Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

با کرکی که در سایت gamefix بود بدون مشکل تمومش کردم ...

*توجه*
دوستانی که مثل من نسخه بز تیم را دارن آیا می دونید که اینا تقریبا تمام cutscene یا به عبارتی دمو های Poison Ivy را از فولدر دموها پاک کردن ! در نتیجه در بازی اونجاهایی که این دموها بوده بدون دمو ادامه پیدا کرده ! فقط یدونه دموی In-game از Poison Ivy که در سلولش هست را نتونستن پاک کنن که دلیلش اینه که در داخل خود بازی هست و به صورت یک فایل ویدئویی نیست که قابل پاک کردن باشه !

این لیست دمو هایی که بز تیم پاک کرده با توضیحات و به ترتیبی که در خود بازی هست براتون آپلود کردم (اسپویلر داره ) :
1- بعد دمویی که بتمن Poison Ivy را در سلولش می بینه و Poison Ivy بهش می گه گیاهان به کمکم نیاز دارن و بدون من می میرن و ... بعدش بتمن ادامه می ده تا رئیس زندان آقای شارپ را نجات بده هنگامی که شارپ را نجات می ده این دمو هست که پاک شده !!

دانلود (3 مگ)

2- زمانی که بتمن برای ساخت پادزهر به سراغ Poison Ivy می ره تا ازش کمک بخواد زمانی که در را باز می کنید در نسخه بز تیم ناگهان در همان طرف در بازی ادامه پیدا می کنه! دلیلش اینه که اینجا دمو بوده ! و Poison Ivy به بتمن توضیح می ده که پادزهر در Croc's Lair (لانه ی Crock) در زیر جزیره آرخام هست

دانلود ( 2.5 مگ)

3- قبل از جنگ با Poison Ivy :

دانلود (1.9 مگ)

4- بعد از شکست دادن Poison Ivy :

دانلود ( 1.4 مگ )
فایل ها را با کیفیت معمولی آپلود کردم تا دوستانی که سرعت اینترنتشون هم پایینه بتونن دانلود کنن ، پسوند فایل ها flv هست برای دیدنش نیاز به فلش پلیر دارید یا می تونید از K-Lite Mega Codec Pack استفاده کنید

*توجه*
دوستانی که مثل من نسخه بز تیم را دارن آیا می دونید که اینا تقریبا تمام cutscene یا به عبارتی دمو های Poison Ivy را از فولدر دموها پاک کردن ! در نتیجه در بازی اونجاهایی که این دموها بوده بدون دمو ادامه پیدا کرده ! فقط یدونه دموی In-game از Poison Ivy که در سلولش هست را نتونستن پاک کنن که دلیلش اینه که در داخل خود بازی هست و به صورت یک فایل ویدئویی نیست که قابل پاک کردن باشه !

این لیست دمو هایی که بز تیم پاک کرده با توضیحات و به ترتیبی که در خود بازی هست براتون آپلود کردم (اسپویلر داره ) :
1- بعد دمویی که بتمن Poison Ivy را در سلولش می بینه و Poison Ivy بهش می گه گیاهان به کمکم نیاز دارن و بدون من می میرن و ... بعدش بتمن ادامه می ده تا رئیس زندان آقای شارپ را نجات بده هنگامی که شارپ را نجات می ده این دمو هست که پاک شده !!

دانلود (3 مگ)

2- زمانی که بتمن برای ساخت پادزهر به سراغ Poison Ivy می ره تا ازش کمک بخواد زمانی که در را باز می کنید در نسخه بز تیم ناگهان در همان طرف در بازی ادامه پیدا می کنه! دلیلش اینه که اینجا دمو بوده ! و Poison Ivy به بتمن توضیح می ده که پادزهر در Croc's Lair (لانه ی Crock) در زیر جزیره آرخام هست

دانلود ( 2.5 مگ)

دانلود (1.9 مگ)

دانلود ( 1.4 مگ )
فایل ها را با کیفیت معمولی آپلود کردم تا دوستانی که سرعت اینترنتشون هم پایینه بتونن دانلود کنن ، پسوند فایل ها flv هست برای دیدنش نیاز به فلش پلیر دارید یا می تونید از K-Lite Mega Codec Pack استفاده کنید
واقعا بز تشریف دارن! بازیو تو 3 dvd!!!!!!!!! بیرون دادن زدن cut scene هارو هم پاک کردن!!!!!!! دیگه از این جالب تر نمیشه!
فکر کنم کل cut scene هارو حذف کردن ! چون اون قسمتی هم که میرفتی گوردن رو نجات میدادی یه cut scence داره اینا حذف کردن

با سلام
من یه مشکلی تو این بازی دارم:biggrin1: اونم اینه که بعضی مواقع این grabbing (اگر درست نوشته باشم) کار نمی کنه :mad:
لطفا کمکم کنید :((
با تشکر:love:

این مشکل کرک بازیه!! از این کرک استفاده کن!! سیوهاتو پاک کنو از اول بازی رو شروع کن!!

