Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

دوستان من این بازی‌رو تموم کردم. یعنی‌ با جوکر هم جنگیدم. ولی‌ نوشته ۷۰% بازی کامل شده. یعنی‌ مشکلی‌ داشته یا همه چی‌ درسته؟:confused:

دوستان من این بازی‌رو تموم کردم. یعنی‌ با جوکر هم جنگیدم. ولی‌ نوشته ۷۰% بازی کامل شده. یعنی‌ مشکلی‌ داشته یا همه چی‌ درسته؟:confused:
بازی مشکلی نداره، بقیه پیدا کردن موارد مخفی، مثل علامت سوالها و انجام مسابقاته!!

من الان 40% بازی هستم اونجایی که 2تا غول گنده هارو می کشی. بعد که برگشتم سر راهمو گیاه بست بعد زیرش یه راهرو هست میرم ته راهرو یه جا هست که بلنده ولی f کار نمی کنه :( چیکار باید کرد؟

من الان 40% بازی هستم اونجایی که 2تا غول گنده هارو می کشی. بعد که برگشتم سر راهمو گیاه بست بعد زیرش یه راهرو هست میرم ته راهرو یه جا هست که بلنده ولی f کار نمی کنه :( چیکار باید کرد؟
خوب احتمالا بازم مشکل کرک بازیه!! شما دو راه داری!! یا کرک خوب رو بریزی و از اول بازی رو شروع کنی و یا سیو بعد از اونجا رو گیر بیاری!!

من هم ممنون میشم سیو 40٪ بازی رو بزارید ....

پدرمارو درآورد این بتمن !

آره والا ! من یه بار تا 40 درصد رفتم که کرکم خراب بود از اول دوباره شروع کردم که دیشبم دوباره 5درصدشو رفتم که امروز دیدم سیو نشده !!!!! سیو کردنشم مشکل دار شده؟؟؟
یکی لطف کنه واسه ما سیوشو بذاره بگه چجوری سیوش کنم؟

سلام
مشکل از کرک نیست اونجا شما یک وسیله رو میگیرید که برای طی کردن مسافت های دوره مثل همون جا اصلا اون دو تا غولو که بکشین batmobile میاد اون وسیله رو میده من که بدون مشکل رد کردم

سلام
مشکل از کرک نیست اونجا شما یک وسیله رو میگیرید که برای طی کردن مسافت های دوره مثل همون جا اصلا اون دو تا غولو که بکشین batmobile میاد اون وسیله رو میده من که بدون مشکل رد کردم

اونجارو نمیگم. اونو منم گرفتم که مثه کماندو ها با طناب رد میشه. بعدشو می گم که جلوتو درختا می بندن

سلام.

من سر 27% گیر کردم!!

همونجا که میخوام دکتره رو نجات بدم!! یه یارویی دکتر رو گرو گان گرفته!! چیکار باید بکنم؟؟

همش یارو دکتر رو میکشه!! چکنم؟؟

سلام.

من سر 27% گیر کردم!!

همونجا که میخوام دکتره رو نجات بدم!! یه یارویی دکتر رو گرو گان گرفته!! چیکار باید بکنم؟؟

همش یارو دکتر رو میکشه!! چکنم؟؟

اگر اونجا باشه که 3 دیوار هست باید همزمان 3 دیوار رو بمب گذاری کنید و همزمان منفجر کنید!
اگر اونجایی رو میگید که Victor Zsaz دکتر رو گرفته باید بغل دیوار Cover بگیری و یه Batrang نشونه گیری کنی رو سره طرف تا بمیره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or