Batman: Arkham City | Xbox 360

بچه ها بازی امروز به دستم رسید ولی برای ادامه بازی نیاز هست مه کت وومن را از لایو باید دانلود کنم لایو که این روزا خطری هست و جرات نداریم که یه دقیقه بریم دانلودش کنم پس چی کنم؟ یعنی بدون کت وومن نمیشه دیگه بازی کرد یا از یه جای دیگه گیر آورد؟

دوستان توین نشریه دنیای بازی نوشته که بازی دو تا پایان مختلف داره!
والا ما که یکی بیشتر ندیدیم.یعنی نوشته که با کت وومن ون یکی پایان در دسترس هست ولی اگه کسی اون یکی پایان رو هم دیده بیاد بگه که چی میشه!

بچه ها بازی امروز به دستم رسید ولی برای ادامه بازی نیاز هست مه کت وومن را از لایو باید دانلود کنم لایو که این روزا خطری هست و جرات نداریم که یه دقیقه بریم دانلودش کنم پس چی کنم؟ یعنی بدون کت وومن نمیشه دیگه بازی کرد یا از یه جای دیگه گیر آورد؟
احتیاجی به این نیست که با کن ومن بری
وقتی میخوای بری تو بازی ازت میپرسه که میخوای کد رو بزن اگه نه گزینه شماره 3 رو انتخواب که میره برای بازی

واقعا بازی رسما ترکونده.به طرز وحشتناکی خفنه یعنی تا الان هیچ ایرادی توش ندیدم.
این تیکه که باید بری سمت جوکر بعد تو در ودیوار اسنایپر وایساده لامصب چقدر سخته:|

اگر میخوای داستان بازی رو به طور کامل بفهمی باید کتومن رو دانلود کنی و تنها راهشم اینه که به لایو وصل بشی.

کسی میدونه چجوری میشه لباس بتمن رو عوض کرد چون بعد از تموم کردن بازی نوشت که لباس جدید آزاد کرده ولی من هر چی گشتم جایی ندیدم که بشه فعالش کرد.چجوریاس؟:-/

واقعا بازی رسما ترکونده.به طرز وحشتناکی خفنه یعنی تا الان هیچ ایرادی توش ندیدم.
این تیکه که باید بری سمت جوکر بعد تو در ودیوار اسنایپر وایساده لامصب چقدر سخته:|

خیلی اسونه باید از پشت بری اسنایپ هارو بکشی دقت میخواد فقط همین

کسی میدونه چجوری میشه لباس بتمن رو عوض کرد چون بعد از تموم کردن بازی نوشت که لباس جدید آزاد کرده ولی من هر چی گشتم جایی ندیدم که بشه فعالش کرد.چجوریاس؟:-/

دوباره بازی رو روی New Game شروع کنی اولش ازت می پرسه با کدوم لباس میخوای بری!

خيلی بازی قشنگی:x از اون بازياس که وقتی تمومش کنم خيلی ناراحت ميشم :( :d ،
و از اينکه نسخه قبلی رو بازی نکردم ناراحتم فکر کنم خيلی بهتر ميشد اونجوری
راستی هيچ راهی نداره برايه آزاد کردنه Catwoman بدونه دانلود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or