Multi Platform Baldur's Gate III

سازنده
Larian Studios
تاریخ انتشار
[PC | 3 August 2023] [PlayStation 5 | 6 September 2023] [Xbox Series X/S | TBA]
ناشر
Larian Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
logo-desktop.dd69ffb.png

Developer/Larian Studios
Publisher/Larian Studios
Genre/Turn-based RPG
Platform/PC
Release date/TBA
هر چیزی که باید در مورد بازی Baldur’s Gate 3 بدانید
(با تشکر از @EAST2WEST)

طرفداران ژانر بازی‌های نقش آفرینی کامپیوتری (CRPG) برای سال‌ها منتظر معرفی قسمت بعدی از سری کلاسیک بازی Baldur’s Gate از استودیوی بایوور بودند تا در نهایت به لطف استودیوی مستقل و بلژیکی لارین، آرزوی دیرینه‌ی آنان تحقق یافت. خالقان سری بازی نقش‌آفرینی Divinity: Original Sin با کارنامه درخشان خود ثابت کردند که سزاوارند تا روایت‌گر فصل جدیدی از دنیای سیاه‌چاله‌ها و اژدهایان باشند.

استودیو لارین در ژوئن سال 2019 با تریلری سینمایی، بازی Baldur’s Gate 3 را معرفی کرد در این تریلر یکی از سربازان فلیمینگ فیست (Flaming Fist) را می بینیم که زخمی و تلوتلو خوران کوچه‌های شهری رو به ویرانی که مملو از جنازه است را طی می‌کند، و در صحنه‌ی آخر به طور زجرآوری به یک مایند فلیر (Mind Flayer) تغییر شکل ‌‌می‌دهد.

اما ما در مورد بازی Baldur’s Gate III چقدر می‌دانید ؟ در این مقاله به تمام نکاتی مهمی که در مورد این بازی وجود دارد به طور خلاصه خواهیم پرداخت.

ادامه ....

آخرین ویرایش:
یک نامزد دیگه به GOTY امسال اضافه شد :x

این آخرین Panel from hell امروز رو ببینین تا بیشتر درک کنین که چرا بازی رتبه بندی "M" گرفته.

معنای کامل RPG تا نهایتش میرسه به BG3.
واقعا دیگه بازی AAA و مدرن دیگه ای نداریم که این حجم از ویژگیهای با کیفیت Role Playing رو در خودش داشته باشه.

لارین تا اونجایی که تونسته از ظرفیت درجه بزرگسال بازی استفاده کرده.
بحث خشونت و ... به کنار پشمهاتون میریزه که ببینین چقدر فقط برای بخش رومانس بازی وقت گذاشتن و کلی انتخاب و... بهش اضافه کردن.
جدا ببینین.
==============
عجب تابستون خفنی شد با اکسپنش سایبرپانک ، استارفیلد و BGIII.
BG3 in a nutshell

هر چی بیشتر از بازی میگن و نزدیک به عرضه میشیم ذوق و شوق منم بیشتر میشه . از اون بازی هاست که میشه ساعت ها توش غرق شد و نفهمید ساعت‌ها چطوری میگذرن .
دقیقا همینه.
از اون بازیهاست که وقتی میگن 6 سال در دست ساخت بوده آدم با تمام ذرات بدنش درک میکنه و براش قابل فهمه (بر عکس یکسری کمپانی ها).

من داشتم حالت های مختلفی که میخوام بازی کنم رو حساب میکردم که ببینم چندتاست و چند دور میتونم بازی کنم که تجربه کاملی باشه.
ولی هیچ جوره به نتیجه نرسیدم چون هر حالتی بازی کنی باز کلی محتوا هست که در اثر انتخاب از دست میدی و باید تو دور بعدی کشفشون کنی.
چون 7تا اوریجین کرکتر داره که خط داستانی خودشون رو دارن.
غیر اون بازی 12تا کلاس و 46 تا ساب کلاس ، اونهم فقط تو روز انتشار که بعدا حتما بیشتر هم میشه.
Baldurs-Gate-3-Launch-Classes 2.jpg

اون نیم ساعت چهل دقیقه آخر استریم که swen و نویسنده بازی دارن بازی میکنن رو بین اگه ندیدی.
چقدر انتخابها و طرز بازی کردنت تو اکتهای قبلی میتونه تو شخصیت خودت و دنیای بازی تاثیر بزاره.
بازی همونقدر که میتونه خیلی صلح و صفا باشه ولی عملا میتونه یکی از دارک ترین تجربه های گیمری هرکدوممون هم باشه:

بچه ها بازيش چطوره؟ من تا حالا اين سبكى بازى نكردم ديابلو رو رفتم ولى ميدونم فرق ميكنه سبكش ، نميدونم با اين حال كنم يا نه .. پيشنهاد ميديد؟ انگليسيم در حد متوسط رو به بالاست
بازیش از این RPG ایزومتریکها با سیستم مبارزه نوبتیه.
اصولا اگه با یگی از این بازیها ارتباط گرفته باشی با این هم میگری:

BG های قبلی
Dragon Age origins
Divinity original sins
Wasteland 3
Pillars Of Eternity
و ...

