Batman: Arkham City | Xbox 360

باید با Glide از رو یک ساختمون بلند و مناسب(معمولا روبه رو :d ) بپری و روشنشون کنی! :dو تا روشن شد اگر مثلا بازم رو دیوار هست دوباره بپری(همراه با Glide ) و اون یکی رو هم روشن کنی و آخرشم بری روی اونی که روی زمینه! :d (برای آخری هم باز باید جوری بپری که دقیق روی اون فرود بیای و روی زمین عادی نیفتی :d )

خوب ماهم یک کمی بازی کردیم..

بازی بسیار بسیار عالی شده من موندم تو این محیط بزرگ چه طوری همچین گرافیک خفنی داره..

یک سری علامت روی نقشه هست مثلا علامت i یا w که بعضی وقتها سبز هستن و بعضی وقتها آبی.. سبزها رو که می دونم حتما باید انجام بدی ولی آبی ها چی اونها رو هم حتما باید انجام بدی..

آها نه بابا باگ نیست. اونجاها شما باید بری جلو تر تا قلاب بگیری تا با اون از طرف دیگه بری توش.

نه فرنود جان ببين،من 51 درصد بازي رو رفتم و رسيدم به يه جايي كه بر ميگرده به مخفي گاهش تا يه وسيله برداره كه باهاش ميتونه ديوارهايي كه،
بهشون دسترسي نداره رو خراب كنه،كه يه دفعه يه گياه وارد مخفيگاهش ميشه و همه چيز رو خراب ميكنه.
ما از يه مسير ديگه ميريم به طرف راه خروج مخفي گاه كه يه دريچه هست ولي اونجا من زمين و زمان رو به هم اوردم ولي بازم فايده نداشت.
هركاري ميكنم قلاب نميندازه. اينم تصوير اون جايي كه گير كردم،هر كاري ميكنم نميره توي اون كانال هوا:
http://up98.org/upload/server1/01/y/1h4bc0kyec7mcfoo7x5.jpg

راستي اينم نقشه ي بازي،اگه ميشه محل اولين معماي ريدلر رو كه همون كليسا هستش روي نقشه مشخص كن.
پيشاپيش تشكر ميكنم.
http://up98.org/upload/server1/01/y/ucdmkl4k8kgvgpqfyyia.jpg

از همه دوستان هم خواهش ميكنم اگه كسي ميدوني مشكل من از كجاست كمك كنه.

نه فرنود جان ببين،من 51 درصد بازي رو رفتم و رسيدم به يه جايي كه بر ميگرده به مخفي گاهش تا يه وسيله برداره كه باهاش ميتونه ديوارهايي كه،
بهشون دسترسي نداره رو خراب كنه،كه يه دفعه يه گياه وارد مخفيگاهش ميشه و همه چيز رو خراب ميكنه.
ما از يه مسير ديگه ميريم به طرف راه خروج مخفي گاه كه يه دريچه هست ولي اونجا من زمين و زمان رو به هم اوردم ولي بازم فايده نداشت.
هركاري ميكنم قلاب نميندازه. اينم تصوير اون جايي كه گير كردم،هر كاري ميكنم نميره توي اون كانال هوا:
http://up98.org/upload/server1/01/y/1h4bc0kyec7mcfoo7x5.jpg

راستي اينم نقشه ي بازي،اگه ميشه محل اولين معماي ريدلر رو كه همون كليسا هستش روي نقشه مشخص كن.
پيشاپيش تشكر ميكنم.
http://up98.org/upload/server1/01/y/ucdmkl4k8kgvgpqfyyia.jpg

از همه دوستان هم خواهش ميكنم اگه كسي ميدوني مشكل من از كجاست كمك كنه.

من واقعا معذرت میخوام ازت! بابا این همه وقت من فکر میکردم داری ArkhamCity رو میگی! :d نگو داری Arkham Asylum رو توضیح میدی!
اون جا باید قلاب رو بزنی تا بری تو. نمیدونم چرا میگی نمیشه.
تو نقشه هر جا که علامت سوال میبینی باید حول و حوشش رو برای معما بگردی. معما رو بالای صفحه مینویسه. کلیسا و این حرفا برای AC هست! حالا AC رو بیا ببین چقدر معما هاش جالبه!

اينو كه كشتيم بعد بايد چيكار كرد
درها برق داره همه جا بستس
ejq8otf4buyll5aryrg7.jpg

w7dp0sgoxridnxmh5xha.jpg

اينو كه كشتيم بعد بايد چيكار كرد
درها برق داره همه جا بستس
ejq8otf4buyll5aryrg7.jpg

w7dp0sgoxridnxmh5xha.jpg
اون در برقیه سمت چپ هست یه دونه از این دستگاهاست که در رو باز میکنه (اسمش رو نمیدونم :دی اما Detective Mode رو بزنی معلومه دستگاهش) بعد باید این Batrang ها هست که میتونی کنترلشون کنی رو انتخاب کنی.بعد از بالای اون در برقیه سمت چپ بفرستش و کنترلش کن جوری که بخوره به دستگاهه.اون میله های در بزرگه(سمت چپی)باز میشه.

وسط بازی اونجایی که میخوای بری تو ساختمون gcpd و خون مردرو بدب یه دکتر فیریز این ارور رو میده Downloadable content issue
dameged download able content detected.
if it is corrupt please download it again , or delet it using the xbox dashboard.
batman:arkham city will now return to the xbox dashboard
بعد از بازی میاد بیرون برای آپدیت یا چی میتونه باشه؟؟؟؟آپدیت دستگاه هم lt2 جدید هست

سلام دوستان، من بازی رو که اجرا میکنم، بعد از اینکه لوگوها تموم میشه ارور میده و خارج میشه: (corrupt downloadable content). این یعنی که دیسک خرابه یا دستگاه مشکل داره؟

سلام دوستان من تو اینجا گیر کردم کمک کنید

همون جایی که غول اولیه رو میکشی یه خون روزمین هست بعد میایم بیرون تو ماموریت نوشته locate ras al ghul.........blood باید چی کار کنم هیچ علامتی نیست کمک کنید

سلام دوستان من تو اینجا گیر کردم کمک کنید

همون جایی که غول اولیه رو میکشی یه خون روزمین هست بعد میایم بیرون تو ماموریت نوشته locate ras al ghul.........blood باید چی کار کنم هیچ علامتی نیست کمک کنید
باید detactive mode بکنی بعد رد خون رو از دم دره موزه بگیری بری دنبالش...

بچه ها من رفتم تو واندر تاور..چقدر تا اخر بازی مونده؟؟خیلی طولانی شد اخه دیگه!هر چند یه شاهکار بلامنازع بود! کمتر بازی وجود داره که اینطوری درگیر کنه منو!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or