Multi Platform Baldur's Gate III

سازنده
Larian Studios
تاریخ انتشار
[PC | 3 August 2023] [PlayStation 5 | 6 September 2023] [Xbox Series X/S | TBA]
ناشر
Larian Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
logo-desktop.dd69ffb.png

Developer/Larian Studios
Publisher/Larian Studios
Genre/Turn-based RPG
Platform/PC
Release date/TBA
هر چیزی که باید در مورد بازی Baldur’s Gate 3 بدانید
(با تشکر از @EAST2WEST)

طرفداران ژانر بازی‌های نقش آفرینی کامپیوتری (CRPG) برای سال‌ها منتظر معرفی قسمت بعدی از سری کلاسیک بازی Baldur’s Gate از استودیوی بایوور بودند تا در نهایت به لطف استودیوی مستقل و بلژیکی لارین، آرزوی دیرینه‌ی آنان تحقق یافت. خالقان سری بازی نقش‌آفرینی Divinity: Original Sin با کارنامه درخشان خود ثابت کردند که سزاوارند تا روایت‌گر فصل جدیدی از دنیای سیاه‌چاله‌ها و اژدهایان باشند.

استودیو لارین در ژوئن سال 2019 با تریلری سینمایی، بازی Baldur’s Gate 3 را معرفی کرد در این تریلر یکی از سربازان فلیمینگ فیست (Flaming Fist) را می بینیم که زخمی و تلوتلو خوران کوچه‌های شهری رو به ویرانی که مملو از جنازه است را طی می‌کند، و در صحنه‌ی آخر به طور زجرآوری به یک مایند فلیر (Mind Flayer) تغییر شکل ‌‌می‌دهد.

اما ما در مورد بازی Baldur’s Gate III چقدر می‌دانید ؟ در این مقاله به تمام نکاتی مهمی که در مورد این بازی وجود دارد به طور خلاصه خواهیم پرداخت.

ادامه ....

آخرین ویرایش:
جسارتأ در نسخه early access بغیر از بحث باگ ها و مشکلات فنی که ممکنه وجود داشته باشه و به مرور زمان با آپدیتها برطرف بشه ، آیا محتوای بازی کامل هست یا نه ؟؟؟ ( منظورم DLC نیست ... محتوای اصلی بازی رو منظورم هست )
چون یه جایی خوندم که در نسخه early access این بازی ، همه داستان و محتوای بازی بطور کامل وجود نداره و ناقص هست ! بنظر میاد نسخه early access این بازی فقط حاوی act 1 بازی هست و act 2 و act 3 بازی هنوز در حال توسعه هستن !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: a2010
جسارتأ در نسخه early access بغیر از بحث باگ ها و مشکلات فنی که ممکنه وجود داشته باشه و به مرور زمان با آپدیتها برطرف بشه ، آیا محتوای بازی کامل هست یا نه ؟؟؟ ( منظورم DLC نیست ... محتوای اصلی بازی رو منظورم هست )
چون یه جایی خوندم که در نسخه early access این بازی ، همه داستان و محتوای بازی بطور کامل وجود نداره و ناقص هست ! بنظر میاد نسخه early access این بازی فقط حاوی act 1 بازی هست و act 2 و act 3 بازی هنوز در حال توسعه هستن !
غیر از اینکه فقط محدود به مپ اول هست، بعضی جاها دیالوگ صدا نداره، دوربین نداره و انیمیشن نیست. کلاً انتظاری از ارلی نداشته باش.
من که راضی ام. انقدر باگ توش دیدم که عادی شده برام.

• Like
Reactions: a2010 and m.d.makan
من براساس تجربه قبلی یک ساعتی یه دوری زدم و گذاشتم کنار که بعدا برم سراغش.
تو دوره های EA اون وسطها یک آپدیت میاد که حکم نقطه عطف داره و تقریبا میشه گفت دیگه بعد اون تغییرات خیلی بزرگی نمیبینیم.
منتظر میشم اون بیاد و شروع کنم.
بازی رو روی استیم خریدین؟ یا نسخه‌ی GOG رو میرید؟
استیم.

آخرین ویرایش:
بازی رو روی استیم خریدین؟ یا نسخه‌ی GOG رو میرید؟
من براساس تجربه قبلی یک ساعتی یه دوری زدم و گذاشتم کنار که بعدا برم سراغش.
تو دوره های EA اون وسطها یک آپدیت میاد که حکم نقطه عطف داره و تقریبا میشه گفت دیگه بعد اون تغییرات خیلی بزرگی نمیبینیم.
منتظر میشم اون بیاد و شروع کنم.