کلا اگه به RPG علاقه داری چیزی از این بهتر پیدا نمیکنی.

حتی اگه اولین ورودت به این سبک بازیهاست این بازی میتونه بهترین گزینه باشه چون قوانینش ( D&D) مدرن تره و گیمر راحت تر میتونه باهاش ارتباط بگیره.
و خب انصافا از همه اونها هم پر خرج تر و بازی بزرگتریه.

من داشتم حالت های مختلفی که میخوام بازی کنم رو حساب میکردم که ببینم چندتاست و چند دور میتونم بازی کنم که تجربه کاملی باشه.
واقعا فایده نداره :دی
بازی یه جوریه که اگه یه سیو برگردی عقب، عملا تجربه متفاوتی خواهی داشت.
خیلی کم پیش میاد تو یه اونت مشخص گیر بیوفتی و outcome یکسانی داشته باشه.
مثلا امروز من مجبور شدم دو سه بار از یه سیو مشخص بازیو دوباره شروع کنم.
تو یکیش یه صندوق گنج پیدا کردم ، تو یکیش یه اطلاعاتی بدست آوردم که قبلا نداشتم و ...

جالبی بازی اینجاست که واقعا عین زندگی میمونه.
خیلی بازی ها بودن که وسعت و عمق زیاد داشتن اما آخرش شما ته مین کوئست ها و ساید کوئست ها را در می آوردی و تمام.
اینجا عمرا نمیشه.
دقیقا عین زندگی واقعیه. یه سری چیزا را باید بیخیال بشی تا بتونی یه سری کارهای دیگه را انجام بدی. عمرا نمیشه همه چیزو انجام داد.

میزان احتمالات بازی واقعا وحشتناکه.

من از بعد بازی کردن Divinity 2 به استودیو این بازی ایمان راسخ آوردم. :D BG3 هم یکی از مورد انتظار ترین بازی های امساله برام.

تازه تریلر این اوریجین کارکتر آخریه (Dark Urge) رو دیدم، که خیلی جالب به نظر میرسید.

من خودم به شخصه ترجیح میدم نقش یک کارکتر خاکستری رو بازی کنم تا یک کارکتر ابر خبیث، ولی خوندم که میتونی در برابر تمایلاتش مقاومت کنی، و این خیلی نظرمو جلب کرد. :-"

احتمالا اولین playthrough رو با همین اوریجین کارکتر میرم، ولی هنوز نمیدونم چه کلسی انتخاب کنم.

واقعا فایده نداره :D
بازی یه جوریه که اگه یه سیو برگردی عقب، عملا تجربه متفاوتی خواهی داشت.
خیلی کم پیش میاد تو یه اونت مشخص گیر بیوفتی و outcome یکسانی داشته باشه.
مثلا امروز من مجبور شدم دو سه بار از یه سیو مشخص بازیو دوباره شروع کنم.
تو یکیش یه صندوق گنج پیدا کردم ، تو یکیش یه اطلاعاتی بدست آوردم که قبلا نداشتم و ...

جالبی بازی اینجاست که واقعا عین زندگی میمونه.
خیلی بازی ها بودن که وسعت و عمق زیاد داشتن اما آخرش شما ته مین کوئست ها و ساید کوئست ها را در می آوردی و تمام.
اینجا عمرا نمیشه.
دقیقا عین زندگی واقعیه. یه سری چیزا را باید بیخیال بشی تا بتونی یه سری کارهای دیگه را انجام بدی. عمرا نمیشه همه چیزو انجام داد.

میزان احتمالات بازی واقعا وحشتناکه.
این بازی سکوی پرش خفنی میشه برای لارین ، همون کاری که ویچر 3 برای CDPR کرد بنظرم این بازی میتونه برای اینها بکنه.
البته بازی هاردکورتریه ولی خب من میگم این بازی نقطه عطفشون میشه.

یک کاری میکنی همین امشب بزارم نصب بشه ها :D
ولی یادم میاد سیوها انتقال پیدا نمیکنه میگم این 4-3 هفته رو هم صبر کن تموم میشه:Punish:

آقا این نبردهای بزرگ بازی یکم زیادی فکر و زمان میخواد. بخوای راش کنی عملا مردی:|
امیدوارم چندتا نبرد تو مایه های این یکی تو این بازی هم باشه. یه ظهر تا عصر کامل درگیرش بودم. :D

آخرین ویرایش:
واقعا یک چیزی ساختن عجیب غریب که برای دنیای بازیسازی مدرن قفله.
آدم رو یاد بازیهای قدیمی میندازه که سازنده ها با عشق فقط میخواستن یک بازی خفن بسازن و به فکر پول ، هزینه و راحتی خودشون نبودن.
این بازی سکوی پرش خفنی میشه برای لارین ، همون کاری که ویچر 3 برای CDPR کرد بنظرم این بازی میتونه برای اینها بکنه.

