Multi Platform ATOMIC HEART

سازنده
Mundfish
تاریخ انتشار
February 21, 2023
ناشر
Mundfish, Focus Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
atomic-heart-logotype.png

PlatformsPlayStation 4, PlaysStion 5, PC, Xbox One, Xbox Series X
DevelopersMundfish
PublishersMundfish, Focus Entertainment
Release DateFebruary 21, 2023

@EAST2WEST بازی Atomic Heart یک بازی immersive-sim با مکانیک‌های شوتر و جنگی است که داستان آن در جهانی موازی از جماهیر شوروی رخ می‌دهد، در دورانی که تولید انبوه ربات برای انجام کارهای خانه، کشاورزی و صنایع دفاعی به اوج خود رسیده است، اما حالا ربات‌ها بر ضد انسان‌ها قیام کرده‌اند و شما به عنوان یک مامور کاگ‌ب به نام P-3 از طرف دولت ماموریت دارید تا دلایل این اتفاقات را بررسی کنید .بازی Atomic Heart به تمامی بازیکنان اجازه می‌دهد تا قابلیت اسلحه‌ها و توانایی‌های خود را ارتقاء دهند ، این بازی دارای سیستم‌های غارت و ساخت و همچنین معماهایی است که بازیکنان باید آن‌ها را حل کنند. بازی Atomic Heart از افکت‌ رهگیری پرتو پشتیبانی می‌کند و استودیو ماندفیش اعلام کرد که این بازی قرار است در سال 2021 منتشر شود.

1-AtomicHeart-Screenshot.jpg 2-AtomicHeart-Screenshot.jpg 3-AtomicHeart-Screenshot.jpg 4-AtomicHeart-Screenshot.jpg 5-AtomicHeart-Screenshot.jpg 6-AtomicHeart-Screenshot.jpg 8-AtomicHeart-Screenshot.jpg 2017-07-11-01.29.40.jpg 2018-05-08-00.37.07.jpg 2018-05-08-00.38.31.jpg ATOMIC_NVIDIA.0044.jpg ATOMIC_NVIDIA.0176-1920x1080.jpg ATOMIC_NVIDIA.0252-1920x1080.jpg image006-1920x1080.jpg image007-1920x1080.jpg image1002-1920x1080.jpg image1004-1920x1080.jpg image1006-1920x1080.jpg MAgnet006-2-1920x1080.jpg S_HighresScreenshot00023.jpg S_HighresScreenshot00029.jpg S_VDNH_Screenshot_03-1920x1080.jpg S_VDNH_Screenshot_04-1920x1080.jpg S_VDNH_Screenshot_05-1920x1080.jpg SHOWROOM_nvidia_demo_lighttest3.0009-1920x1080.jpg SHOWROOM_nvidia_demo_lighttest3.0039-1920x1080.jpg SHOWROOM_nvidia_demo_lighttest3.0052-1920x1080.jpg SHOWROOM_nvidia_demo_lighttest3.0291-1920x1080.jpg

تریلر جدید از گیم‌پلی بازی Atomic Heart - بازی سنتر

Atomic Heart

آخرین ویرایش:
بلاخره امروز بعد از زیر و کردن بازی تموم شد
تعریفا رو قبلا کردم یه توضیح مختصر بدم برم😁
اول این که این بازی یه ظلم کامل در حق کنسول پلیراس چون تفاوت گرافیکی به شدت وحشتناکی بین کنسول و پی سی وجود داره مخصوصا این که اصلا اپشن تنظیم گرافیک نداره رو کنسول
بازی به شدت مشکلات فنی داره که تو مراحل testing ground روانیتون میکنه😶
ولی در کل باز کیفیت نسبی خوبی داره ولی یکسان نیست تو مراحل خطی و بسته خیلی خوبه تو مراحل سند باکس به نوعی ضعیف عمل میکنه
درمورد گیم پلی باید بگم به شدت معرکس
با اپگرید شخصیت و استفاده از یک سری ایتم ها یه تجربه یونیک رو بهتون القا میکنه که حسابی کیف میکنید😁
تنوع سلاح ها و آپگریدشون به شدت عالیه و نقطه قوت بازیه
انمی تایپ بازی به نوعی متوسطه و کلا به ۱۳تا هم نمریسه
ولی باس های خیلی باکیفیتی داره که اکثریتشون رو از انیمیشن ها کپی کرده دیگه خودتون ببینید می‌فهمید منظورمو😅
محیط های خطی طراحی مراحلشون عالیه
اواسط بازی یه خورده ریتم بازی کند میشه ولی اواخر بازی به شدت جبران میکنه براتون
داستان هم بنطر من خوب بود دیگه باید چه انتظاری داشته باشیم خدایش از خیلی از تریپل Aها بهتر بود
این یه ایراد داستانی فقط بخاطر همون کند شدن روند بازی تو اواسط بازیه که کلا از همه چی فاصله میگیره وگرنه داستان درنوع خودش درگیر کنندس
من بهش ۸ میدم و واقعا از نظر من لیاقتش رو داره
از دستش ندید تجربه خیلی خوبی بهتون میده

