Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

دوستان من یه سوال داشتم.و اون اینکه من الان دارم با کرک 8 مگی ریلودد بازی رو انجام میدم و الان تا 21 درصد بازی رفتم(بدون مشکل) ایا تا ادامه هم همینطوره یعنی دیگه مشکلی نداره؟
در ضمن نسخه ی من هم Setup اصلی هست.

دوستان من یه سوال داشتم.و اون اینکه من الان دارم با کرک 8 مگی ریلودد بازی رو انجام میدم و الان تا 21 درصد بازی رفتم(بدون مشکل) ایا تا ادامه هم همینطوره یعنی دیگه مشکلی نداره؟
در ضمن نسخه ی من هم Setup اصلی هست.
نه ستاپ اصلی باشه مشکلی نیست کرکش هم مشکل نداره

دوستان من تو 23 درصد بازی تو این قسمت موندم!تو این مکان هیچ در یا دریچه ای پیدا نمیشه.
در ضمن همنطور که قبلا نوشتم.من کرک 8 مگی ریلودد رو دارم و نسخه ی من هم Setup اصلی هست.

http://www.myup.ir/images/7858crs39kidb6swsf9.jpg
چرا دوست عزیز، بالای نقشه یه در داره!! برای رد شدن از اون باید اول برق رو قطع کنی! از دستگاه شماره 4 استفاده کن!!

گه از این کرک استفاده کردی و از اول بازی رو شروع کردی!! مشکل از خودته نه کرک بازی!!

یه عکس بزار تا بشه بهتر کمکت کرد!!
ممنون از همین استفاده میکنم و اشکال از من بود:biggrin1:
حالا میشه بگید کلا تو درصد چند گیرمیکنه
راستی الان من اونجام که اون یارو که تو دهنش یه چیز سبز ریختن و مرده درصد 2:biggrin1:
میشه بگید چی کار کنم هی میگه اسکن کن اما چیو

ممنون از همین استفاده میکنم و اشکال از من بود:biggrin1:
حالا میشه بگید کلا تو درصد چند گیرمیکنه
راستی الان من اونجام که اون یارو که تو دهنش یه چیز سبز ریختن و مرده درصد 2:biggrin1:
میشه بگید چی کار کنم هی میگه اسکن کن اما چیو
برو عقب تر زوم کن رو تابلو !

من توی اون مرحله ای که بتمن از قبر میاد بیرون و باید از دست اون قول بزرگ که نباید توی نور دیدش قرار بگیری گیر کردم یه سکویی هست که میرم روش میره پایین و هر کار میکنم بالا نمیاد دوربینم دید کامل نداره

من توی اون مرحله ای که بتمن از قبر میاد بیرون و باید از دست اون قول بزرگ که نباید توی نور دیدش قرار بگیری گیر کردم یه سکویی هست که میرم روش میره پایین و هر کار میکنم بالا نمیاد دوربینم دید کامل نداره

این مشکل کرک بازیه!! یا باید از این کرک استفاده کنی و بازی رو از اول شروع کنی یا سیوگیم بعد از اینجا رو گیر بیاری و بازی رو ادامه بدی!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or