Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

پست من در صفحه قبل را ببین ... در اون دمو های حذف شده را برای دانلود گذاشتم

اقا دستت درد نکنه ردیف شد !دیدم اون دمو هارو!!!!
یعنی خداییش واسه اینکه این زنه لباسش مناسب نیست تمام دمو های اون مرحلشو پاک کردن!!!!!؟:eek::laughing:

دوستان انگار به نظر میاد بز تیم بازی ها را هم سانسور میکنه؟؟:cheesygri:cheesygri
نقل قول:حالا یه چیز دیگه اینا بازیو تیکه پاره کردن!اقا اون دموی مبارزه با اون زنه چی شد!!!!!!!همون زنه که سلطان گیاهه :laughing:اصلا دمو داشت؟

دوستان انگار به نظر میاد بز تیم بازی ها را هم سانسور میکنه؟؟:cheesygri:cheesygri
نقل قول:حالا یه چیز دیگه اینا بازیو تیکه پاره کردن!اقا اون دموی مبارزه با اون زنه چی شد!!!!!!!همون زنه که سلطان گیاهه :laughing:اصلا دمو داشت؟

والا این موضوع واسه منم سوال شد!!!!!!
اخه دقیقا همون زنه که گیاه داره :cheesygri حتی یه دونه دمو هم نداشت:laughing:!
بابا این چه جورشه 3تااااااااااااااااااااا dvd دادن بیرون 7 یا 8 تا دمورو حذف کردن!!
پس بعضی وقتا که تو بازی گیج میشدم میگفتم مثلا این غوله از کجا اومد نگو دمو شو ور داشته بودن!عجب!!!!!!:eek:

اینجا اولین فرومی هست که من می بینم کاربراش وقتی سوالی دارن یا مشکلی براشون پیش میاد زحمت نگاه کردن به 2 صفحه قبل را هم به خودشون نمی دن !

اینجا اولین فرومی هست که من می بینم کاربراش وقتی سوالی دارن یا مشکلی براشون پیش میاد زحمت نگاه کردن به 2 صفحه قبل را هم به خودشون نمی دن !

اخریشم نخواهد بود :laughing:
حالا شما بگو واسه چی مثلا 7 یا 8 تا دمو رو برداشتن !اون دموی یه دونه مونده به اخریو واسه چی برداشتن اخه؟:eek::confused:
یه سوال دیگه : دموی اخر بازی یه طوری بود انگار بازی ادامه داره نه؟همون غولرو میگم!:p

بچه ها من يه جا گير كردم لطفن كمك بدين
اينم عكساش:

من با اين دستگاه هر كاري مي كنم نميتونم فركانس اين كپسولارو دستكاري كنم دستگاهو از كار بندازم.چون سر اين كپسولا فكر كنم بايد چند بار اين كارو كردولي فقط تو يه زمان محدود مي توني اينكارو كني چون برق ميگيرت پرت ميشي عقب خلاصه بايد سريع باشي.حالا من نميدونم طريقه كار با اين دستگاه فركانس دقيقا چجوريه.شايد تا الانم شانسي ازش استفاده كردمو تا اينجا اومدم.ولي تو اي قسمت بد گير كردم.فقط زده با َA-D و كليك چپ راست ماوس بايد كار كرد.اگه كسي مي تونه كار با اينو كامل توضيح بده و كمك كنه اي قسمت رو رد كنم. ممنون

والا این موضوع واسه منم سوال شد!!!!!!
اخه دقیقا همون زنه که گیاه داره :cheesygri حتی یه دونه دمو هم نداشت:laughing:!
بابا این چه جورشه 3تااااااااااااااااااااا dvd دادن بیرون 7 یا 8 تا دمورو حذف کردن!!
پس بعضی وقتا که تو بازی گیج میشدم میگفتم مثلا این غوله از کجا اومد نگو دمو شو ور داشته بودن!عجب!!!!!!:eek:
من كه ازاينترنت بازيو DL كردم.8 gig بدون سانسور و تا الان هيچ مشكلي باهاش نداشتم.كركش هم رديف بود :p

اخریشم نخواهد بود :laughing:
حالا شما بگو واسه چی مثلا 7 یا 8 تا دمو رو برداشتن !اون دموی یه دونه مونده به اخریو واسه چی برداشتن اخه؟:eek::confused:
یه سوال دیگه : دموی اخر بازی یه طوری بود انگار بازی ادامه داره نه؟همون غولرو میگم!:p