بازی بنظرم زیادی بزرگ هست آدم میترسه فکر میکنه با این عظمت چطوری میخوان تمومش کنن.
البته اینم بگم بنظرم divinity 1 بهتر از فضاها استفاده کرده بود. مثلاً تو یجای کوچیک کلی quest داشت ولی bg3 تا الان بیشتر مکان ها نقش فضاسازی رو داره.
تو divinity 2 خیلی عجله کرده بودن بعد یه پچ بزرگ دادن کلاً زدن انجین رو هم ریورک کردن. موندم اینو چیکار میکنن!

• Like
Reactions: m.d.makan
Baldur's Gate 3 - Hotfix #3 - Theft, Death & Hubris - Steam News

Before the fixes, let’s share something you’ve created yourselves (this is your own fault) through your choices in character creation. We took the most popular choices in character creation, and recreated this. We thought our analytics system wasn’t working! We checked. It is.

cb059715e6b57adc238d16526c7e231f3aa42c62.png

Congratulations, you’ve basically made the default Vault Dweller. What the hell guys. We gave you demon eyes, horns, and even tails. We are sorely disappointed. Go crazy. We worked hard on this!

آقایون برید یکم دوارف زن با ریش بسازید dev ها راضی بشن! :D
این پست منم تو reddit زدن حذف کردن بعد حدود 3-4 ساعت:
172991

کلاً وحشی بازاریه!

• Smile
Reactions: m.a.t and m.d.makan
Baldur's Gate 3 - Hotfix #3 - Theft, Death & Hubris - Steam News

آقایون برید یکم دوارف زن با ریش بسازید dev ها راضی بشن! :D
این پست منم تو reddit زدن حذف کردن بعد حدود 3-4 ساعت:
View attachment 172991

کلاً وحشی بازاریه!
حالا Woke بودنشون جهنم راهیه که هرکی نرفت باید تعجب کرد ولی اینکه اتظار دارن ملت شخصیت های متنوع بسازن دیگه اند خنده دار بودنه اخه یعنی چی شلنگ رو گرفتید رو کامیونیتی ؟ احساس میکنم ی ذره دیگه بیش از حد پسر خاله شدن LOL قابل تقدیره که اینا اومدن همچین سیستم عمیقی رو درست کردن دستشون درد نکنه ولی اینجوری برگشتن هم درست نیست

من فکر میکنم اینا منظورشون "بیشتر" اینه که ما اینجا تاب داریم سرسره داریم چرخ و فلک داریم اونوقت همه چسبیدن به الاکلنگ!

ولی خبرها رو میخونی هر کی یچیزی میگه! منو یاد تویت Cyberpunk میاندازه که میخواستن با meme شوخی تویت جواب بدن آخرش گفتن ببخشید ما زیاد حالیمون نبود! :دی

Divinity og2 یکی از بهترین بازی هایی بود که تجربه کردم فراموش نشدنی است. بالدور 3هم اصلا داد میزنه شاهکاره
بله ... این بازی 100% یه شاهکاره ولی هنوز early access هست
و از اون مهمتر هنوز محتواش هم کامل نیست و act 2 و 3 act بازی رو نداره !
واقعا حیف هست که همچین بازی شاهکاری رو روی early access بخوای بری ...
من که فعلأ صبر میکنم تا بازی کاملتر بشه و نواقص و باگهای اون گرفته بشه و بعد بازیش میکنم ...

• Like
بله ... این بازی 100% یه شاهکاره ولی هنوز early access هست
و از اون مهمتر هنوز محتواش هم کامل نیست و act 2 و 3 act بازی رو نداره !
واقعا حیف هست که همچین بازی شاهکاری رو روی early access بخوای بری ...
من که فعلأ صبر میکنم تا بازی کاملتر بشه و نواقص و باگهای اون گرفته بشه و بعد بازیش میکنم ...
درود من کلا مخالف بحث عرضه ارلی اکسس هستم معتقد به عرضه بازی ها در بهترین حالت ممکن هستم.
کلا از اسپویل شدن بازی در این حالت خوشم نمیاد و نمیتونم یک بازی به به این با ارزشی رو با این همه باگ به عنوان یک تستر تجربه کنم. در شاهکار بودن بازی شکی نیست ای کاش بازی همون سیستم نرمال عرضه میشد. اینجور کلا مکانیزم ها لو میره شخصیت ها لو میره داستان بالاخره بخشیش اسپویل میشه کلا من از این بازی هیچی تجربه نمیکنم تا عرضه نهایی نهایی. چون Divinity og2 بسیاربا ارزش بود خودش اصلا میراث دار بالدور گیت بود حالا این که هیچ توی همون ستینگ دروازه بالدوره و میتاث قدرتمندی که biowareبنیان گذاشت رو به عنوان بخش داستانی داره. امیدوارم زودتر عرضه نهایی بشه البته لوریان استودیو یکم طول میدن و متاسفانه سطح پچ هاو اپدیت ها وحشتناکه فکر میکنم برای دو تا دوینیتی ها بالای صد تا پچ و اپدیت اومد.

