Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

همه این مشکلات زیره سره Boysteampc هست ! قبلا هم بازی رو از شرکت های ایرانی میخریدیم ولی به این تابلویی دستکاری شده در همه زمینه ها نبود !!

بهتره اصلا از Boysteam بازی نخرید ;) چون بازی رو اول نصب مبکنن بعد از رو اون نصب شده Setup درست میکنن ! که مشکلات زیادی درست میکنه مثلا بازیاش پچ نمیشه :biggrin1:

مثل اینکه سوال سختی پرسیدم

میدونم کجا رو میگی ولی باور کن یادم نمیاد اونجا چی کار کردم ! اینقدر این بازی مشکلات داشت که دیگه یادم نمونده مراحل قبلی رو چی کار کردم . باز اگه عکس از اونجایی که گیر کردی بذاری شاید بتونم کمک کنم وگرنه خوب باید ببینی بقیه دوستان که به مرحله ی تو نزدیک ترن میتونن راهنماییت کنن یا نه .

من که دیگه خسته شدم 33 درصد رفتم جلو اونجایی که اون اسلحه رو هواپیمای بت من میاره بعد میری طرف اون در بزرگ نرفته تو میای بیرون بعد متوجه میشی اون تو یه اتفاقاتی افتاده که بخاطر خریت یک مشت احمق تو ایران سانسور شده بعد گند زده میشه تو احوالاتت و بخودت میگی چه خریتی کردی انقدر منتظر نسخه پی سی شدی که یه همچین گندی رو تحویلت بدن ای کاش از همون اول ایکس باکسش رو میگرفتم و خلاص . حیف از وقتی که گذاشتم نسخه پی سی شو بازی کردم .

من که دیگه خسته شدم 33 درصد رفتم جلو اونجایی که اون اسلحه رو هواپیمای بت من میاره بعد میری طرف اون در بزرگ نرفته تو میای بیرون بعد متوجه میشی اون تو یه اتفاقاتی افتاده که بخاطر خریت یک مشت احمق تو ایران سانسور شده بعد گند زده میشه تو احوالاتت و بخودت میگی چه خریتی کردی انقدر منتظر نسخه پی سی شدی که یه همچین گندی رو تحویلت بدن ای کاش از همون اول ایکس باکسش رو میگرفتم و خلاص . حیف از وقتی که گذاشتم نسخه پی سی شو بازی کردم .

شما هم از BoySteamPC لعنتی گرفتی ؟

نسخه ای که من بازی کردم هم کلی از فیلماش حذف شده بود !!!

سلام ...
دوستان عزیز میدونم خرید بازی های PC با این بازار اشفته ایران بسیار سخت هست تا یک نسخه کامل و بدون مشکل تهیه بشه اما داخل هر تاپیک اگر همیشه بحث این موارد باشه مسایل مربوط به خود بازی و سوالات و مشکلات مراحل بیشتر به حاشیه تبدیل میشه!

من نظرم این هست یک تاپیک مجزا زده بشه که داخل تاپیک به برسی نسخه های مربوط به بازی ها در بازار بپردازید و دیگه در هر تاپیک به این موارد اشاره نشه و هرکسی هم خواست تا نسخه مناسب را تهیه کنه منبع جامع تری داشته باشه.

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=24813

پس این مباحث را دیگه به این تاپیک انتقال بدید.

موفق باشیم...

میدونم کجا رو میگی ولی باور کن یادم نمیاد اونجا چی کار کردم ! اینقدر این بازی مشکلات داشت که دیگه یادم نمونده مراحل قبلی رو چی کار کردم . باز اگه عکس از اونجایی که گیر کردی بذاری شاید بتونم کمک کنم وگرنه خوب باید ببینی بقیه دوستان که به مرحله ی تو نزدیک ترن میتونن راهنماییت کنن یا نه .

ممنونم که توجه کردی
خودم راه رو پیدا کردم بازم ممنون

اقا کسی باکس شات بازی بازی رو با رزولیشن بالا داره؟
برای بک گراند میخوام(اخه از عکسش خیلی خوشم اومده)

این 3 عکس با کیفیت خوبی هستن:

عکس باکس شات اصلی بدون مشخصات پلتفرم 1010 * 800

پلتفرم PS3 1617 x 2041

عکس اولی رو پیشنهاد می‌کنم.

بازم بازی جدید اومد و بازم بدبختی مال من فقط دموهاش صدا داره خود بازی صدا نداره می تونید کمکم کنید

نوشته شده توسط Vocolizive

مشکلات صدا: مشکلات نبود صدا, پایین بودن صدا, زیاد بودن صدا و مشکلات صدا در صحنه های سینمایی (وجود نویز)

- برای رفع بلند بودن صدا, سرویس پک 2 ویستا یا سرویس پک 3 ایکس پی رو حتما نصب کنین.

- در صورتی که مشکل حل نشده باشه , در ویندوز ویستا مسیر زیر رو طی کنین:
Control Panel -> Sound -> speakers -> Advanced
و فرمت پیشفرض رو در حالت i16 bit, 44100 Hz CD Qualityیا i24 bit, 44100 Hz Studio Quality قرار بدین.

- در ویندوز ایکس پی این مسیر رو باید طی کنین:
Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab
و قسمت Hardware Acceleration رو در حالت Basic قرار بدین.

- اگر صدا ندارین در ویندوز ایکس پی این مسیر رو طی کنین:
Run -> dxdiag -> sound tab
و در قسمت DirectX Features اون Hardware Sound Acceleration Level رو در حالت Basic acceleration قرار بدین.

- همچنین مطمئن باشین کارت صوتی آپدیت باشه.

- در Device Manager بخش sound, video and game controller اگه درایور Bluetooth و یا مودم 56k نصب دارین Disable کنین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or