ميتوني يه save دقيقا بعد اينجا رو برام بذاري مرسي

نه عزیز، متاسفانه سیوهای بازی رو ندارم!!
امیدوارم دوستان دیگه برات بزارن!!

دوستان من یک جایی گیر کردم نمی دونم چیکار کنم
بعد اینکه شخصیت جوکر میشم و بعدش که غول را شکست دادم موقعی که با اسانسور میاد پایین ویکی از اسانسور ها نابود میشه پایین که میرم علامت تعجب هست ولی کاری نیست که بکنم
gain access killer croc's lair via intensive treament

*توجه*

دانلود (3 مگ)

دانلود ( 2.5 مگ)

دانلود (1.9 مگ)

دانلود ( 1.4 مگ )

دوست عزیز ممنون از شما
فقط میشه یه زحمتی بکشی و اسم کامل این چند تا فایل رو بگی و بگی دقیقا در کدوم فولدر بازی باید باشه تا ما هم بریم چک کنیم ببینیم داریمشون یا نه ؟

واقعا بز تشریف دارن! بازیو تو 3 dvd!!!!!!!!! بیرون دادن زدن cut scene هارو هم پاک کردن!!!!!!! دیگه از این جالب تر نمیشه!
فکر کنم کل cut scene هارو حذف کردن ! چون اون قسمتی هم که میرفتی گوردن رو نجات میدادی یه cut scence داره اینا حذف کردن

آره ... می گردم شاید بتونم اون دموی که مربوط به گوردن می شه را پیدا کنم و بزارم ...

ادیت:
چه جالب ! یه دمو هم از Harley Quinn پیدا کردم موقعی که شارپ را گرفته بود ،این هم در بازی نیست !

دانلود

نامردا بازی را تیکه پاره کردن دادن بیرون !

آخرین ویرایش:
دوست عزیز ممنون از شما
فقط میشه یه زحمتی بکشی و اسم کامل این چند تا فایل رو بگی و بگی دقیقا در کدوم فولدر بازی باید باشه تا ما هم بریم چک کنیم ببینیم داریمشون یا نه ؟

فولدر دموها اینجاست : > bmgame < Movies > فولدر اصلی گیم

از اونجایی که من نسخه بز تیم را دارم نمی دونم که اسم اصلی اون فایلها که دیلیت شده چی هست ... اما فرمت همشون bik. هست که مال bink video هست و از سایتش می تونید پلیرش را دانلود کنید و دمو ها را خارج از بازی ببینید ...

اگر نسخه شما هم بز تیم هست مطمئنا اون دموها را نخواهید داشت

آخرین ویرایش:
اقا یه چیزی !!!
من اون اسانسورو رد کردم بعدش میرم پیشه اون غوله به اسم اوراکله فک کنم!تمام اون ماده اولیه های انتی نمیدونم چی چی رو میگیرم وقتی در حال فرار از مکان اون غولم اون نرده ها میاد پایین!بعدش اون اراکلو چه جوری از بین ببرم!وقتی با اسلحه شماره 1 میزنمش بعدش میگه با اسلحه 2 بزن که هر کاری میکنم وقتی نشسته غوله هیچ عکس العمی انجام نمیده!:cheesygri
کسی میدونه چه جوریه؟

الان بازیوبا اون کرکی که یکی از دوستان گزاشته بودن تموم کردم !:cheesygri
به نظر من بازی از لحاظ کارگردانی هنری خیلی جالب و قوی کار شده بود اون صحنه های جالب مثله اون تلویزیون روی سر جوکر که اخراش فهمیدیم جریانش چی بود!
یا اون توهمای بتمن بچه شدنش این چیزا خیلی جالب بود!
حالا یه چیز دیگه اینا بازیو تیکه پاره کردن!اقا اون دموی مبارزه با اون زنه چی شد!!!!!!!همون زنه که سلطان گیاهه :laughing:اصلا دمو داشت؟ یا بازم تیکش کرده بودن !واسه من هیچی دمو نداشت واسه مبارزه با همین زنه!!!!یه دفه ای زنرو کشتم دیدم بتمن از هوا داره میاد پایین!

حالا یه چیز دیگه اینا بازیو تیکه پاره کردن!اقا اون دموی مبارزه با اون زنه چی شد!!!!!!!همون زنه که سلطان گیاهه :laughing:اصلا دمو داشت؟ یا بازم تیکش کرده بودن !واسه من هیچی دمو نداشت واسه مبارزه با همین زنه!!!!یه دفه ای زنرو کشتم دیدم بتمن از هوا داره میاد پایین!

پست من در صفحه قبل را ببین ... در اون دمو های حذف شده را برای دانلود گذاشتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or