Multi Platform ATOMIC HEART

سازنده
Mundfish
تاریخ انتشار
February 21, 2023
ناشر
Mundfish, Focus Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
atomic-heart-logotype.png

PlatformsPlayStation 4, PlaysStion 5, PC, Xbox One, Xbox Series X
DevelopersMundfish
PublishersMundfish, Focus Entertainment
Release DateFebruary 21, 2023

@EAST2WEST بازی Atomic Heart یک بازی immersive-sim با مکانیک‌های شوتر و جنگی است که داستان آن در جهانی موازی از جماهیر شوروی رخ می‌دهد، در دورانی که تولید انبوه ربات برای انجام کارهای خانه، کشاورزی و صنایع دفاعی به اوج خود رسیده است، اما حالا ربات‌ها بر ضد انسان‌ها قیام کرده‌اند و شما به عنوان یک مامور کاگ‌ب به نام P-3 از طرف دولت ماموریت دارید تا دلایل این اتفاقات را بررسی کنید .بازی Atomic Heart به تمامی بازیکنان اجازه می‌دهد تا قابلیت اسلحه‌ها و توانایی‌های خود را ارتقاء دهند ، این بازی دارای سیستم‌های غارت و ساخت و همچنین معماهایی است که بازیکنان باید آن‌ها را حل کنند. بازی Atomic Heart از افکت‌ رهگیری پرتو پشتیبانی می‌کند و استودیو ماندفیش اعلام کرد که این بازی قرار است در سال 2021 منتشر شود.

1-AtomicHeart-Screenshot.jpg 2-AtomicHeart-Screenshot.jpg 3-AtomicHeart-Screenshot.jpg 4-AtomicHeart-Screenshot.jpg 5-AtomicHeart-Screenshot.jpg 6-AtomicHeart-Screenshot.jpg 8-AtomicHeart-Screenshot.jpg 2017-07-11-01.29.40.jpg 2018-05-08-00.37.07.jpg 2018-05-08-00.38.31.jpg ATOMIC_NVIDIA.0044.jpg ATOMIC_NVIDIA.0176-1920x1080.jpg ATOMIC_NVIDIA.0252-1920x1080.jpg image006-1920x1080.jpg image007-1920x1080.jpg image1002-1920x1080.jpg image1004-1920x1080.jpg image1006-1920x1080.jpg MAgnet006-2-1920x1080.jpg S_HighresScreenshot00023.jpg S_HighresScreenshot00029.jpg S_VDNH_Screenshot_03-1920x1080.jpg S_VDNH_Screenshot_04-1920x1080.jpg S_VDNH_Screenshot_05-1920x1080.jpg SHOWROOM_nvidia_demo_lighttest3.0009-1920x1080.jpg SHOWROOM_nvidia_demo_lighttest3.0039-1920x1080.jpg SHOWROOM_nvidia_demo_lighttest3.0052-1920x1080.jpg SHOWROOM_nvidia_demo_lighttest3.0291-1920x1080.jpg

تریلر جدید از گیم‌پلی بازی Atomic Heart - بازی سنتر

Atomic Heart

آخرین ویرایش:
یکی بیدارم کنه بگه این اپدیت امروز که 76.52 گیگ اومده دروغه 😐😐😐
مشکل از اکس باکس عه 99% بازی های رو کنسولش اینطوریه که خود بازی دانلود کنی سنگین تری:))
چه خبره واقعاً این حجم اپدیت. من میخواستم بازیو بگیرم از دوستان کسی رو پلی۵ بازیو داره وضع اپدیت ها چطوره؟
ps نمیدونم ولی رو استیم همین اپدیت 600 مگ

• Like
Reactions: Taha75 and SMM9
چه خبره واقعاً این حجم اپدیت. من میخواستم بازیو بگیرم از دوستان کسی رو پلی۵ بازیو داره وضع اپدیت ها چطوره؟
ظاهرا حجم آپدیتها رو فایو خیلی کمتره. مثلا اپدیت 120 هرتز که روی ایکس باکس بالای 30 گیگ بود روی فایو حدود 5 گیگ بود. دلیل این حجم از تفاوت رو نمیدونم

حدودی رفته بالای 350 گیگ اپدیت از روز عرضه تا حالا.
نمیدونم رو ps5 شرایطش چطوره ولی رسما رو xbox خیلی دیگه رو مخی شده.
روی کنسول هم این طوریه که بدون آپدیت نمیشه بازی کرد؟
استور سرطان‌زای مایکروسافت روی PC و DRM چرندش یا هرچی که هست، وقتی برای بازی آپدیت بیاد دیگه اجازه بازی نمیده.

روی کنسول هم این طوریه که بدون آپدیت نمیشه بازی کرد؟
استور سرطان‌زای مایکروسافت روی PC و DRM چرندش یا هرچی که هست، وقتی برای بازی آپدیت بیاد دیگه اجازه بازی نمیده.
اره دیگه تا اپدیت نشه نمیشه بازی کرد.

