Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
بابا این W ها چقدر سخته.
آخه چه جوری پرواز کنیم و بریم این ور و اون ور تا اون دایره ها رو بگیریم و به هیچ جا هم نخوریم ؟
اولیاش راحت بود اما الان همه سخت شدن.

بابا این W ها چقدر سخته.
آخه چه جوری پرواز کنیم و بریم این ور و اون ور تا اون دایره ها رو بگیریم و به هیچ جا هم نخوریم ؟
من تنها یکیشون رو نتونستم بگیرم همون جا که باید از تونیل قطار بگذریم .
DLCهای بازی رو دانلود کن چند تا Skin مختلف به شخصیت هات اضافه می کنه از بین اونا اون بتمن کله گنده()ای که می خوای رو انتخاب کن.Batman Arkham City DLC v3
گرفتمش اما چیزی نشد .

آخرین ویرایش:
دوستان من با کلی کلنجار رفتن آخر نتونستم بازی رو روی PC اجرا کنم و مجبور شدم گلاب به روتون نسخه ی کنسولی بگیرم !#:-s
حالا ظاهراً ماموریتهای زن گربه ای رو از دست دادم می خوام بدونم این ماموریتها جزو داستان اصلی بازی هستند یا یه چیزی مثل چلنجها در منوی اولیه اضافه میشن !؟ کلاً چقدر بابت این زن گربه ای و ماموریتهاش ضرر کردم و چی رو از دست دادم !؟

دوستان من با کلی کلنجار رفتن آخر نتونستم بازی رو روی PC اجرا کنم و مجبور شدم گلاب به روتون نسخه ی کنسولی بگیرم !#:-s
حالا ظاهراً ماموریتهای زن گربه ای رو از دست دادم می خوام بدونم این ماموریتها جزو داستان اصلی بازی هستند یا یه چیزی مثل چلنجها در منوی اولیه اضافه میشن !؟ کلاً چقدر بابت این زن گربه ای و ماموریتهاش ضرر کردم و چی رو از دست دادم !؟
در طول داستان اتفاق میوفتن و نشون میده catwoman چیکار می‌کنه تو Arkham city، حدود1.5 ساعت گیمپلی از دست دادی :دی

بابا این W ها چقدر سخته.
باید تمرین کنی وقتی یادبگیری خیلی حال میده گرفتنشون من 3 یا 4 بار همرو دوباره گرفتم

ضرر که کردی...
cat woman حرکاتش هم حرفه ای تر هم سریع تر از بتمن بود ولی زور و امکاناتی که داشت کمتر بود و همین که نمیشد پرواز کنی باهاش بد بود وگرنه ماموریتاشم بحال بود

حیف نمیشه robin و nightwing رو تو داستان اصلی بازی آورد
هی...
عجب شخصیت های شاخی هستند این دوتا
کلا هر دوشون از Batman و Catwoman بهترن

آقا من تو اونجایی که برای اولین بار با جوکر و کلی آدم دیگه میجنگه گیر کردم!! چجوری باید اون گنده هه رو کشت؟!!؟!
برو نزدیکش 3 بار Scroll موس بزن تا سر گیجه بگیره بعد تا میخوره بزنش...

دوستان این Catwoman کجای بازی ما می تونیم شخصیتش رو در دست بگیریم باهاش بازی کنیم ؟
آخه من کلا یه با رو اون هم کوتاه بیشتر نتونستم باهاش بازی کنم ؟
حدود 50 درصد بازی کردم من.

دوستان این Catwoman کجای بازی ما می تونیم شخصیتش رو در دست بگیریم باهاش بازی کنیم ؟
آخه من کلا یه با رو اون هم کوتاه بیشتر نتونستم باهاش بازی کنم ؟
حدود 50 درصد بازی کردم من.
یبار که اول بازی هست،یه بارم موقع‌ای که بتمن گیر میافته، 1 ‌بارم آخر بازی زیاد نیست کلا، حدود 1 ساعت, البته بعد تموم کردن بازی میتونی‌ تو یه قسمت‌های خاص شهر عوض کنی‌ کاراکتر رو ول بگردی باهاش
البته تو قسمت‌هاRiddler challenge هم می‌شه باهاش بازی کرد

سلام.یه جایی گیر کردم.اونجا که تعدادیو میکشم.میرم تو ساختمون.یه ادمه گنده هست.فک کنم اسمش تایتان باشه.بعد نمیدونم کجا برم.یه محوطه هم هست اصلا نمیشه بری توش.دورش تو نقشه خط قرمزه.یه جاهاییم تلفن زنگ میزنه.کلا راهنماش هم خوندم سر در نیاوردم.اگه دقیق بگین ممنون میشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or