ظاهرا هر دمویی که توش جنس مونث بوده پاک کردن !
اگر منظورت از غوله همون Croc در cutscene بعد از credits هست آره با توجه به اون cutscene احتمال ساخت ادامه بازی بسیار زیاده

اينم عكساش:

من با اين دستگاه هر كاري مي كنم نميتونم فركانس اين كپسولارو دستكاري كنم دستگاهو از كار بندازم.چون سر اين كپسولا فكر كنم بايد چند بار اين كارو كردولي فقط تو يه زمان محدود مي توني اينكارو كني چون برق ميگيرت پرت ميشي عقب خلاصه بايد سريع باشي.حالا من نميدونم طريقه كار با اين دستگاه فركانس دقيقا چجوريه.شايد تا الانم شانسي ازش استفاده كردمو تا اينجا اومدم.ولي تو اي قسمت بد گير كردم.فقط زده با َA-D و كليك چپ راست ماوس بايد كار كرد.اگه كسي مي تونه كار با اينو كامل توضيح بده و كمك كنه اي قسمت رو رد كنم. ممنون
دوست من اینجا هم دقیقا همون جوریکه خودت گفتی بایداز a-d و راست کیلیکو چپ کیلیک استفاده کنی .منم شانسی میومدم ولی یه راحی پیدا کردم.
اول d با راست کیلیکو میزدم با هم تند تند. بعدش وقتی یه شماره از سبزه پر شد بر عکسشو میزدم یعنی a با چپ کیلیک !تا 3بار باید بزنی تا اون دستگاه از کار بیوفته !این روش شانسی جواب داد واسه من !امتحان کن شاید واسه شما هم جواب بده!:cheesygri

ظاهرا هر دمویی که توش جنس مونث بوده پاک کردن !
اگر منظورت از غوله همون Croc در cutscene بعد از credits هست آره با توجه به اون cutscene احتمال ساخت ادامه بازی بسیار زیاده
اوني كه آخر بازي مياد كراك نيست bane هست.هموني كه venom رو ازش توليد كردند.

فولدر دموها اینجاست : > bmgame < Movies > فولدر اصلی گیم

از اونجایی که من نسخه بز تیم را دارم نمی دونم که اسم اصلی اون فایلها که دیلیت شده چی هست ... اما فرمت همشون bik. هست که مال bink video هست و از سایتش می تونید پلیرش را دانلود کنید و دمو ها را خارج از بازی ببینید ...

اگر نسخه شما هم بز تیم هست مطمئنا اون دموها را نخواهید داشت

دوست من ، بازی من هم مال بز تیمه . اما تا جایی که من می دونم ، فایلهای ویدئو پاک نشده اند بلکه Rename شده اند . من آخرین فیلی که شما برای دانلود گذاشته بودید که حجمش 1.4 مگ بود رو دانلود کردم و دیدم که این فایل رو دارم .
شما باید برید داخل همون فولدر ویدئو ها و تمام فایلهایی که با O شروع می شوند رو پیدا کنید و O رو از ابتدای اونها حذف کنید. یه فایل هم هست که با O1 شروع میشه که اون رو هم باید O1 رو از اولش حذف کنید. تا جایی که من می دونم ، مشکل دموها حل میشه.

دوست عزیز بازی سه پایان داره که در هر کدام دست های bane croc و scarecrow از اب بیرون می اید عزیزان که یک نفر دیگر هم در پست های قبلی اشاره کرده بود

نوشته شده توسط shyboy1366
اينم عكساش:

دوست عزیز اول باید با دکمه a یا b (چون فرقی نمیکنه فقط شاسی سیگنال رو دوران میده) شاسی سیگنال رو بچرخونی تا تو صفحه یه جوری علامت میده یعنی یه جوراییی به رنگ سبز می زنه و سپس با کلیک موس شاسی سمت راست رو می چرخونی تا صفحه سیگنال کامل سبز بشه بعد ول می کنی چند بار این کار رو انجام میدی تا رد شه

و اینکه فرقی نمیکنه اول با aو d یا با کلیک موس این کار رو انجام بدی;)

دوست عزیز بازی سه پایان داره که در هر کدام دست های bane croc و scarecrow از اب بیرون می اید عزیزان که یک نفر دیگر هم در پست های قبلی اشاره کرده بود

بله ظاهرا که آخرش سه دموی متفاوت داره ... یک نفر هم اینجا این قضیه را تجربه کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or