Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

دوستان کسی میتونه طرز کار دقیق چهارمین سلاح بتمن را بگه ( همون سلاحی که صفحه نمایش داره ) .
آخه تو اون مرحله ایی که باید کنتور های برق را قطع کنیم و زمان هم کم داریم نمیشه قبل از تمام شدن وقت کنتور ها رو خاموش کنم .

با جهت ها و کلید های موس اگه شتبا نکنم کار میکنه
باید انقدر تغییر بدی تا صفحش به سبز ترین حالت در بید بعد چنتا بوق میزنه و اون دستگاه میترکه
ااول با جهتا یه ورشو بچرخون تا به سبز ترین حالت ممکن دربیاد بعد با موس اونورشو بجرخون تا سبز سبز بشه ( چقدر خفن توضیح دادم :d )

دوستان من متاسفانه نسخه boysteam به تورم خورده 3 تا dvd هستش. مشکلاتش چیه؟ راه حلی هم داره؟

دوست عزیز نترس. من هم همین رو داشتم و بدون کوچکترین مشکلی و به راحتی تمومش کردم.
شما بازی رو نصب کن . کرک Reloaded رو از همینجا بگیر و کپی کن . بعد وارد بازی بشو و اکانت آفلاین بساز و تا آخر بدون هیچ مشکلی بازی کن.
موفق باشی

سلام من نسخه 3 DVD ـ Boysteam رو دارم ولی موقع اجرا با این ارور روبرو میشم. ممنون میشم راهنمایی کنید!
http://la.gg/v/33_20.jpg/
سلام دوست من
ببینید با وجود این همه مشکلات BOYSTEAM و با وجود تاپیک اخطار به BOYSTEAM شما باز هم از این گروه متقلب خریدین؟:confused:
خود من به حدی به ارورای عجیبی بر خوردم که فقط دوستان تو همین تاپیک تونستن کمک کنن و کرک سالمو بهم بدن!
مشکلات من:از بازی بیرون پریدن!
ابی شدن صفحه بازی!سیاه شدن صفحه بازی!به حدی DONT SEND میداد که دیگه کلافه شده بودم!همین اروری که به شما داد برای منم بود !!!:eek:
با ریختن کرکی که دوستان دادن تمام مشکلات بازی از بین رفت!!!:cheesygri

بله عزیز تاپیک رو مطالعه کردم و کرک هم ریخته بودم، مشکل از جای دیگه بود که حل شد.
ممنون از همه.

پ.ن : در ضمن بازی رو نخریدم، یکی از رفقا بهم داد : دی

آخرین ویرایش:
من به 46% رسیدم!!
اینجا گیر کردم!
اول پر درخت بود!ولی وقتی چکپوینت ریست کردم درختا رفت!!!
حالا بازم گیر کردم!
vr9gnyh2s8n0qokhyxey.jpg

0v3xjb6sntwym93zaz4i.jpg

s5lsnf7adhxey1huizqa.jpg

این همون باگ معروف بازی هست؟!! :((

دوستان لطفا راهنمایی کنید :(

در مورد عکس 3 باید بگم که این همون باگ معروف بازی نیست.
شما باید کلید X رو فشار بدی اطرافت رو خوب نگاه کن یه دیوار نامرئی میبینی که اون رو باید با سلاح شماره ی 3 خراب کنی!

در مورد عکس 3 باید بگم که این همون باگ معروف بازی نیست.
شما باید کلید X رو فشار بدی اطرافت رو خوب نگاه کن یه دیوار نامرئی میبینی که اون رو باید با سلاح شماره ی 3 خراب کنی!

هیچ راهی نیست.هیچ دیواری نیست!
به اون کانال بالا هم طناب نمی اندازه!!!
من نسخه 2 دی وی دی را دارم!
فکر کنم تا همینجا بیشتر نباشه بازی!!!
حدسم درسته؟! :((

اگه برات امکان داره یه عکس از پشت سرت بزار(منظورم عکس سوم هست)
در ضمن من هم نسخه ی 2 دی وی دی رو داشتم(ستاپ اصلی) که با کرک 8 مگی ریلودد بدون هیچ باگ و مشکلی بازی رو تموم کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or