Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

با سلام دوستان من بازی رو نصب کردم و همه کرکها رو هم امتحان کردم ولی همش پیغام زیر میاد
باید برنامه ویندوز لایو رو نصب کنی.توی خود دی وی دی های بازی هست.اگه نسخه 2 نصبه رو داری وقتی نصب اول رو انجام بدی باید بری توی فایل هایی که نصب کردی ویندوز لایو رو پیدا کنی نصب کنی.

باید برنامه ویندوز لایو رو نصب کنی.توی خود دی وی دی های بازی هست.اگه نسخه 2 نصبه رو داری وقتی نصب اول رو انجام بدی باید بری توی فایل هایی که نصب کردی ویندوز لایو رو پیدا کنی نصب کنی.

با تشکر ولی داخل دی وی دی و خود محل نصب این برنامه رو پیدا نکردم میشه لینک دانلود رو برام بذاری. ممنون

بچه ها توی Challenge ها بالاترین رکوردی که زدید چی بوده :دی من تو Rumble in the jungle 25056 رکورد زدم . تا حالا کسی 30000 رو زده :دی اصلا کسی رفته این قسمتشو بازی کنه ؟ :دی

بچه ها توی Challenge ها بالاترین رکوردی که زدید چی بوده من تو Rumble in the jungle 25056 رکورد زدم . تا حالا کسی 30000 رو زده اصلا کسی رفته این قسمتشو بازی کنه ؟
شما زحمت کشیدی! :biggrin1:
من همه چلنج های 30000 تایی و 50000 هزار تایی رو گرفتم الا یکیش!یه 50000 هزارتایی رو فکر کنم 620000 تا زدم!مهمه رفتنشون و گرفتن 3 تا بترینگ هست!

شما زحمت کشیدی! :biggrin1:
من همه چلنج های 30000 تایی و 50000 هزار تایی رو گرفتم الا یکیش!یه 50000 هزارتایی رو فکر کنم 620000 تا زدم!مهمه رفتنشون و گرفتن 3 تا بترینگ هست!

بله :eek::eek::eek:
Rumble in the jungle رو چند تا زدی ؟؟؟ میشه عکس بندازی ، آقا خیلی سخته 30000 تا من خودم به طور 25000 زدم :دی

بله
Rumble in the jungle رو چند تا زدی ؟؟؟ میشه عکس بندازی ، آقا خیلی سخته 30000 تا من خودم به طور 25000 زدم
البته من اصلا تو کار رکورد زدن و اینا نیستم ولی چون گفتی عکس رو گذاشتم.باید دستت راه بیفته وقتی افتاد تند تند 3 تا می گیری.البته من همیشه دفه اول که میام سراغ بازی 3 تا رو می گیرم ولی تا میرم روی یه دونه جدید دیگه نمی تونم و باید ولش کنم برم تا یه وقت دیگه بیام سراغ بازی

مشکل

سلام دوستان من این بازی رو نصب کردم ولی انگار کامل نصب نشده اصلا نمی دونم چی شده

مشکل من اینه که بعد از وارد شدن به بازی و طی کردن ابتدای داستان که باید جوکر رو به قعر زندان ببرم جوکر از دست زندان بان فرار می کنه و رو به بالا که فریاد می زنه همین جا بازی قفل می کنه و از بازی خارج میشه
البته می دونم اول چه جوابی خواهید داد که می گید (سیستم شما برای این بازی کافی نیست)
ولی مطمئن هستم که سیستم من جواب می ده حتی جزییات بازی و کیفیتشو پایین آوردم ولی همچنان مشکل پا برجاست
آخه چه کار باید بکنم

سلام دوستان من این بازی رو نصب کردم ولی انگار کامل نصب نشده اصلا نمی دونم چی شده

مشکل من اینه که بعد از وارد شدن به بازی و طی کردن ابتدای داستان که باید جوکر رو به قعر زندان ببرم جوکر از دست زندان بان فرار می کنه و رو به بالا که فریاد می زنه همین جا بازی قفل می کنه و از بازی خارج میشه
البته می دونم اول چه جوابی خواهید داد که می گید (سیستم شما برای این بازی کافی نیست)
ولی مطمئن هستم که سیستم من جواب می ده حتی جزییات بازی و کیفیتشو پایین آوردم ولی همچنان مشکل پا برجاست
آخه چه کار باید بکنم
شاید به خاطر کرکت باشه ، از کرکی که صفحه قبل Alinice321 گذاشته استفاده کن.

سلام من1 ماه پیش بازی رو وصل کردم کلی صفا کردم اما 2 تا مشکل داشتم:
1:وقتی به BATCAVEمی رسم و BAT CLAWرو میگیرم 3 جعبه را هم از اونور پل میکشم
ولی وقتی کمی جلو میرم یک کانال هواکش هست من با بت کلا (BAT CLAW)اونو میکشم
ول بعدش گرپل پوینت(GRAPPLE POINT)نمی اد اگه کرکی پچ یا چیز دیگه ای گیر اوردید بدید.
2:این مشکلم واقعا عجیب غریبه مثلا من رد فکشن رو بازی میکنم وقتی کلید رو میزنم
مثل همه بازی ها راه میره ولی تو بتمن W رو که میزنم وقتی کلید رو ول میکنم بتمن 2-4 ثانیه
برای خودش بدون اختیار من راه میره در ذمن اشاره کنم توی بعضی بازی ها درسته تو بعضی مثل
بتمن اگه راهی هست بگید:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or