Multi Platform ATOMIC HEART

سازنده
Mundfish
تاریخ انتشار
February 21, 2023
ناشر
Mundfish, Focus Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
atomic-heart-logotype.png

PlatformsPlayStation 4, PlaysStion 5, PC, Xbox One, Xbox Series X
DevelopersMundfish
PublishersMundfish, Focus Entertainment
Release DateFebruary 21, 2023

@EAST2WEST بازی Atomic Heart یک بازی immersive-sim با مکانیک‌های شوتر و جنگی است که داستان آن در جهانی موازی از جماهیر شوروی رخ می‌دهد، در دورانی که تولید انبوه ربات برای انجام کارهای خانه، کشاورزی و صنایع دفاعی به اوج خود رسیده است، اما حالا ربات‌ها بر ضد انسان‌ها قیام کرده‌اند و شما به عنوان یک مامور کاگ‌ب به نام P-3 از طرف دولت ماموریت دارید تا دلایل این اتفاقات را بررسی کنید .بازی Atomic Heart به تمامی بازیکنان اجازه می‌دهد تا قابلیت اسلحه‌ها و توانایی‌های خود را ارتقاء دهند ، این بازی دارای سیستم‌های غارت و ساخت و همچنین معماهایی است که بازیکنان باید آن‌ها را حل کنند. بازی Atomic Heart از افکت‌ رهگیری پرتو پشتیبانی می‌کند و استودیو ماندفیش اعلام کرد که این بازی قرار است در سال 2021 منتشر شود.

1-AtomicHeart-Screenshot.jpg 2-AtomicHeart-Screenshot.jpg 3-AtomicHeart-Screenshot.jpg 4-AtomicHeart-Screenshot.jpg 5-AtomicHeart-Screenshot.jpg 6-AtomicHeart-Screenshot.jpg 8-AtomicHeart-Screenshot.jpg 2017-07-11-01.29.40.jpg 2018-05-08-00.37.07.jpg 2018-05-08-00.38.31.jpg ATOMIC_NVIDIA.0044.jpg ATOMIC_NVIDIA.0176-1920x1080.jpg ATOMIC_NVIDIA.0252-1920x1080.jpg image006-1920x1080.jpg image007-1920x1080.jpg image1002-1920x1080.jpg image1004-1920x1080.jpg image1006-1920x1080.jpg MAgnet006-2-1920x1080.jpg S_HighresScreenshot00023.jpg S_HighresScreenshot00029.jpg S_VDNH_Screenshot_03-1920x1080.jpg S_VDNH_Screenshot_04-1920x1080.jpg S_VDNH_Screenshot_05-1920x1080.jpg SHOWROOM_nvidia_demo_lighttest3.0009-1920x1080.jpg SHOWROOM_nvidia_demo_lighttest3.0039-1920x1080.jpg SHOWROOM_nvidia_demo_lighttest3.0052-1920x1080.jpg SHOWROOM_nvidia_demo_lighttest3.0291-1920x1080.jpg

تریلر جدید از گیم‌پلی بازی Atomic Heart - بازی سنتر

Atomic Heart

آخرین ویرایش:
روی کنسول هم این طوریه که بدون آپدیت نمیشه بازی کرد؟
استور سرطان‌زای مایکروسافت روی PC و DRM چرندش یا هرچی که هست، وقتی برای بازی آپدیت بیاد دیگه اجازه بازی نمیده.
تو ps5 هیچ بازی ندیدم اینطور باشه
حین آپدیت یا با کنسل کردن آپدیت، یا با پاوس کردن اپدیت میشه بازی کرد. همه ی بازیا
فقط بازی های کاملا انلاین نمیشه چون برا بازی باید به سرور وصل بشی و برا اون هم اخرین ورژن میخواد

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: Destro and Taha75
سلاح برقیه این رو که نمیگی

View attachment 291069

این یه آپگرید داشت، که موج الکترو مغناطیسی میداد، همه روباتها رو استان میکرد .

پ.ن : این تنوع دوست دارم ، سلاحی که من بیشترین استفاده رو ازش کردم برای یکی دیگه کاملا بدون استفاده هست یا برعکس
نه این اصلا نابودش میکنی هیچی نمیده. خودمم از اون موج مغناطیسیش استفاده زیاد میکنم. یه سلاح بزرگ مغناطیسی هست به نام dominator که فکر میکنم granny نقشه ساختشو بهمون میده .عکسشو پیوست کردم. البته اینم خوبه ولی سریع انرژی رو تموم میکنه برام کارایی نداره‌.

