Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

من امروز با یکی از عجایب خلقت مواجه شدم ! در حالی که نا امید بودم از اینکه سیو های پاک شدم رو برگردونم و همینطور در حال گشتن تو فروم های خارجی بودم که ناگهان دیدم یه کاربر سیو هاش رو گذاشته . من هم دانلود کردم و دیدم دقیقا تا همون جایی بود که من رفته بودم ! حتی یک میلیمتر هم اونورتر نبود ! و حالا فکر کنم رسیدم مرحله آخر یعنی Joker Party . ولی در کل این بازی دهن من رو سرویس کرد ! بابا صد رحمت به مشکلات GTA IV !!!!

به دوستان پیشنهاد می کنم تا اومدن یه کرک درست حسابی صبر کنن.نمی دونم همه این مشکل رو دارن یا نه ولی مال من گلاید هم انجام نمی ده!

دوستان از این کرک استفاده کنن شاید جواب بده!!
من خودم بازی رو دانلود کردم و بدون استفاده از کرک (با کرک نصب شد) دارم بدون مشکل بازی میکنم!!
البته هنوز 15 درصد بیشتر نرفتم!!:biggrin1:

من اونجا هستم که دختره عصای ریس رو میشکنه بعد از رد خون باید پیداش کنی من دنبال رد میرم بعد یجا میرسم که در با زنجیر قفله روش هم نوشته وارد نشوید راه دیگه ای هم پیدا نمیکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

من امروز با یکی از عجایب خلقت مواجه شدم ! در حالی که نا امید بودم از اینکه سیو های پاک شدم رو برگردونم و همینطور در حال گشتن تو فروم های خارجی بودم که ناگهان دیدم یه کاربر سیو هاش رو گذاشته . من هم دانلود کردم و دیدم دقیقا تا همون جایی بود که من رفته بودم ! حتی یک میلیمتر هم اونورتر نبود ! و حالا فکر کنم رسیدم مرحله آخر یعنی Joker Party . ولی در کل این بازی دهن من رو سرویس کرد ! بابا صد رحمت به مشکلات GTA IV !!!!

شما میتونی لینک دانلود همون سیو رو بزاری اینحا....

اون مرحله که گفتم بچه میشه وگفتم که بعد از ظهور دوباره اسکلت ها به یک دیوار می رسم که هیچ کاری نمی تونم بکنم توی یک راهنمای انگلیسی نوشته بود باید گرپل کنی بری بالا من تمام کرک ها را امتحان کردم تا قبل از این مرحله هیچ مشکلی نداشتم حالا توی این مرحله هر چی f را میزنم f با ضربدر میاد و graple نمی کنه. چی کار کنم؟اگر نسخه سرزمین این ایراد ها را نداره برم اون رو بخرم؟

فکر کنم اگه تا 15 sep صبر کنیم باز همین رو به ما میدن ولی من بازم تا 15 صبر میکنم ببینم چی میشه حوصله درد سر کرک و باگ وغیره... ندارم :(
راستی هیچکس بازی رو تا آخرش بدون مشکل رفته؟

سلام
برای این که بخوام live بازی کنم باید حتما بازیم اصل باشه؟(اینطوری که شنیده بودم باید اصل باشه)
اصلا قسمت game for windows live این بازی درسته؟

ممنون

دوستان از این کرک استفاده کنن شاید جواب بده!!
من خودم بازی رو دانلود کردم و بدون استفاده از کرک (با کرک نصب شد) دارم بدون مشکل بازی میکنم!!
البته هنوز 15 درصد بیشتر نرفتم!!:biggrin1:

پس اگه مشکلی نداری اون دیوار رو رد کردی؟

آقا بنده هم به همه دوستان عزیز که میدونم برای اومدن این بازی لحظه شماری می کردند پیشنهاد می کنم صبر کنند تا یکی از کرکرهای معروف کرک رسمی و درست وحسابی برای این بازی منتشر کنند و سپس اقدام به خرید بازی بکنند.

چون مثل اینه خیلی از دوستان با مشکلات عجیبی در سراسر بازی مواجه شدند.

البته این نظر بنده حقیر هستش.

من اونجا هستم که دختره عصای ریس رو میشکنه بعد از رد خون باید پیداش کنی من دنبال رد میرم بعد یجا میرسم که در با زنجیر قفله روش هم نوشته وارد نشوید راه دیگه ای هم پیدا نمیکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

هیچکس نبود کمک کنه

بازی هیچ مشکلی نداره
مشکل با شماس که از شرکت های ایرانی یا انلاین خرید میکنین
کسی که بازی سالم میخواد یا باید اورجینال بخره یا دانلود کنه
من 74 درصد بازی رو رفتم و هیچ مشکلی ندارم

save works, glade work, glade kick work, hope everything work. If i not miss some hidden checks game should be playable
till end

http://rapidshare.com/files/275179066/Release.rox1234.rar

آخرین ویرایش:
ولی این اشکال بازی هم خیلی جالب عجیب بود !! که بعضی مواقع کاراکتر ها و دشمن ها و اون گیا عجیب ، غیب و ناپدید میشن ! و باید بازی رو 3،4 باز ری استارت کنی و به خاطر همین بود که من میگفتم به یک دیوار نامرئی برخورد میکنم ! چون اون موقع باید به جای اون دیوار یه شاخه ی بزرگ از همون گیاه میبود که ناپدید شده بود ! در واقع کل اون گیاه که در نهایت به قول مرحله ختم میشد از کل نقشه بازی محو شده بود ! به این مشکل مسخره هم دقت کنین که اگه اینجوری شد بازی رو 3،4 بار ری استارت کنین !

همه این مشکلات زیره سره Boysteampc هست ! قبلا هم بازی رو از شرکت های ایرانی میخریدیم ولی به این تابلویی دستکاری شده در همه زمینه ها نبود !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or