Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

من سول خودمو خلاصه میپرسم :biggrin1:
آقا ما این bane رو کشتیم الان باید کجا برم میرم سمت اون ساختمون که یه ساعت سمت چپ و راستیش هست اما از هرجا که میرم نمیتونم وارد ساختمون بشم :mad: صداس جوکر اعصاب من و داغون کرده :((:biggrin1:

يعني يه مسلمون مومن خداد دوست نماز خون پيدا نميشه به ما كمك كنه
من پچ Physx_و دانلود كردم ولي چيزايي مثل BAA Run داره
تازه پچ نصب نميشه؟؟؟نسخه من نسخه خز تيمه حالا چه كار كنم
من فقط به خاطر فيزيكس نسخه PC خريدم:(:((راهنمايي كنيد ديگه خوب
دوست عزیز شما یک کاری بکن و اورجینال exe بازی را به جای کرک دوباره بریز ببین پچ نصب میشه یا نه اگه نشد ستاپ اصلی میخواد که از بز تیم نیست

دوست من کاشکی یه خورده عکس بهتری میزاشتی تا دقیقا بفهمم کجاست اینجایی که گیر کردی !ولی دقت کن بازی داره بهت میگه hold scan پس کیلید scan نگه دار بعد خود بازی یه اسکنیو انجام میده تا بفهمی چی کار باید بکنی!شرمنده اگه بیشتر از عکست متوجه نشدم!:p
در مورد سوال بعدیت نسخه boysteam تا بوده فقط مشکل داشته از حذف دمو گرفته تا خیلی چیزای دیگه !ماله منم boysteam هستش ولی کرک یکی از دوستانو که گزاشته بود رو ریختم مشکلم کامل حل شد!:cheesygri
دوست عزیز قضیه کرک چی یعنی اینی که الان من نصب کردم برم وسط های بازی مشکل پیدا می کنه؟؟؟
یعنی اگه کرک جدید ریختی باید بازی رو از اول شروع کنی؟؟؟
========
راستی این مشکل از چی؟
وقتی از بازی خارج می شم تصویر سیاه (می خوام از بازی بیرون بیان) تصویر سیاه می شه هماینجور می مونه و راهی جز ریستارت نمی ونه کسی به این مشکل بر خورد ؟؟؟ مشکل از چی؟؟؟؟

سلام
دوستان من بازی رو تموم کردم و پیقام تبریک و اون اسم سازنده اینا رو نشون داد اما به جای 66% بازی من 60% هست
چراااااااااااااااااااااااااااااااا

دوست عزیز قضیه کرک چی یعنی اینی که الان من نصب کردم برم وسط های بازی مشکل پیدا می کنه؟؟؟
یعنی اگه کرک جدید ریختی باید بازی رو از اول شروع کنی؟؟؟
========
راستی این مشکل از چی؟
وقتی از بازی خارج می شم تصویر سیاه (می خوام از بازی بیرون بیان) تصویر سیاه می شه هماینجور می مونه و راهی جز ریستارت نمی ونه کسی به این مشکل بر خورد ؟؟؟ مشکل از چی؟؟؟؟
احتمال داره به مشکل بر بخوری!
من این کرکو ریختم از ابتدا شروع نکردم از همون save خودم رفتم جولو!
=======
boysteam به کل واسه هر کی یه جوریه!واسه من وسطهای بازی dont send میداد یا جالبه بدونی واسه شما صفحه سیاه میشه ماله من صفحه ابی میشد و کسی نمیدونست مشکل از چیه تا کرک سالمو ریختم بدون کوچکترین مشکل بازیو تموم کردم!:cheesygri

سلام
دوستان من بازی رو تموم کردم و پیقام تبریک و اون اسم سازنده اینا رو نشون داد اما به جای 66% بازی من 60% هست
چراااااااااااااااااااااااااااااااا
یه سری مینی گیم هم داره دقیقا اسم قسمتش یادم نیست ولی توی منوی اول بازی هستش!اگه اونارو بری میشه 66% :cheesygri

