Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

دوستان یکی کمکم کنه چه شکلی بازی رو سیو کنم. بازی که اجرا می شه game for windows رو می یاره .account هم ساختم ولی بازم سیو نشد.لطفا کمک کنید

منظور من هر هاست دیگه ای غیر از rapidshare بود خیلی واجبه من چند روزه که بازی رو خریدم و هنوز نتونستم بازی کنم به خاطر این سیو لعنتی.:(( من با رپیدشیر مشکل دارم از یه سایت آپلود کن.اینم یه سایت آپلود:
www.persianupload.com

آخرین ویرایش:
خیلی ازت ممنونم.نمیدونم چرا این گزینه ی تشکر رو برداشتن؟
در ضمن قابل توجه کلیه دوستان این کرک که دوست عزیزمون گذاشتن تمام مشکلاتی رو که تو تاپیک مطرح شده رو یک جا برطرف میکنه وتبدیلش میکنه به نسخه ی اورجینال!!!!!!
از جمله graple و glide و سیو و.......

آخرین ویرایش:
من یه مشکلی دارم

اینکه وقتی بازی رو نصب میکنم و تمام درایور ها و ریکوستمنت ها مثل Game LIve و اینا رو نصب میکنم ، وقتی روی فایل BAAStarterx دبل کلیک میکنم اول یه پنجره میاد که میتونی تنظیمات بازی رو از توش انجام بدی و بعدش که دگمه Play رو میزنم یه صفحه دیگه میاد که عکس بتمن روشه ولی دیگه از اینجا جلوتر نمیره یعنی وارد بازی نمیشه.

تمام این 14 صفحه رو خوندم و تمام کرک ها و مشکلاتی که بچه های دیگه هم داشتن امتحان کردم ولی کماکان باز نمیشه !

سیستمم هم اینه :
گرافیک 9600GT 1GB ، Ram : 4gb, Cpu :Core2quad 6600

فکر نمیکنم برای این بازی پایین باشه؟ نمیدونم کسی هست بتونه راهنمائیم کنه؟

نوشته شده توسط Vocolizive

مشکلات صدا: مشکلات نبود صدا, پایین بودن صدا, زیاد بودن صدا و مشکلات صدا در صحنه های سینمایی (وجود نویز)

- برای رفع بلند بودن صدا, سرویس پک 2 ویستا یا سرویس پک 3 ایکس پی رو حتما نصب کنین.

- در صورتی که مشکل حل نشده باشه , در ویندوز ویستا مسیر زیر رو طی کنین:
Control Panel -> Sound -> speakers -> Advanced
و فرمت پیشفرض رو در حالت i16 bit, 44100 Hz CD Qualityیا i24 bit, 44100 Hz Studio Quality قرار بدین.

- در ویندوز ایکس پی این مسیر رو باید طی کنین:
Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab
و قسمت Hardware Acceleration رو در حالت Basic قرار بدین.

- اگر صدا ندارین در ویندوز ایکس پی این مسیر رو طی کنین:
Run -> dxdiag -> sound tab
و در قسمت DirectX Features اون Hardware Sound Acceleration Level رو در حالت Basic acceleration قرار بدین.

- همچنین مطمئن باشین کارت صوتی آپدیت باشه.

- در Device Manager بخش sound, video and game controller اگه درایور Bluetooth و یا مودم 56k نصب دارین Disable کنین.

ممنون درست شد

خیلی ازت ممنونم.نمیدونم چرا این گزینه ی تشکر رو برداشتن؟
در ضمن قابل توجه کلیه دوستان این کرک که دوست عزیزمون گذاشتن تمام مشکلاتی رو که تو تاپیک مطرح شده رو یک جا برطرف میکنه وتبدیلش میکنه به نسخه ی اورجینال!!!!!!
از جمله graple و glide و سیو و.......
سلام دوستان.
دوست عزیز شما مطمئنی که تمام مشکلات رو حل میکنه؟؟؟
شما مرحله Arkham mantion که این مشکل رو داره رو با این کرک رد کردی؟؟؟؟

کسانی که مشکل دارن تو قسمت دووم scarecrow یه راهی به فکرم رسید کار کرد اون trainer که float داره رو download کنید بعد بازدن 7 float میشین به چند متر بالاتر حالا بازدن 4 save position کنید بعد 5 رو بزنید load position کنید و خیلی سریع بعد از اون دوباره 7 رو بزنید که از بار قبلی یک ذره بالا تر میره این کار رو چند بار تکرار کنید تا این قسمت رئ رد کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or