Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

سلام من1 ماه پیش بازی رو وصل کردم کلی صفا کردم اما 2 تا مشکل داشتم:
1:وقتی به BATCAVEمی رسم و BAT CLAWرو میگیرم 3 جعبه را هم از اونور پل میکشم
ولی وقتی کمی جلو میرم یک کانال هواکش هست من با بت کلا (BAT CLAW)اونو میکشم
ول بعدش گرپل پوینت(GRAPPLE POINT)نمی اد اگه کرکی پچ یا چیز دیگه ای گیر اوردید بدید.
2:این مشکلم واقعا عجیب غریبه مثلا من رد فکشن رو بازی میکنم وقتی کلید رو میزنم
مثل همه بازی ها راه میره ولی تو بتمن W رو که میزنم وقتی کلید رو ول میکنم بتمن 2-4 ثانیه
برای خودش بدون اختیار من راه میره در ذمن اشاره کنم توی بعضی بازی ها درسته تو بعضی مثل
بتمن اگه راهی هست بگید:love:
از این کرک استفاده کن و سیوهارو پاک و بازی رو از اول شروع کن!!
Batman: Arkham Asylum v1.0 [171 KB] Fixed Executable

کرک هم تاثیری نداشت
بعد از قفل کردن این پیام رو می ده
general protection fault

شما آنتی ویروست غیرفعال کن، کرک رو دوباره دان کن و بریز!!

سلام
یه نکته جالب ، اسم دکتری که با جنایتکارا مصاحبه می کنه Gretchen Whistler هستش! اونایی که Prison Break رو نگا کردن می دونن چی میگم:eek::love:
اینم یه باگه خفن:
5766353_1920x1080.jpg

5766327_1920x1080.jpg
بعد از اینکه پریدم رو سر Quinn اسکلت بندیش مثه بتمن شد!!!

سلام به همگی

دوستان کسی میدونه چرا بتمنی رو که من نصب کردم نمیشه تنظیمات کارت گرافیکی شو عوض کرد ؟؟؟؟

من Evga GTX 295 دارم و وقتی بازی run میشه یکی از gpu ها با حدا کثر توان کار نمیکنه گرچه مشکلی ندارم اما جایی هم نیست که بتونم تنظیمات کارت گرافیکی رو به دلخواه عوض کنم ..... دوستان لطفا راهنمایی کنند

سلام به همگی

دوستان کسی میدونه چرا بتمنی رو که من نصب کردم نمیشه تنظیمات کارت گرافیکی شو عوض کرد ؟؟؟؟

من Evga GTX 295 دارم و وقتی بازی run میشه یکی از gpu ها با حدا کثر توان کار نمیکنه گرچه مشکلی ندارم اما جایی هم نیست که بتونم تنظیمات کارت گرافیکی رو به دلخواه عوض کنم ..... دوستان لطفا راهنمایی کنند
تو منوهاي لانچر بازي تنظيماتشو داره نه تو خود بازي
لانچرم همونجاي كه بازي زو نصب كردي هست
D:\Batman Arkham Asylum\Binaries\BmLauncher.exe
البته بنده تو درايو D نصب كرده بودم شما همون درايوي كه نصب كردي برو

من از ویندوز 7 استفاده میکنم

وقتی بازی رو اجرا میکنم این ارور رو میده .[seculauncher failed to start application. [2000

کرک و msvcr71.dll رو هم تو فولدر Binaries ریختم .

برنامه های Catalyst 9.10 , Gamesforwindows 3 , vcredist x86 , vcredist x64 , PhysX , OpenAL , Oggds0996 , DirectX August رو هم رو سیستمم نصب دارم ولی متاسفانه بازم ارور میده .
ضمناً برنامه های Daemon Tools یا Alchol رو سیستمم نصب نیستن.

نمیدونم باید چیکار کنم ، خیلی عجیبه !!

کسی سیو بالا 30 درصد رو داره؟ NORMAL
بیچاره شدم 18 دفعه دارم ردش می کنم باز مشکل F داشتم. این دفعه یکی بی زحمت برام سیو 30 تا 40 هرکدومو داره بذاره ممنون میشم.

من از ویندوز 7 استفاده میکنم

وقتی بازی رو اجرا میکنم این ارور رو میده .[seculauncher failed to start application. [2000

کرک و msvcr71.dll رو هم تو فولدر Binaries ریختم .

برنامه های Catalyst 9.10 , Gamesforwindows 3 , vcredist x86 , vcredist x64 , PhysX , OpenAL , Oggds0996 , DirectX August رو هم رو سیستمم نصب دارم ولی متاسفانه بازم ارور میده .
ضمناً برنامه های Daemon Tools یا Alchol رو سیستمم نصب نیستن.

نمیدونم باید چیکار کنم ، خیلی عجیبه !!

ویندوز رو به System Restore بکاپ گرفته شده خودم Restore کردم درست شد !

تو منوهاي لانچر بازي تنظيماتشو داره نه تو خود بازي
لانچرم همونجاي كه بازي زو نصب كردي هست
D:\Batman Arkham Asylum\Binaries\BmLauncher.exe
البته بنده تو درايو D نصب كرده بودم شما همون درايوي كه نصب كردي برو

سلام وممنون از راهنمایی

من فکر می کنم این بازی که من نصب کردم multi GPU رو ساپورت نمیکنه( دمای یکی از GPU ها ثابت میمونه و همچنین CORE CLACK ووووو همه ثابت اند) ..آیا دوستان اطلاعی دارند که برای ساپورت MULTI GPU در این بازی PATCH خاصی وجود داره ؟؟؟

میشه یکی یک سیو از وسط های بازی بزاره
من تا یک جایی رفتم که طبق راهنمایی باید میرفتم توی یک سالن
ولی اشتباها برگشتم اومد پایین
جایی که قبلن با f رفته بودم بالا رو دیگه نمیگیره
میشه یک سیو بزارین
مرسی:((

میشه یکی یک سیو از وسط های بازی بزاره
من تا یک جایی رفتم که طبق راهنمایی باید میرفتم توی یک سالن
ولی اشتباها برگشتم اومد پایین
جایی که قبلن با f رفته بودم بالا رو دیگه نمیگیره
میشه یک سیو بزارین
مرسی:((

من خودم بازی رو 100% کردم یک چیز میگم بدونی تا ور نری یاد نمی گیری درزم برسی به 70% جوکر دستگیر میشه و 30% اون علامت سوال ها اون مبارزاتن که 2 گزینه هست اگه می بینی کم میاری برو easy بازی کن اگه بازم کم آوردی برو ترینر بردار خواستی خودم دارم
http://mohammad2100.persiangig.com/Batman Arkham Asylum.zip
این سیو easy 69% هستش درزم مطمن نیستم کار کنه چون حجمش کم بود والا تو داکیومنت فقط همین بود دیگه شاید تو گیم لایو سیو شده

آخرین ویرایش:
سلام
مثل اینکه کرک بازی من هم خرابه
حالا باید چه کار کنم
دوباره بازی رو بخرم؟؟

من نسخه Repack رو از softgozar.com گرفتم یعنی دانلود کردم توهم میتونی دانلود کنی یا بخری درزم Repack حجمش 2 گیگه بعد از نصب میشه 6 گیگ و20 دقیقه نصبش طول میکشه و کرکم نمی خواد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or