• Like
Reactions: saeedx
درود من کلا مخالف بحث عرضه ارلی اکسس هستم معتقد به عرضه بازی ها در بهترین حالت ممکن هستم.
کلا از اسپویل شدن بازی در این حالت خوشم نمیاد و نمیتونم یک بازی به به این با ارزشی رو با این همه باگ به عنوان یک تستر تجربه کنم. در شاهکار بودن بازی شکی نیست ای کاش بازی همون سیستم نرمال عرضه میشد. اینجور کلا مکانیزم ها لو میره شخصیت ها لو میره داستان بالاخره بخشیش اسپویل میشه کلا من از این بازی هیچی تجربه نمیکنم تا عرضه نهایی نهایی. چون Divinity og2 بسیاربا ارزش بود خودش اصلا میراث دار بالدور گیت بود حالا این که هیچ توی همون ستینگ دروازه بالدوره و میتاث قدرتمندی که biowareبنیان گذاشت رو به عنوان بخش داستانی داره. امیدوارم زودتر عرضه نهایی بشه البته لوریان استودیو یکم طول میدن و متاسفانه سطح پچ هاو اپدیت ها وحشتناکه فکر میکنم برای دو تا دوینیتی ها بالای صد تا پچ و اپدیت اومد.
فقط جهت یادآوری اینکه Divinity OS2 هم به همین شیوه EA منتشر شد، یک سال هم تو این دوره موند که تونستن آخرش اون بازی کامل ارائه بدن.
در مورد بقیش هم با هردوی شما موافقم.
البته خودمون نبین، ملت برای تجربه 5 دقیقه از بازی حاضرن آدم بکشن :))
آمار فروش استیم هم که خودش گواه است.

میگن تو این چند روز بیشتر از یک میلیون فروخته!
=================
آپدیت اول هم که با حجم 1.6 گیگ منتشر شد:
Quick note on Discord and public multiplayer lobbies: The public multiplayer lobbies will soon be set live. Discord integration is in the works, so your friends can stop pinging you when you’re trying to tame a Mind Flayer (and dying 3753 times).

With that said, here are the full notes for Patch 1 - Launch. TLDR; fewer glitches, better stability, and more polish.

Improvements:
  • Added polish and bug fixes to several in-game cinematics, such as Shadow Heart recruitment, Astarion recruitment and Volo's Poem. (These will be ongoing throughout EA).
  • Added minor text tweaks to various bits and bobs.
  • Altered certain dialogue choices for different NPCs.
  • Added extra combat tutorial messages to better explain the basics (let us know how you get on).
  • Astarion no longer thinks Lae'zel inspected you at camp when she is not in your party. Quite rightly.
Bug Fixes:
  • Fixed a crash related to having the level up screen open while in a dialog.
  • Fixed a crash related to dropping items from inventory.
  • Fixed a rare crash that could happen at the start of combat.
  • Fixed a possible blocking issue when using the transponder at the end of the tutorial twice.
  • Fixed black screen issue when ending tutorial if the transponder was used by any character that is not the main player avatar.
  • Fixed a possible blocking issue when reassigning characters to others players while in combat.
  • Fixed an issue with lip sync not working correctly.
  • Fixed several localization issues.
  • Fixed combat UI not updating correctly when someone joined during combat.
  • Fixed party shared gold and items not always working in dialog checks.
  • Fixed summons from NPC’s getting stuck in combat.
  • Fixed levelled up characters having duplicated racial and class features.
  • Fixed not being able to level up to level 4 on a Zariel Tiefling Cleric of Light due to cantrip selection.
  • Fixed text cut-off issues in several interfaces.
  • Fixed party members getting stuck trying to open doors they run past.
  • Fixed listening in to dialogs getting stuck in multiplayer, also causing players not being able to save.
  • Fixed camp button being broken after closing the camp window with escape key.
  • Fixed "end the day" multiplayer message being broken if a player closed it with an escape key.
  • Fixed certain quests not having map markers.
  • Fixed certain secret entrances incorrectly showing up on the map.
  • Fixed incorrect player portraits in the lobby screen as more people joined.
  • Fixed Cambion wings and Tiefling tail animations.
  • Fixed map not centering correctly on player characters in smaller subregions.
  • Fixed health values not being synced correctly to the Baldur's Gate 3 twitch extension.
  • Fixed superiority die not showing actual values when using abilities such as Menacing attack.
  • Fixed minor issues with hair, skinning and textures on several models.
  • Fixed lighting issue in owlbear cave.
  • Fixed not being able to walk over corpses.
  • Tweaked ragdolls to reduce the possibility of models exploding (or glitching. Idk how to explain it, but it’s spooky).