احتمال داره به مشکل بر بخوری!
من این کرکو ریختم از ابتدا شروع نکردم از همون save خودم رفتم جولو!
=======
boysteam به کل واسه هر کی یه جوریه!واسه من وسطهای بازی dont send میداد یا جالبه بدونی واسه شما صفحه سیاه میشه ماله من صفحه ابی میشد و کسی نمیدونست مشکل از چیه تا کرک سالمو ریختم بدون کوچکترین مشکل بازیو تموم کردم!:cheesygri

ممنون دوست عزیز اگه می شه اون کرکی که شما استفاده می کنی لینکشو بزار منم بریزم
اینجور خیلی نذخرفه هر وقت می خوام از بازی بیرون بیام باید ریستارت کنم واسه همین وقتی یه جا هم گیر می کنم با کامپیوتر عکس می
یرم وقتی ریستارت م یکنم می پره واسه همین با گوشی از مانیتور عکس می گیرم که زیاد خوب در نمی اد
-----
اینجا باید چی کار کرد؟
qcn1qwt537yor6xy171.jpg

اونجا گیر کردم که وقتی میری توی یه اتاق دوست دختر جوکر نشسته رو صندلی بعد من نمی تونم نزدیک شم چون جلوم جریان برق هست وقتی از اتاق بیرم می ام یه چیزی می نویسه بعد می که X بزن همه جارو گشتم ولی چیز خاصی پیدا نکردم باید چی کار کنم؟

یه سری مینی گیم هم داره دقیقا اسم قسمتش یادم نیست ولی توی منوی اول بازی هستش!اگه اونارو بری میشه 66%
بابا اونا که چلنجان استاد:cheesygri
بازی بدون چلنج ها 66% هست انگار
باز از کمکت ممنون:p

ممنون دوست عزیز اگه می شه اون کرکی که شما استفاده می کنی لینکشو بزار منم بریزم
اینجور خیلی نذخرفه هر وقت می خوام از بازی بیرون بیام باید ریستارت کنم واسه همین وقتی یه جا هم گیر می کنم با کامپیوتر عکس می
یرم وقتی ریستارت م یکنم می پره واسه همین با گوشی از مانیتور عکس می گیرم که زیاد خوب در نمی اد
-----
اینجا باید چی کار کرد؟
qcn1qwt537yor6xy171.jpg

اونجا گیر کردم که وقتی میری توی یه اتاق دوست دختر جوکر نشسته رو صندلی بعد من نمی تونم نزدیک شم چون جلوم جریان برق هست وقتی از اتاق بیرم می ام یه چیزی می نویسه بعد می که X بزن همه جارو گشتم ولی چیز خاصی پیدا نکردم باید چی کار کنم؟
دوست من یه خورده صفحات قبلو ببینی میتونی پیدا کنی :p
ببین الان دقیق یادم نمیاد کجایی ولی شما ببین هر جاکه میگه
x بزن به احتمال خیلی زیاد باید دمبال اثر انگشت بگردی!الان اینطوریکه من دارم تو عکس میبینم نقشه داره بهت میگه باید راهه دیگه ای پیدا کنی تا بری داخل medical facility !احتمالا باید از رو سقف بری دمبال یه راهه دیگه باش تا بری توش!:cheesygri

آخرین ویرایش:
سلام دوستان

لطفا منو راهنمایی کنید در مرحله ای که بتمن از قبر بیرون میاد ( لباسش خاکیه و اون غول گندهه که می چرخه

و باید پرژکتور نورو بگیریم تو چشماش )(درصدد 47 ) یک جایی هست که 2 تا بالا بر بقل هم هستند که وقتی

می پرم روی اولی بلافاصله می رره پایین و دیگه نمی شه کاری کرد

ممنون ( 2 روز اینجا موندم )

سلام دوستان

لطفا منو راهنمایی کنید در مرحله ای که بتمن از قبر بیرون میاد ( لباسش خاکیه و اون غول گندهه که می چرخه

و باید پرژکتور نورو بگیریم تو چشماش )(درصدد 47 ) یک جایی هست که 2 تا بالا بر بقل هم هستند که وقتی

می پرم روی اولی بلافاصله می رره پایین و دیگه نمی شه کاری کرد

ممنون ( 2 روز اینجا موندم )
بايد با grabbing بري رو بالابر بعدي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or