Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

من خودم مشکلات Grapple رو به هر نحوی که بود رد کردم اما تا الان نتونستم با این کرک مشکل جدیدم که تو BOTANICAL GARDEN میخورم به یک دیوار نامرئی رو حل کنم .

اگه کسی این کرک رو دانلود کرده بگه چه جوری باید فایل BatmanArkhamAsylum.exe رو اجرا کرد ؟؟؟ چون بعد ا انتخاب زبان ارور میده و نصب نمیشه .

چطوری حل کردی؟؟

با این روش که دوستان گفتند :

دوستانی که مشکل Grapple دارند ! این کار رو بکنند : برند به مسیر :

\Program Files\Eidos\Batman Arkham Asylum\BmGame\Config

فایل DefaultGame رو بازکنید :

خط DefaultGravityZ=-1000.0 رو بکنید DefaultGravityZ=1

اینطوری جاذبه از بین میره و شما معلق میشید ! اینطوری میتونید خودتون رو به لبّه ی دریچه هایی که نمیشه روشون Grapple کرد برسید و به راحتی ازشون بالا برید !

کمک کنید من 18 درصد از بازی رو رفتم الان تو اون مرحله که بچه میشه هستم بعد از این که بچه شد بعد اون غوله میاد من پنهان میشم وهمه رو رد می کنم دفعه اول هم که اسکلت ها میاند همه رو می زنم رد میکنم اما دفعه دوم که اسکلت ها میاند بعد از رد کردن اون ها مستقیم میرم میرسم به یک دیوار که بغل دیوار 2تا چرخ دنده هست دیگه هیچ کاری نمی تونم بکنم نه ارتفاع دیوار مناسبه برای پریدن روش نه قلاب می اندازه رو دیوار چی کار کنم؟

کمک کنید من 18 درصد از بازی رو رفتم الان تو اون مرحله که بچه میشه هستم بعد از این که بچه شد بعد اون غوله میاد من پنهان میشم وهمه رو رد می کنم دفعه اول هم که اسکلت ها میاند همه رو می زنم رد میکنم اما دفعه دوم که اسکلت ها میاند بعد از رد کردن اون ها مستقیم میرم میرسم به یک دیوار که بغل دیوار 2تا چرخ دنده هست دیگه هیچ کاری نمی تونم بکنم نه ارتفاع دیوار مناسبه برای پریدن روش نه قلاب می اندازه رو دیوار چی کار کنم؟

من هم همین مشکل رو دارم

میدونم کجا رو میگی و اگه بتونی یه عکس از دقیقا اونجایی که گیر کردی بذاری خیلی راحت میشه راهنمایی کرد . چون هرچی فکر میکنم کامل اوجا رو یادم نمیاد . هرچند الان خودم رو 51% گیر کردم و اعصابم خورده !

حالا اگه دیگر دوستان بدون عکس یادشون میاد راهنمایی کنن .

ولی در کل همه ی مشکلات Grapple با اون کرکی که گذاشتم حل میشه .

آخرین ویرایش:
تورو خدا اگه کسی مشکل این برخورد به دیوار نامرئی رو فهمید تو Botanical Garden و در 51% از بازی دریغ نکنه و سریع بگه . و همینطور مشکل نصب اون کرکی که تو پست بالا گفتم .

آخرین ویرایش:
درصد ها ربطی نداره!!!!!!!!!!!!
شما هرچی بیشتر تروفی و خرط و پرت کشف کنید درصدا میره بالا به غیر از مد های دیگه..
من اون دریچه رو رد کردم...با همون فایل بویستیم...کرک...چند پست بالا تر...وقتی unzipp مییکنید یه فایل میاد که توش به زیپ دیگه هست و یه کرک...که کرک واسه من نصب نشد مثل دوستمون چند پست بالا تر..
شما فایل دوم هم آنزیپ کنید یه آیکون میاد کلیک کنید یه صفحه کوچیک میاد که نوشته در هنگام بازی اینو باز بزارید..baastartup همچین چیزی...
منم الان بعد از کوچیکی هام هستم...همون باس دیوونه...به دیوار نخوردم ولی بعد از دومین دسته اسکلت ها یه لبه هست میری بالا دوتا چرخ دنده هست دارن میچرخن..اون بالا یه لبه هست که باید Grapple کنید که نمیکنه:دی
به قول شاعر زرشک!

درصد ها ربطی نداره!!!!!!!!!!!!
شما هرچی بیشتر تروفی و خرط و پرت کشف کنید درصدا میره بالا به غیر از مد های دیگه..
من اون دریچه رو رد کردم...با همون فایل بویستیم...کرک...چند پست بالا تر...وقتی unzipp مییکنید یه فایل میاد که توش به زیپ دیگه هست و یه کرک...که کرک واسه من نصب نشد مثل دوستمون چند پست بالا تر..
شما فایل دوم هم آنزیپ کنید یه آیکون میاد کلیک کنید یه صفحه کوچیک میاد که نوشته در هنگام بازی اینو باز بزارید..baastartup همچین چیزی...
منم الان بعد از کوچیکی هام هستم...همون باس دیوونه...به دیوار نخوردم ولی بعد از دومین دسته اسکلت ها یه لبه هست میری بالا دوتا چرخ دنده هست دارن میچرخن..اون بالا یه لبه هست که باید Grapple کنید که نمیکنه:دی
به قول شاعر زرشک!
نباید فایلی رو که نوشته در هنگام بازی باز بگذارید تو محل نصب بازی کپی کنیم؟

یه مشکل بزرگ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با تمام وجود از شما خواهش میکنم که سیو بازی رو برام بذارید . من تا 51% رو رفتم اما در اثر یک اشتباه سیو گیم هام رو پاک کردم . تورو خدا بذارید سیو گیم رو . تا اوجایی رفتم که اون گیاه عجیب از کل تیمارستان رفت و من دوباره برگشتم به Botanical Garden .

اگه کسی این کرک رو دانلود کرده بگه چه جوری باید فایل BatmanArkhamAsylum.exe رو اجرا کرد ؟؟؟ چون بعد ا انتخاب زبان ارور میده و نصب نمیشه .

اخه وقتی این کرک رو میریزیم سیوهای بازی میره .... چیکار کنیم...منکه یواش یواش دارم قید این بازی رو میزنم... اگه بتونم نسخه ps3 شو جور کنم خوب میشه...:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or