Batman: Arkham City | Xbox 360

WOW !!! اصلآ فکر نمیکردم این هم توی بازی باشه :
عشقم Clayface ! :دی عجب جای جالبی هم اومد ! :دی دمشون گرم خیلی حال کردم هم با طراحیش هم با نحوه اومدنش توی بازی.
مردن Joker هم واقعآ عالی و خوب طراحی شده بود. احتمالش هست دوباره برگرده ولی دوست دارم برنگرده. البته اون لبخندی که آخرش موقع مرگ روی چهره ـش بود به نظرم نشونه قطعی مرگش هست ! :دی
فقط این Two Face بدبخت این وسط له شد که ! کلهم دو دقیقه تو بازی بود ! حالا شاید توی مآموریت های فرعی باشه نمیدونم. این همه مانور روش داده بودن و حتی جزو اولین عکس ها و ویدئوهای بازی هم پوستر Two Face بود ! :دی
چه عجب ما تورو دیدیم اینجا :دی!
Two Face توی بازی با کتومن باس آخرش هست آریا. کلا نابود کردن من یه ایراد اساسی به بازی بگیرم همین نقش کم Two Face بود. تزئینی بود اصلا!
آریا تا کجا بازی رو رفتی؟ چون بازی تقریبا تمام ویلین هارو داره و میتونی رد همشون خیلی خوب پیدا کنی!

چه عجب ما تورو دیدیم اینجا :دی!
Two Face توی بازی با کتومن باس آخرش هست آریا. کلا نابود کردن من یه ایراد اساسی به بازی بگیرم همین نقش کم Two Face بود. تزئینی بود اصلا!
آریا تا کجا بازی رو رفتی؟ چون بازی تقریبا تمام ویلین هارو داره و میتونی رد همشون خیلی خوب پیدا کنی!
آخه بازی رو تموم نکرده بودم و اینجا هم ماشالله صد بار هم اخطار بدی باز اسپویل میکنن ! :دی
ای بابا ! :| حیف شد این Catwoman از دستمون پرید !
فعلآ فقط تمومش کردم و باید برم سراغ مآموریت های فرعی ! یه عده از villain ها که همون وسط بازی میان و میرن و بعدآ باید بریم سراغشون ، ولی به جز اونا یه تیکه که ویکی ویل اومده بود ، یه نفر داشت نگاهمون میکرد که از کلاهش مشخص بود Mad Hatter هست ! :دی باید قسمت مخصوص به Mad Hatter چیز خیلی جالبی باشه !
چندتای دیگه مثل Zsasz و Deadshot و ... رو هم یه کمی ملاقات کردم ولی هنوز کامل نشدن !

آخه بازی رو تموم نکرده بودم و اینجا هم ماشالله صد بار هم اخطار بدی باز اسپویل میکنن ! :دی
ای بابا ! :| حیف شد این Catwoman از دستمون پرید !
فعلآ فقط تمومش کردم و باید برم سراغ مآموریت های فرعی ! یه عده از villain ها که همون وسط بازی میان و میرن و بعدآ باید بریم سراغشون ، ولی به جز اونا یه تیکه که ویکی ویل اومده بود ، یه نفر داشت نگاهمون میکرد که از کلاهش مشخص بود Mad Hatter هست ! :دی باید قسمت مخصوص به Mad Hatter چیز خیلی جالبی باشه !
چندتای دیگه مثل Zsasz و Deadshot و ... رو هم یه کمی ملاقات کردم ولی هنوز کامل نشدن !
کراک رو بین استوری مد ندیدی؟ چون اگه نبینی دیگه نمیتونی ببینیش. ویدئو یوتیوبش رو سرچ کن ببینش :دی! بعد بگرد تو شهر، ببین مردم چی میگن. حرف از ویلین ها زیاد میزنن. یعنی دارن راه رو برای شماره بعدی باز میکنن.
راستی وقتی کتومن رو بازی کنی یکی از ویلین هاش Poison Ivy هستش. قسمت Mad Hatterـشم خیلی باحاله سریع برو سراغش.

باز گير كردم
آقا مرحله بعد كه بتمن روو صندلي نشسته جوكر لهش مي ده از پنجره ميفته بيرون اين مرحله بايد چه بكني دنبال چيز خاصي بايد رفت كسي بايد پيدا كرد ؟ يكي اينو كامل توضيح بده

باز گير كردم
آقا مرحله بعد كه بتمن روو صندلي نشسته جوكر لهش مي ده از پنجره ميفته بيرون اين مرحله بايد چه بكني دنبال چيز خاصي بايد رفت كسي بايد پيدا كرد ؟ يكي اينو كامل توضيح بده

باید بری سرد ترین نقطه شهر
روی نقشه پیداش کن gotham city police department

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

سلام

27% رفتم رو چند % Story Mode تموم میشه؟

---------- نوشته در 03:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:13 PM ارسال شده بود ----------

من به سردترين نقطه مي رم
ولي gotham city police department پيدا نمي كنم كجاي نقشه هست ؟
مي شه يه عكس بزاري ؟

با اون فلش هایی که رو صفحه هست اینقد باید دنبالشون بری تا برسی یکم سخته گیج میشه ادم ولی پیداش میکنی...

اينجا بايد چيكار كرد
درها هم بستس

16peqm6zvuux7go24pe.jpg

بچه ها من رفتم توی استیل میل بعد از شکست فریز من بعد یه جا تو فاضلابه میگه باید ریموت بترنگ بندازی از زیر پل نمیدونم کجا بره هرکاری کردم نتونستم برم کجارو دقیقا باید زد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or