Attachments

• My_Great_Game_-_My_Great_Capture_2023-03-07_18-59-12.png
    My_Great_Game_-_My_Great_Capture_2023-03-07_18-59-12.png
    904.9 KB · مشاهده: 16
نه این اصلا نابودش میکنی هیچی نمیده. خودمم از اون موج مغناطیسیش استفاده زیاد میکنم. یه سلاح بزرگ مغناطیسی هست به نام dominator که فکر میکنم granny نقشه ساختشو بهمون میده .عکسشو پیوست کردم. البته اینم خوبه ولی سریع انرژی رو تموم میکنه برام کارایی نداره‌.
آره این عکس قیافش ، آهن پاره هست

آخرین ویرایش:
تازه بازی رو شروع کردم و رسیدم به اولین LUNA lock
خیلی بازی خوبی هست. دوباره یادم اومد چرا اینقدر من عاشق دیستوپیا هستم. مخصوصا که الان که در کنارش دارم 1984 میخونم \:D/
داستان فقط ضعیفه و کلیشه ای، "ویکتور پتروف، مردی که در تيمارستان بستری بوده و از کودکی عقده داشته." کلا خوشم نمیاد شخصیت های شرور رو به روان شناسی تقلیل بدیم، البته باید بیشتر بازی کنم
ولی انصافن قطعه قطعه کردن روبات ها خیلی حال میده.

پ.ن: اون متا باید حداقل 10 تا بالاتر باشه:D

بازی تمام شد. :D
واقعن این تجربه رو دوست داشتم، برای کسایی که نشئه بایوشاک هستند، پیشنهاد میشه
دنیای دیستوپیایی شوروی ترکیبی از آینده و گذشته، به خوبی باهم جفت و جور ‌شده و به دل نشسته.
گیمپلی بازی رو دوست داشتم قطعه قطعه کردن روبات ها در ترکیب با یخ و بردن تعدادی زیادی دشمن به هوا و کوبوندنشون به زمین لذت زیادی داشت
محیط اوپن ورلد بازی، همانطور که بقیه گفتند خیلی جذاب نیست، خودم همشون رو رد میکردم تا به مقصدی که میگه برسم
پروتاگونیست بازی یک احمق به تمام معناست! دیگه آدم چقدر میتونه خنگ باشه!
شخصیت سازی به خوبی شکل نگرفته و ارتباطی با کاراکترها برقرار نکردم، حتا بعضی وقت ها آزاردهنده به نظر می‌رسند.
تویست های بازی غافلگیرکننده نیست! بدون شک ضعف داستان‌سرایی وجود داره
پازل های بازی جذاب بود
به مشکل فنی خاصی بعد این همه آپدیت برنخوردم، فقط یکبار به باگی برخوردم همینجوری میرفتم زیر زمین و مجبور شدم دوباره سیوم رو لود کنم:D
اندینگ های بازی هم مسخرست و ضدحال اساسی

در کل 8از 10 نمره من\m/

بازی تمام شد. :D
واقعن این تجربه رو دوست داشتم، برای کسایی که نشئه بایوشاک هستند، پیشنهاد میشه
دنیای دیستوپیایی شوروی ترکیبی از آینده و گذشته، به خوبی باهم جفت و جور ‌شده و به دل نشسته.
گیمپلی بازی رو دوست داشتم قطعه قطعه کردن روبات ها در ترکیب با یخ و بردن تعدادی زیادی دشمن به هوا و کوبوندنشون به زمین لذت زیادی داشت
محیط اوپن ورلد بازی، همانطور که بقیه گفتند خیلی جذاب نیست، خودم همشون رو رد میکردم تا به مقصدی که میگه برسم
پروتاگونیست بازی یک احمق به تمام معناست! دیگه آدم چقدر میتونه خنگ باشه!
شخصیت سازی به خوبی شکل نگرفته و ارتباطی با کاراکترها برقرار نکردم، حتا بعضی وقت ها آزاردهنده به نظر می‌رسند.
تویست های بازی غافلگیرکننده نیست! بدون شک ضعف داستان‌سرایی وجود داره
پازل های بازی جذاب بود
به مشکل فنی خاصی بعد این همه آپدیت برنخوردم، فقط یکبار به باگی برخوردم همینجوری میرفتم زیر زمین و مجبور شدم دوباره سیوم رو لود کنم:D
اندینگ های بازی هم مسخرست و ضدحال اساسی

در کل 8از 10 نمره من\m/
بازی run&gun ـه تا بخواد داستان محور باشه.

• Like
Reactions: Starless

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or