Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

سلام
لطفا کمک کنید
بازیم boysteam هست.physx و widows live رو نصب کردم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم فقط یه پنجره کوچک سفید باز میشه! و بازی اجرا نمیشه.ایراد کار چیه؟
ممنون

سلام
لطفا کمک کنید
بازیم boysteam هست.physx و widows live رو نصب کردم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم فقط یه پنجره کوچک سفید باز میشه! و بازی اجرا نمیشه.ایراد کار چیه؟
ممنون
به احتمال زیاد مشکل از کرک بازیه این کرک رو امتحان کن.
Batman: Arkham Asylum v1.0 [171 KB] Fixed Executable

این مشکل کرک بازیه!! از این کرک استفاده کن!! سیوهاتو پاک کنو از اول بازی رو شروع کن!!

نه عزیز، متاسفانه سیوهای بازی رو ندارم!!
امیدوارم دوستان دیگه برات بزارن!!
ممنون ولی با اونم حل نشد یعنی بازا و سیوام پاک کردم بعد دوباره بازیو نصبیدم و از سیوای قبلیم که تا 35% رفته بودم استفاده کردم ولی بازم نشد چه کار کنم؟:(

كرك ورژن 1.1_و ميخواستم
چند صفحه قبل وحيد زحمت كشيده بود يه كرك گذاشته بود ولي نميدونم چرا تو سيستم من ويروس وارد ميكرد
كسي ميتونه كرك سالم رو اپلود كنه مام يه فيضي ببريم
فيزيكس تو بازي چقدر تاثير داره؟بعدش چطور بايد پچ رو نصب كنيم
من ديدم تو رار BAA Luncher داره؟؟؟بايد پچ رو تو Binaries پيست كنيم
قضييش چيه؟

ممنون ولی با اونم حل نشد یعنی بازا و سیوام پاک کردم بعد دوباره بازیو نصبیدم و از سیوای قبلیم که تا 35% رفته بودم استفاده کردم ولی بازم نشد چه کار کنم؟:(

دوست عزیز وقتی این کرک رو ریختی دیگه نباید از سیوهای قبلیت استفاده کنی!! باید بازی رو از اول شروع کنی!!
امتحان کردم ولی بازم بازی اجرا نمیشه:(
راهه دیگه ای هست؟

تو فایل زیپی که دوستمون گذاشته 3تا فایل قرار داره!! احتمالا آنتی ویروست یکی رو به اسم whysosrs.DLL پاک می کنه!!

تو فایل زیپی که دوستمون گذاشته 3تا فایل قرار داره!! احتمالا آنتی ویروست یکی رو به اسم whysosrs.DLL پاک می کنه!!

نه اتفاقا هر سه تا فایل کامل extract میشه, انتی ویروس هم رو pc ایم ندارم و هر 3 رو هم کپی میکنم تو پوشه Binaries بازی .. ولی بازی رو اجرا میکنم هیچی به هیچی!

نه اتفاقا هر سه تا فایل کامل extract میشه, انتی ویروس هم رو pc ایم ندارم و هر 3 رو هم کپی میکنم تو پوشه Binaries بازی .. ولی بازی رو اجرا میکنم هیچی به هیچی!
شما یه بار بازی رو کلا پاک کن دوباره بریز بعد هیچ کرکی رو هم کپی نکن اگه بازی اجرا شد چند دقیقه بازی کن بعد بیا بیرون و این کرک رو کپی کن :

Crackfix

دوستان این قسمت Croc`s Lair چه جوریه (توی کاناله)؟ باید از دستش فرار کنیم ؟ چه جوری ؟ چون من هر کاری می کنم (با طناب میرم) یه جایی می رسه که یه لوله جلوشه و اونجا اون جونوره بیرون میاد و بتمن رو میگیره . اولش که روی لوله یه چیزی وصل می کنه و زمین رو لز ماده های منفجره می زنه برای چیه ؟

دوستان این قسمت Croc`s Lair چه جوریه (توی کاناله)؟ باید از دستش فرار کنیم ؟ چه جوری ؟ چون من هر کاری می کنم (با طناب میرم) یه جایی می رسه که یه لوله جلوشه و اونجا اون جونوره بیرون میاد و بتمن رو میگیره . اولش که روی لوله یه چیزی وصل می کنه و زمین رو لز ماده های منفجره می زنه برای چیه ؟

دوست من شما باید با اسلحه شماره 5 بود فک کنم هر جایی که اعلام خطر کرد به دیوار روبروییت بزنی تا رو هوا بریو نگیرتت فقط مواظب باش تو اب نیوفتی!بعدش باید دمبال یه چیزای سبز رنگ بگردی که هر چی اون شماره سمت چپ کمتر میشه نزدیکتر میشی بهش!فک کنم باید 4 یا 5 تاشو پیدا کنی بعد وقتی همرو همینجوری پیدا کردی با همون عدد سمت چپ فرار کن از اونجا!
اون چیزیم که مثل ژل زد زمین اولش وقتی فرار کردی از دستش میفهمی به چه درد میخوره!:cheesygri

