Batman: Arkham City | Xbox 360

دوستان اون قسمتي كه بايد سرمارو دنبال كنيم من رسيدم به اون ساختمون ولي راهه ورودش كجاست پيداش نميكنم؟؟؟ راهنمايم كنين

اگه منظورت همون جاییه که هی دمای هوا کم میشه
وقتی همه دشمنا رو تعطیل کردی
میای رو زمین از تموم پله ها میای پایین
بعد چشم خفاشی رو فعال میکنی
یه دره الکترونیکی هست که با تفنگ مخصوصش باز میشه

كمك ؟؟؟
دوستان اونجا كه مستر فريز به بتمن حمله مي كنه بايد چه كرد ؟
باید از پشت بهش حمله کنی سایلنت بعد تا میخوری بزنیش یا بری پشت شیشه نزدیکت که شد وقتی علامت اومد میتونی برنیش و یکی دیگه هم اون دستگاهی که با اسلحه بهش ولتاژ میدی شروع به کار کردن میکنه وقتی نزدیکش شد بزنش چند راه دیگه هم هست بهت میگه چکار کنی

cat woman رو میشه دانلود کرد؟ چقدر مایکروسافت پوینت میخاد؟ اگه برمlive بن یا فلگ نمیشم؟ کلا مشکلی پیش نمیاد؟ من زیاد live نمیرم.
ئداش الان که ماکروسافت داره مخفیانه ‍ادیت میکنه نرو
اگه لایو بازی میکنی نرو که فلگ میشی و میری تو لیست بن های بن ویو این فصل
ولی اگه لایو نمیری و علاقه ای نداری میتوئنی بری پوینت بخری از سایت معروف و تو لایو کدشو بدی و آزادش کنی
اگه میخوای پوینت بگیری بهم پ.خ بده بهت بگم اتز جا بخری
موفق باشی

اگه منظورت همون جاییه که هی دمای هوا کم میشه
وقتی همه دشمنا رو تعطیل کردی
میای رو زمین از تموم پله ها میای پایین
بعد چشم خفاشی رو فعال میکنی
یه دره الکترونیکی هست که با تفنگ مخصوصش باز میشه
اون در الکترونیکی نيمه بيشتر باز نميشه رد نميشم؟؟چه كنم

این شاهکارو منم تموم کردم.به نظرم لفظ بازی واسش بی انصافیه!!بیشتر یه اثر هنری بود تا بازی! بی نظیر بود.مرحله واندر تاور واقعا زیبا بود چقدر موزیک اخرای بازی قشنگ و حماسی بود کسی نمیدونه اسم موزیکش چیه دانلود کنم؟بچه ها من یه بار با این بازی به لایو وصل شدم و یه فایل 6مگی دانلود کردم بعد پاکش کردم میخاستم ببینم دستگام الان فلگ شده؟؟البته کت وومن نمیخاستم دانلود کنم همینجوری گذاشتم ببینم مولتی پلیر داره یا نه.

منم تمومش کردم.
مراحل آخر خیلی حماسی بود.
گرافیک هم خیلی خیلی خوب.
البته آخر این بازی فوق العاده اصلا بهم حال نداد.چون دوستان توی صفحه های قبل آخر رو بدون اسپویلر گذاشتن و منو از آخرش با اینکه اولاش بودم باخبر کردن.(در کل پایان باحالی بود)

منم تمومش كردم
وقعا آخر داستان حماسي بود
ممنون از دوستان كه منو در اين بازي راهنمايي كردن :x
منتظر بتمن جديد هستيم :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or