Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
!!! هیشــــ!!!
ساکت تا بنت نکردن این حرفا چیه
:دی:دی:دی
------------------------------------
میگم کسی DLC نصب کرده بگه چطوریه
اگه میشه لینک Dlc های بازی رو بزارید
لطفا

---------- نوشته در 03:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:11 PM ارسال شده بود ----------

تا وقتی این یارو جوکر کشته نشه بازی ادامه خواهد داشت مطمئن باشید
ولی من تا آخر آخر نرفتم ببینم میمیره یا نه الان 90 درصد مرحله های اصلی رو رد کردم
میمیره؟؟؟
داداش یه اسپویلری هم اون گوشه چشمک میزنه ها؟!خیلی از این بنده خداها هنوز بازی رو تموم نکردن...

داداش یه اسپویلری هم اون گوشه چشمک میزنه ها؟!خیلی از این بنده خداها هنوز بازی رو تموم نکردن...
چی؟؟
بابا من که داستان بازی رو نگفتم.
من خودمم تمومش نکردم گفتم که 90 درصدشو رفتم پرسیدم میمیره یا نه
شما چرا خودتو اذیت میکنی

دوستان این نورا زن فریز رو دقیقا کجا میتونم پیداش کنم؟
قبلا اینجا با عکس توضیح دادم.......پست شماره 877

سلام , من تو اون مرحله موندم که باید 6 تا کانتینر بترکونی , 3تاش مونده , 1 کی تو موزه هست 2 تا هم تو Resredict Area , نمیتونم برم تو این 3 جا , راهنمایی کنید !
این کانتینرها جزو مأموریت های جانبی به حساب میان.....به مرور زمان که توی داستان اصلی بازی پیشرفت کنی خود به خود به اون 3تای دیگه هم میرسی. فعلا نمیتونی بری سراغشون. الان فقط رو خط داستان اصلی تمرکز کن!

آخرین ویرایش:
سلام , من تو اون مرحله موندم که باید 6 تا کانتینر بترکونی , 3تاش مونده , 1 کی تو موزه هست 2 تا هم تو Resredict Area , نمیتونم برم تو این 3 جا , راهنمایی کنید !

در طول مراحل داستانی بازی کم کم اونجاها هم میرین,اونوقت نابودشون کنین!!

من میخوام dlc v2 رو دانلود کنم
تاحالا هم dlc روی هیچ بازیی نصب نکردم
میخواستم بدونم نصبش راحته یا دنگو فنگ داره
همین Dlc که robin و اون یارو دیگه بهش اضافه میشه

من بازی رو با درجه هارد تموم کردم و بخش جدیدی باز شد که حالا دارم از اونجا بازی رو انجام میدم و باور بکنید داره از دور اول بهم بیشتر حال میده ... هم سخت تر شده و هم قابلیت های بتمن زیاد شدن که خود به خود جذابیت رو میبره بالا ...
اگه واقعا بتمن باز هستین حتما رو این درجه هم برین ...
هوش مصنوعی دشمنا در حد المپیک رفته بالا و هرچقدر حرفه ای باشین تو مبارزه باز هم براتون مشکله ... انگار دارم بتمن جدید بازی می کنم!
اون جایی که باید بریم پیش پنگوئن تا مستر فریز رو پیدا کنیم یه باس داشت که تعداد افرادی که باید باهاشون مبارزه میکردیم خیلی زیاد بودن و بعد این باس بود که با یه سورپرایز عالی دیشب مواجه شدم ... بعد اون یه باس دیگه میاد که حرکت دوربین تغییر پیدا میکنه و به صورت دیوانه واری هیجانی میشه ...
منی که از خوره های ماتریکس هستم این باس برام حکم صحنه های اکشنش رو داشت ... مخصوصا تو قسمت دوم که نئو با تعداد زیادی مامور باید مبارزه میکرد ...
خلاصه شاهکاره ... شاهکار ...

تفنگ پنگوئن چجوری ازش بگیرم ؟! تا بغلش میرما ولی دیگه ..
همون سلاح‌ای که از لباسFreeze گرفتی‌ رو موقع نزدیک شدن بهش اکتیو کن

اگه هنوز نگرفتی‌ برگرد به اون اتاق یخی و وسعتش یه سکّو طرف چپ هست برو اونجا،کارت که تموم شد بیا برو سکّو طرف راست تا بگیریش.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or