دوستان برای من مال BOYSTEAMPC نسخه ی 3 دی وی دی توی باز هم می رم نوشته v1.00 تازه نصب کردم
زیاد بازی نکردم (این نسخه مشکل داره؟؟؟)
----------
راستی اینجا باید چی کار کرد وقتی از کانال وارد شدم همرو کشتم بعد 3 نفر دیگه هم اومدن اونا ر هم گشتم حالا هی می گه سکن کن باید کجار رو اسکن کرد؟؟

d1sfg8dbirngwzcum52.jpg

-------------
راستی دوستان یک مشکل هم دارم وقتی از بازی خارج می شم تصویر سیاه (می خوام از بازی بیرون بیان) تصویر سیاه می شه هماینجور می مونه و راهی جز ریستارت نمی ونه کسی به این مشکل بر خورد ؟؟؟ مشکل از چی؟؟؟؟

================
دوست من ، بازی من هم مال بز تیمه . اما تا جایی که من می دونم ، فایلهای ویدئو پاک نشده اند بلکه Rename شده اند . من آخرین فیلی که شما برای دانلود گذاشته بودید که حجمش 1.4 مگ بود رو دانلود کردم و دیدم که این فایل رو دارم .
شما باید برید داخل همون فولدر ویدئو ها و تمام فایلهایی که با O شروع می شوند رو پیدا کنید و O رو از ابتدای اونها حذف کنید. یه فایل هم هست که با O1 شروع میشه که اون رو هم باید O1 رو از اولش حذف کنید. تا جایی که من می دونم ، مشکل دموها حل میشه.

یکی از دوستان 2 صفحه قبل اینو نوشته بود کسی این کار کرده؟؟ دمو های حذف شده می ان؟

آخرین ویرایش:
دوستان برای من مال BOYSTEAMPC نسخه ی 3 دی وی دی توی باز هم می رم نوشته v1.00 تازه نصب کردم
----------
راستی اینجا باید چی کار کرد وقتی از کانال وارد شدم همرو کشتم بعد 3 نفر دیگه هم اومدن اونا ر هم گشتم حالا هی می گه سکن کن باید کجار رو اسکن کرد؟؟

d1sfg8dbirngwzcum52.jpg

-------------
راستی دوستان یک مشکل هم دارم وقتی از بازی خارج می شم تصویر سیاه (می خوام از بازی بیرون بیان) تصویر سیاه می شه هماینجور می مونه و راهی جز ریستارت نمی ونه کسی به این مشکل بر خورد ؟؟؟ مشکل از چی؟؟؟؟

================

یکی از دوستان 2 صفحه قبل اینو نوشته بود کسی این کار کرده؟؟ دمو های حذف شده می ان؟
دوست من کاشکی یه خورده عکس بهتری میزاشتی تا دقیقا بفهمم کجاست اینجایی که گیر کردی !ولی دقت کن بازی داره بهت میگه hold scan پس کیلید scan نگه دار بعد خود بازی یه اسکنیو انجام میده تا بفهمی چی کار باید بکنی!شرمنده اگه بیشتر از عکست متوجه نشدم!:p
در مورد سوال بعدیت نسخه boysteam تا بوده فقط مشکل داشته از حذف دمو گرفته تا خیلی چیزای دیگه !ماله منم boysteam هستش ولی کرک یکی از دوستانو که گزاشته بود رو ریختم مشکلم کامل حل شد!:cheesygri

----------

d1sfg8dbirngwzcum52.jpg

-------------

================

یه قاب عکس رو دیوار هست باید اونو اسکن کنی .
همونجا که مرده رو ویلچره

كرك ورژن 1.1_و ميخواستم
چند صفحه قبل وحيد زحمت كشيده بود يه كرك گذاشته بود ولي نميدونم چرا تو سيستم من ويروس وارد ميكرد
كسي ميتونه كرك سالم رو اپلود كنه مام يه فيضي ببريم
فيزيكس تو بازي چقدر تاثير داره؟بعدش چطور بايد پچ رو نصب كنيم
من ديدم تو رار BAA Luncher داره؟؟؟بايد پچ رو تو Binaries پيست كنيم
قضييش چيه؟
يعني يه مسلمون مومن خداد دوست نماز خون پيدا نميشه به ما كمك كنه
من پچ Physx_و دانلود كردم ولي چيزايي مثل BAA Run داره
تازه پچ نصب نميشه؟؟؟نسخه من نسخه خز تيمه حالا چه كار كنم
من فقط به خاطر فيزيكس نسخه PC خريدم:(:((راهنمايي كنيد ديگه خوب

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or