Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

اگر اونجا باشه که 3 دیوار هست باید همزمان 3 دیوار رو بمب گذاری کنید و همزمان منفجر کنید!
اگر اونجایی رو میگید که Victor Zsaz دکتر رو گرفته باید بغل دیوار Cover بگیری و یه Batrang نشونه گیری کنی رو سره طرف تا بمیره!

آره این دومی هستم!!

من پشت دیوار کاور میگیرم! اما چجوری با بترنگ روش لاک کنم؟؟؟

من پشت دیوار کاور میگیرم! اما چجوری با بترنگ روش لاک کنم؟؟؟ش
والا من 360ـشو بازی کردم و با همون Aimـی که بترنگ پرت میکنم با همونم اونجا پرت کردم!وقتی هم ایم شد بزار روی سرش که فکر کنم ایکون ایمت زرد میشه!

سلام
داشتم بازی رو نصب می کردم که وسطش not responding شد منم بستمش . الان هر کاری می کنم پاک نمیشه تا دوباره نصبش کنم , میگه FirewallInstallHelper.dll رو نمی تونه لود کنه و بعدش خارج می شه . برای نصب مجدد اول باید بازی پاک شه , لطفا سریع کمک کنید :blushing: (فولدر بازی رو خودم shift delete کردم اما بازم نشد!)

سلام
داشتم بازی رو نصب می کردم که وسطش not responding شد منم بستمش . الان هر کاری می کنم پاک نمیشه تا دوباره نصبش کنم , میگه FirewallInstallHelper.dll رو نمی تونه لود کنه و بعدش خارج می شه . برای نصب مجدد اول باید بازی پاک شه , لطفا سریع کمک کنید :blushing: (فولدر بازی رو خودم shift delete کردم اما بازم نشد!)
با CCleaner از تو رجیستر پاکش کن!!

دوست عزیز اگه یکی دو صفحه برمیگشتی عقب کرک رو میدیدی!!
بفرما
Batman: Arkham Asylum v1.0 [171 KB] Fixed Executable

با ccleaner اونو run uninstaller کردم بازم همون ارورو داد مجبور شدم delete entry کنم . از تو لیست حذف شد ولی بازم غیر فعاله install :((

با CCleaner از داخل رجیستر کامل پاک کردی؟!!
برو داخل دی وی دی از اونجا اینستال رو بزن!!

من هم همین مشکل رو داشتم باید از توی رجیستری پاک کنی نیاز به نرم افزار هم نداره بعد از اینکه بازی رو پاک کردی از منوی استارت روی run کلیک کن و توی run بنویس regedit وقتی registry editor باز شد از منوی edit روی find کلیک کن و توش بنویس rocksteady
بعد پوشه rocksteadyltd رو پاک کن و وقتی دی وی دی بازی رو گذاشتی گزینه install game
قابل انتخاب خواهد بود

من هم همین مشکل رو داشتم باید از توی رجیستری پاک کنی نیاز به نرم افزار هم نداره بعد از اینکه بازی رو پاک کردی از منوی استارت روی run کلیک کن و توی run بنویس regedit وقتی registry editor باز شد از منوی edit روی find کلیک کن و توش بنویس rocksteady
بعد پوشه rocksteadyltd رو پاک کن و وقتی دی وی دی بازی رو گذاشتی گزینه install game
قابل انتخاب خواهد بود
خیلی ممنون درست شد.
از alinice321 هم ممنونم
:biggrin1:

سلام!

آقا من یه مشگلی دارم!!! این درپوشهای کف هستش که میشه بازشون کرد!! و توشون قایم شد و دشمن رو غافل گیر کرد!!

من اونها رو نمیتونم باز کنم!!! مگه باید کلید Ctrl رو بگیری و بعد کلید Space رو بزنی اما نمیشه!!!

چرا؟؟؟؟

من بازی رو تموم کردم.. هیچ مشکل یا باگی هم نداشتم. خیلی روون و راحت اجرا شد... البته ماله من یه DVD9 بود چون خودم دانلود کردم. کامله کامل بود.
من Patch 1.1 بازی رو دانلود کردم که حدود 270MB هست. بعد کرکش رو که داخل همون فایلی که دانلود کرده بودم موجود بود ریختم و بدون مشکل بازی اجرا شد. حالا این لینکی که من از Patch 1.1 و کرک بازی دارم رو میزارم برای دانلود.

Batman: Arkham Asylum Patch 1.1 download free

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or