Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

سلام دوستان
خوهشا یکی کمک کنه من یه جا رسیدم که تصویر قات میزنه بعد نشون میده جوکر با ماشین بتمنو گرفته و می بره دمو که تموم میشه جوکر بتمن رو زندانی کرده و برا یه لحظه من در نقش جوکرم و وقتی که بتمنو میکشه صفحه باخت برام می یادو ریترای که می زنم بتمن از تو قبر ظا هر میشه و... حالا می خوام بدونم این روند بازیه ؟ اگه هست پس چرا وقتی باختم (از جوکر تیر خوردم) از قبر ظاهر شدم یعنی باید مو قع تیر خوردن کار خاصی می کردم؟

سلام دوستان
خوهشا یکی کمک کنه من یه جا رسیدم که تصویر قات میزنه بعد نشون میده جوکر با ماشین بتمنو گرفته و می بره دمو که تموم میشه جوکر بتمن رو زندانی کرده و برا یه لحظه من در نقش جوکرم و وقتی که بتمنو میکشه صفحه باخت برام می یادو ریترای که می زنم بتمن از تو قبر ظا هر میشه و... حالا می خوام بدونم این روند بازیه ؟ اگه هست پس چرا وقتی باختم (از جوکر تیر خوردم) از قبر ظاهر شدم یعنی باید مو قع تیر خوردن کار خاصی می کردم؟
سلام
نه درسته خودش اینجوریه نیازی هم به جا خلنج نداره:biggrin1:

دوستان من دنبال نسخه بدون نقص بتمن میگردم.طوری باشه که مشکل cutscene و سیو نداشته باشه و ترجیحا ریپ باشه که مثلا فقط 4 گیگ باشه.لینکش هم از هر جا باشه به جز تورنت مشکل نداره.ممنون میشم لینک بدید:love::love::love::love::love::love::love::love::love:

کمک

دوستان سلام
من در مرحله اول همون جایی که میگه اول کلید x رو بزنید جایی که یه دیوونه آدم پلیس هارو گرفته و رو صندلی نشونده من باید چیکار کنم ؟ هر کی با مرامه کمک کنه

دوستان سلام
من در مرحله اول همون جایی که میگه اول کلید x رو بزنید جایی که یه دیوونه آدم پلیس هارو گرفته و رو صندلی نشونده من باید چیکار کنم ؟ هر کی با مرامه کمک کنه

بالای دیوار یک مجسمه هست موس روش ببر بعد F رو بزن تا بره بالاش و همین جوری ادامه بده تا به پشت سر دیوونه برسی...

دوستان من دنبال نسخه بدون نقص بتمن میگردم.طوری باشه که مشکل cutscene و سیو نداشته باشه و ترجیحا ریپ باشه که مثلا فقط 4 گیگ باشه.لینکش هم از هر جا باشه به جز تورنت مشکل نداره.ممنون میشم لینک بدید:love::love::love::love::love::love::love::love::love:
من یه 4 گیگ دانلود کردم کامل بود اما یه مشکل داشت اونم این بود که برای پایین آوردن حجم رزولوشن cut scence های بازی رو به شدت پایین آورده بودن!
پیشنهاد میکنم همیشه حجیم ترینو دانلود کنی که بعدش پشیمان نشی :دی

دوستان اگه سیو 17 تا 20 درصد رو کسی داره بذاره برای دانلود
من تو 17 درصد گیر کردم یه کانال کولر که بالاس درپوشو میکشم اما f نمیده تو برم بالا

بچه ها من یه مشکل دارم تو بازی.
بد جوری افت فریم دارم.
این سیستم منه:
VGA:8500GT
RAM:2048
CPU:P4 3.40Ghz
سیستم زیاد قوی ای نیست ولی خوب برای اجرای بازی کافی با تنظیمات گرافیکی پایین کافیه.

اینم سیستم بازی:
<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:&quot;Cambria Math&quot;; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:roman; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1107304683 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; margin:0in; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:none; mso-layout-grid-align:none; text-autospace:none; font-size:12.0pt; font-family:&quot;Arial&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-fareast-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-ansi-language:EN-GB; mso-fareast-language:EN-GB;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; font-size:10.0pt; mso-ansi-font-size:10.0pt; mso-bidi-font-size:10.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-bidi-font-family:Calibri;} .MsoPapDefault {mso-style-type:export-only;} @page Section1 {size:8.5in 11.0in; margin:1.0in 1.0in 1.0in 1.0in; mso-header-margin:.5in; mso-footer-margin:.5in; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> The minimum system requirements are as follows:

OPERATING SYSTEM:
MicrosoftWindows XP or Vista
CPU:
Intel Pentium 4 3GHz or AMD Athlon 64 3500+
RAM:
1GB for Windows XP
2GB for Windows Vista
GRAPHICS:
nVidia 6600 or ATI 1300
SOUND:
Microsoft Windows XP/Vista compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DVD-ROM:
Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
9GB free disk space
INPUT DEVICES:
100% Windows XP/Vista compatible mouse and keyboard

با این حال که من تنظیمات گرافیکی رو روی پایینترین درجه آوردم ولی باز تو حالت عادی بین 6تا16 فریم بیشتر نمیگیرم.(معمولا 8تا12). گر چه گاهی اوغات افت فریم تا 4 فریم هم میرسه.
مشکل از چی میتونه باشه؟ از کرک بازیه؟
من از این کرک استفاده میکنم.
حدودا نصف بازی رو هم رفتم. نزدیک 30% بازی رو.

بچه ها من بتمن 2 Dvd رو گرفتم ولي موقعي كه ميخوام برم تو بازي اول ارور don't send ميده
بعد اين اروري كه عكسش رو ميزارم بعد دوباره ارور don't send ميده
چي كار كنم؟ :confused: :((
1255380529.jpg

بچه ها من بتمن 2 Dvd رو گرفتم ولي موقعي كه ميخوام برم تو بازي اول ارور don't send ميده
بعد اين اروري كه عكسش رو ميزارم بعد دوباره ارور don't send ميده
چي كار كنم؟ :confused: :((
1255380529.jpg
شما از این کرک استفاده کن و برنامه فیزیک رو دوباره نصب کن!!

بچه ها من یه مشکل دارم تو بازی.
بد جوری افت فریم دارم.
این سیستم منه:
VGA:8500GT
RAM:2048
CPU:P4 3.40Ghz
سیستم زیاد قوی ای نیست ولی خوب برای اجرای بازی کافی با تنظیمات گرافیکی پایین کافیه.

اینم ...........

اگه ازاین کرک استفاده میکنی؛ ربطی به کرک نداره!! ورژن درایور کارت گرافیکت چنده؟! آپدیت کردی؟!

بازی همونجا که جوکر رو دستگیر میکنی تموم میشه؟

پس اون لباسهای جدید واسه چیه؟

چرا 58 درصد شد؟

بله بازی همونجا تموم میشه!! بقیه بازی هم پیدا کردن اون علامت سوالها و انجام مسابقات و بقیه هست!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or