• Like
Reactions: darksider666
... چون Divinity og2 بسیاربا ارزش بود خودش اصلا میراث دار بالدور گیت بود...
DoS1 > Dos2

dos 2 فقط باید با stat ها ور میرفتی یا Min رو بیاری بالا یا کریتیکال رو.
اتفاقاً همین امشب داشتم با یکی از دوستان Div 2 رو میرفتم کلاً کار ما این بود min damage ببینیم و یارو رو توی knockdown بخوابونیم. کلاً خبری از saving و... نیست!
مثلاً اگه min damage ات 9 باشه و 10 نفر جولوت زیر 9 شیلد داشته باشن همه استت knockdown و... میگیرن! خو این چه وضعیه!
Dos 1 انقدر فاصله بین max و min داشت که زیاد روش اسکی نری و جدا از اون بیشتر احتما miss و افکت چنس و سیوینگ داشت.
مثلاً شات اول ممکن بود boss بیاد stat بگیره یا اصلاً 4 نفر پشت هم نتونن بهش stat بدن!
تو div 1 خیلی این کار سخت بود ولی تو div 2 شورش رو درآورده بودن! تو div 1 بزرگترین کابوس surface ها بودن مثلاً اتیش یا برق بود باس دعا بدست از روشون رد میشدی!!
تو div 2 کل بازی من رو آتیش گذشت که هیچی، تازه تشویق هم میکرد!! :D
کلاً خوب شد که div 2 درسی شد براشون bg3 رو بیشتر شبیه div 1 بسازن که خودش برگرفته از d&d بود که خودش به bg ربط داره... (کلاً قضیه تو در تو شد!)

عجیبه واقعا بعد این همه سال که بازیها دارن به شکل EA منتشر میشن، باز یکسری کامنت تو نت میبینم که دیوانم میکنه.
طرف نوشته چند ساعت BG3 بازی کردم و الان میخوام زمان از دست رفتم برگرده!
یا مثلا اومدن از طراحی شخصیت بازی که چرا این نداره و اون نداره ایراد گرفتن.
یعنی چی؟
I played 15 hours of Baldur’s Gate 3 early access, and I want them back

مثلا این یکی تو سایتی مثل Kotaku
آدم خندش میگیره:
Baldur’s Gate 3 Players Called Out For Their Basic-Ass Character Creations
وقتی میخونی واقعا عمق درد بیشتر حس میشه که تو همچین سایت معتبری، کسی نیست بگه خواهر من تا حالا تو 2تا دوره EA از هر بازی بودی؟
میای اونهم روز عرضه، هنوز یک آپدیت درست حسابی برای بازی نیومده، مطمئنا نسخه پیش نمایش و... دستت بوده.
با چه اعتماد به نفسی همچین مقاله ای مینویسن؟

اصلا متوجه نمیشن که شما یک سال بازیو زودتر از موعد خریداری کردی، داری تو پروسه ساخت بازی سهیم میشی.
خیلی از مکانیک ها فقط نقش موقتی (Place Holder) دارن و در این مدت شاید چندباری مورد بازنگری قرار بگیرن.
اینجور مواقع واقعا دلم برای سازنده ها میسوزه، وقتی همچین کامنتهایی که خیلی تو نت و یکسری سایتها برجسته میشن رو میخونن.
بازی وبسایت داره، انجمن داره، روال اینه که شما ایرادای/پیشنهادی اگر داری بری تو تاپیکهای مربوطه ذکر کنی و تیم سازنده اونهارو اولیت بندی میکنه و...
بابا بازی بطور کامل منتشر نشده، ناسلامتی ماقبل بتاست.
هروقت کاملا منتشر شد وایرادی اگر بود، اونوقت باید ایراد اونهم تازه نه به این شکل بگیری.

این اجبار به نوشتن نقدِ بازیهایی که تو دوره EA هستن من متوجه نمیشم.

• Like
Reactions: saeedx and ce7en44
...
این اجبار به نوشتن نقدِ بازیهایی که تو دوره EA هستن من متوجه نمیشم.
داداش اینا دیگه شده click bait! خود بازیسنتر برای نقدش بزنه "نوهین به تمدن ایران در bg3" ببین چقدر کلیک میخوره! :D
"در بازی bg3 به فرهنگ زالو درمانی در ایران توهین شده!"

• Smile

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or