Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

اونجا که بچگی ما رو نشون میده بعد به یه غول میرسیم... من اون پناه ها رو میسازم و با پنا گرفتن رد میشم... بعد دومین بار که اوون اسکلت ها میریزه سرمون باید چیکار کنیم...؟؟؟؟!(احساس میکنم تو یه باگ گیر کردم )

:-"..............؟

اونجا که بچگی ما رو نشون میده بعد به یه غول میرسیم... من اون پناه ها رو میسازم و با پنا گرفتن رد میشم... بعد دومین بار که اوون اسکلت ها میریزه سرمون باید چیکار کنیم...؟؟؟؟!(احساس میکنم تو یه باگ گیر کردم )
من که راحت ردش کردم فکر نمیکنم باگ باشه
اسکلت ها رو که باید بزنی بعد به را هت ادامه میدی
باید کلا جوری بری که نبیندت

من اونجایی هستم که باید زنگ رو پاره کنم (طنابشو) .... با اوون ژله ها هم نمیترکه...
کسی سیو 24% بازی رو داره بده به من...(بعد از اوون مرحلش)

با سلام

آقا درسته که می گن این نسخه PC از بازی که اومده مشکل داره و بعضی جاها در بازی گیر میکنه.

مثلا از دیوار بالا نمیره.

ممنون می شم بنده رو راهنمایی کنید.

با تشکر

آقایان خانمها قسمتون میدم از تگ اسپویلر استفاده کنیم، ما چه گناهی کردیم هروقت یه ترد رو باز میکنیم تمام مراحل بازی میاد جلو چشممون ؟!

میشه یخورده توضیح بدین که بازیش چه طوره در حد X360 هست یا نه ؟
مشکل خاصی که نداره؟;)

در پست های اولیه تاپیک در مورد بازی و سبک کلی اون توضیحات کافی داده شده است.

اگر گرافیک و رم بالایی رو سیستمتون نصب باشه می تونید از گرافیک بالای این بازی در PC هم لذت ببرید.

در پست های اولیه تاپیک در مورد بازی و سبک کلی اون توضیحات کافی داده شده است.

اگر گرافیک و رم بالایی رو سیستمتون نصب باشه می تونید از گرافیک بالای این بازی در PC هم لذت ببرید.

منظور من از (مشکل خاص)setup بازی بود بازم ممنون از جوابتون;)

من الان 51% از بازی رو رفتم و الان وارد BOTANICAL GARDEN میشم ولی وقتی میخوام برم به جلو انگار به یه دیوار نامرئی برخورد میکنم . دقیقا همین مشکل رو تو مرحله سه Lord Of The Rings : Conquest داشتم که با کرک سالم و کاملش حل شد . حالا باید با این چیکار کنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or