من هم بازی رو تموم کردم.از نظر داستانی من از داستان خوشم اومد.قابل حدس بود و پیچیده نبود ولی خوب موضوعش رو دوست داشتم.باس های بازی تعدادشون کم بود ولی بنظرم طراحی قشنگی داشتند.از نظر فریم ریت و گرافیک بازی بنظرم مشکلی نداره و افت فریمی نداشتم روی ssd.نقطه قوت بازی گیم پلی بازی هست که اصلا برای من تکراری نشد حتی بازم خیلی جا داشتم با این گیم پلی بازی رو ادامه بدم و جذابیتش حفظ بشه.
امتیاز بازی هم از نظر من 8/10 هست.

آخرین ویرایش:
توی آپدیت جدید میشه FOV رو تغییر داد و یکجور هایی Game Changer شده. حتما آپدیت کنید
رو کنسول یا پی سی؟
چون رو پی سی میشه همون موقع هم میشد با یه ترفتدی همین کار رو کرد
ولی رو کنسول واقعا نیاز بود اگه اضافه شده که حیف ما دیگه بازی زیر و رو کردیم دادیم رفت

• Like
Reactions: Taha75
اپدیت جدید با حجم 33.43 گیگ رو xbox منتشر شد.

بروزرسانی بزرگیه این طور که میگن و بازی رو حسابی بهبود داده.
مد 120 فریم اضافه شده.
کلی هم باگ برطرف شده.
گرافیک بازی هم بهتر شده.

آخرین ویرایش:
یه 24 گیگ دیگه اپدیت اومد 😐😐😐
بنظرم هر چی زودتر باید این بازی و انجام داد و از سیستم پاک کرد.
اپدیت های این بازی شده عین سیاه چاله واسه حجم نت 😁
اخه اصلا چرا باید چند برابر حجم بازی تا الان آپدیت بدن؟من تمومش کردم مشکل خاصی هم نداشت.واقعا مشکوک میزنه.شایدم میخوان بگن خیلی به پشتیبانی بازی اهمیت میدن که خیلی بچه بازی میشه.

یه 24 گیگ دیگه اپدیت اومد 😐😐😐
بنظرم هر چی زودتر باید این بازی و انجام داد و از سیستم پاک کرد.
اپدیت های این بازی شده عین سیاه چاله واسه حجم نت 😁
من هر دفعه می‌خوام برم سراغش، یاد این آپدیت‌ها می‌افتم و وحشت می‌کنم! :D دیگه گفتم کم‌کم بعد از دو ماه امتحانش کنم و بعیده آپدیت سنگین بده که الآن دیدم دو تا آپدیت عظیم دیگه هم داده!
فکر کنم آخرش بازی رو بذارم برای یه ماه قبل از خروج از گیم پس که زمان زیادی گذشته باشه و آپدیت جدید براش نیاد. البته اگه به شانس من باشه، اون موقع هم آپدیت عظیم می‌ده! مثل بازی theHunter: Call of the Wild که «پنج سال» بعد از انتشار رفتم سراغش و ۸۰ گیگ دانلود کردم و فرداش یه آپدیت ۶۰ گیگی براش اومد! :))

من هر دفعه می‌خوام برم سراغش، یاد این آپدیت‌ها می‌افتم و وحشت می‌کنم! :D دیگه گفتم کم‌کم بعد از دو ماه امتحانش کنم و بعیده آپدیت سنگین بده که الآن دیدم دو تا آپدیت عظیم دیگه هم داده!
فکر کنم آخرش بازی رو بذارم برای یه ماه قبل از خروج از گیم پس که زمان زیادی گذشته باشه و آپدیت جدید براش نیاد. البته اگه به شانس من باشه، اون موقع هم آپدیت عظیم می‌ده! مثل بازی theHunter: Call of the Wild که «پنج سال» بعد از انتشار رفتم سراغش و ۸۰ گیگ دانلود کردم و فرداش یه آپدیت ۶۰ گیگی براش اومد! :))
با این سابقه اریا خواهشن سمت بازی نیا 😁
تو بیای میفهمن و یه 60 گیگم اریا ادیشن اینجا اپدیت میدن.

ولی تا سرم خلوت شه سریع بازیش میکنم و خلاص
خدایی تا الان فکر کنم بالای 200 گیگ اپدیت کردیم فقط...

• Smile
Reactions: Taha75 and Dinosaur

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or