ولی یادم میاد سیوها انتقال پیدا نمیکنه میگم این 4-3 هفته رو هم صبر کن تموم میشه:Punish:
نه اقا نصب نکن فعلا. بیچاره میشی از کار و زندگی میوفتی :دی بعد بازی هنوز تو این بیلد کامل نیست. سیوها هم که کامپتیبل نیست اصلا. منم سیستممو نو کردم میخواستم یه تست بکنم ببینم چند فریم میده بهم، الان گیر افتادم :| :D

بازیش از این RPG ایزومتریکها با سیستم مبارزه نوبتیه.
اصولا اگه با یگی از این بازیها ارتباط گرفته باشی با این هم میگری:

BG های قبلی
Dragon Age origins
Divinity original sins
Wasteland 3
Pillars Of Eternity
و ...

کلا اگه به RPG علاقه داری چیزی از این بهتر پیدا نمیکنی.

حتی اگه اولین ورودت به این سبک بازیهاست این بازی میتونه بهترین گزینه باشه چون قوانینش ( D&D) مدرن تره و گیمر راحت تر میتونه باهاش ارتباط بگیره.
و خب انصافا از همه اونها هم پر خرج تر و بازی بزرگتریه.
هيچكدومارو نرفتم 😁 ولى تو فكرشم wasteland 3 رو برم بعدن حالا اينو ديدم گفتم ببينم چطوريه . ميگم شايد سخت باشه برا همين سراغ اين سبك نميام ، سخته بنظرت ؟ يا من اشتباه ميكنم

هيچكدومارو نرفتم 😁 ولى تو فكرشم wasteland 3 رو برم بعدن حالا اينو ديدم گفتم ببينم چطوريه . ميگم شايد سخت باشه برا همين سراغ اين سبك نميام ، سخته بنظرت ؟ يا من اشتباه ميكنم
سخت نیست. حوصله میخواد صرفا

• Like
Reactions: m.d.makan
واقعا یک چیزی ساختن عجیب غریب که برای دنیای بازیسازی مدرن قفله.
آدم رو یاد بازیهای قدیمی میندازه که سازنده ها با عشق فقط میخواستن یک بازی خفن بسازن و به فکر پول ، هزینه و راحتی خودشون نبودن.

به شدت توی کف میری نصبش نکن فعلا :D
ـــــ
۶۰ ساعت فقط همون اکت ۱ ارلی اکسس رو بازی کردم و هنوز کلی بیلد و کوئست و چیز جالب برای ارائه داره بازی . تصور اینکه بازی کامل قراره چی بشه واقعا منو خیلی هیجان زده میکنه . اینهمه حجم از Interactive بودن رو من توی هیچ بازی دیگه ای ندیده بودم و فکر هم نکنم حالا حالا ها ببینم . اگر باقی بازی هم به کیفیت همین اکت ۱ باشه فکر کنم بهترین rpg تمام دوران بشه .

به شدت توی کف میری نصبش نکن فعلا :D
ـــــ
۶۰ ساعت فقط همون اکت ۱ ارلی اکسس رو بازی کردم و هنوز کلی بیلد و کوئست و چیز جالب برای ارائه داره بازی . تصور اینکه بازی کامل قراره چی بشه واقعا منو خیلی هیجان زده میکنه . اینهمه حجم از Interactive بودن رو من توی هیچ بازی دیگه ای ندیده بودم و فکر هم نکنم حالا حالا ها ببینم . اگر باقی بازی هم به کیفیت همین اکت ۱ باشه فکر کنم بهترین rpg تمام دوران بشه .
منم همین روند رو داشتم تو لانچ EA.
ولی بعد آپدیتهای حجیم و تغییرات زیاد گفتم دیگه بسه ، بزارم برای انتشار کامل.

نمیدونم استریم دیدین یا نه ولی دیروز سر استریم آخرهاش Swen گفت که همین الان کانالمون بخاطر اون صحنه خرس ( که خرسه ومپایر رو برد کنار آب تا بهش طوطی روپایی زن نشون بده) تو Tiktok بن شد :D
اگر هم ندیدین بخاطر تایم بالای 4-3 ساعته ، این 15 دقیقه رو ببینین که خلاصه کل اطلاعاتیه که دیروز نمایش داد.

البته حتما بعدش اون 40 دقیقه آخر که گیم پلی از دو حالت مختلف نشون میدن رو هم ببینین.

آخرین ویرایش:
این هم جدا میزارم ، شاید نیاز باشه چند باری دیگه بهش ریپلای بشه بعدها.

حتما خیلیهاتون نسخه های BG I-II رو بازی نکردین و میخواین بدونین که داستان اونها چی بوده که برای نسخه سوم آماده بشین.
یا مثل من سالهای پیش بازی کردین و نیاز دارین که دوباره براتون یادآوری بشه.
پس این ویدئو رو ببینین:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or