• Poker Face
  • Like
Reactions: Taha75 and m.a.t
من رسیدم به باس اول بازی شدیدا محیطی داره که حالمو بهم زد ! کلی ربات سخت جون و وحشی اونجا ول هستن که همه میرن رو اعصاب !
تیر و خشاب هم خیلی کم میده و نمیشه درست حسابی از خجالتشون در بیام . به نظرم سیستم آپگرید بازی خیلی گنگ و مزخرفه .
لوت کردن هم که خیلی حوصله سر بره کلی اتاق و محیط وجود داره که هی باید اسکن بشه بازم یه چیزایی جا میمونه یا رباتها نمیزارن درست حسابی لوت کنم !
شدیدا یه حسی بهم میگه گیوآپ کن ! نمیدونم تا الان که خوشم نیومده از بازی ببینم چی میشه ...​

من رسیدم به باس اول بازی شدیدا محیطی داره که حالمو بهم زد ! کلی ربات سخت جون و وحشی اونجا ول هستن که همه میرن رو اعصاب !
تیر و خشاب هم خیلی کم میده و نمیشه درست حسابی از خجالتشون در بیام . به نظرم سیستم آپگرید بازی خیلی گنگ و مزخرفه .
لوت کردن هم که خیلی حوصله سر بره کلی اتاق و محیط وجود داره که هی باید اسکن بشه بازم یه چیزایی جا میمونه یا رباتها نمیزارن درست حسابی لوت کنم !
شدیدا یه حسی بهم میگه گیوآپ کن ! نمیدونم تا الان که خوشم نیومده از بازی ببینم چی میشه ...​
با سلاحهای میلی از خجالتشون در بیا ، تیرها رو بگذار برای باسها و روبات سخت جون . من با پلیمر یخ ، یخ شون میزدم بعد با تیر یا تبر میزدم ، اینجوری راحت از دستشون خلاص میشی

تیر رو میتونی خودت درست کنی ، حقیقتش من اصلا اسکن نکردم ، همه چیز رو خودش جارو میکنه ، در ضمن توی محیط open world بازی هم نیاز نیست درگیر بشی ، دوربینها رو با پلیمر برق به طور موقت از کار بنداز ، اگر هم شناسایی شدی فرار کن ، ماشینم برات گذاشتن

1682492769790.png

آپگرید هر قسمت از سلاح یا پلیمرها رو که توضیح می ده ، متوجه نشدم کدوم قسمتش براتون گنگ بود ؟

آخرین ویرایش:
با سلاحهای میلی از خجالتشون در بیا ، تیرها رو بگذار برای باسها و روبات سخت جون . من با پلیمر یخ ، یخ شون میزدم بعد با تیر یا تبر میزدم ، اینجوری راحت از دستشون خلاص میشی

تیر رو میتونی خودت درست کنی ، حقیقتش من اصلا اسکن نکردم ، همه چیز رو خودش جارو میکنه ، در ضمن توی محیط open world بازی هم نیاز نیست درگیر بشی ، دوربینها رو با پلیمر برق به طور موقت از کار بنداز ، اگر هم شناسایی شدی فرار کن ، ماشینم برات گذاشتن

View attachment 291044

آپگرید هر قسمت از سلاح یا پلیمرها رو که توضیح می ده ، متوجه نشدم کدوم قسمتش براتون گنگ بود ؟
آخه هرچیزی رو میخوام کرفت کنم یا ارتقا بدم و .... میگه یه چیزایی کم داری ! نمیدونم دقیقا کدوم آپگرید ها برای کدوم مرحله از بازی لازم میشه ؟!؟
پلیمر یخ رو از کجا میتونم فعال کنم ؟

آخه هرچیزی رو میخوام کرفت کنم یا ارتقا بدم و .... میگه یه چیزایی کم داری ! نمیدونم دقیقا کدوم آپگرید ها برای کدوم مرحله از بازی لازم میشه ؟!؟
برخی آیتمها هست از باسها یا یه سری روباتهای خاص بدست میاری ، بالا سمت راست که شکل آیتمها رو گذاشته روش بزنی میاره از کدوم نوع روباتها میتونی بدستشون بیاری

1682493634690.png

Atomic Heart Complete Crafting Guide

در ضمن شاتگانش خیلی op بود البته من اون اوایل که منتشر شده بود بازی کردم .

پیش سرکارعلیه

1682494010891.png

1682494227428.png

گزینه سوم frostbite

باس اول منظورت کدومه؟ فک کنم هنوز به جهان باز نرسیدی. اوایل بازی به شدت سخت هست ولی اواسطش بنظرم اسون تر میشه. بطوری که من الان انقد تیر دارم میزنم تبدیلشون به چیزایی که برای کرفتینگ نیاز دارم. شما یخورده با این دستگاهه که اپگرید میکنه ور برین اپگریدای خوبی داره. هر دشمنی رو اسکن کنی نقاط ضعفشو میبینی. پلیمر میتونی بزنی بعد شوک بزنی دمیج خوبی میده. یا قابلیتی که جاذبرو برعکس میکنه. هر جاییم دیدی دشمنا مثلا در مقابل یخ مقاوم بودن میتونی راحت امتیازات اپگریدت رو پس بگیری یچیز دیگه بزنی. از وصل کردن عناصر مختلف مثل یخ و اتیش و شوک به سلاح هم غافل نشین.اگر بدون در نظر گرفتن نقظه ضعف دشمنا بخصوص باس ها باهاشون مبارزه کنی فقط اعصابت خورد میشه.

باس اول منظورت کدومه؟ فک کنم هنوز به جهان باز نرسیدی. اوایل بازی به شدت سخت هست ولی اواسطش بنظرم اسون تر میشه. بطوری که من الان انقد تیر دارم میزنم تبدیلشون به چیزایی که برای کرفتینگ نیاز دارم. شما یخورده با این دستگاهه که اپگرید میکنه ور برین اپگریدای خوبی داره. هر دشمنی رو اسکن کنی نقاط ضعفشو میبینی. پلیمر میتونی بزنی بعد شوک بزنی دمیج خوبی میده. یا قابلیتی که جاذبرو برعکس میکنه. هر جاییم دیدی دشمنا مثلا در مقابل یخ مقاوم بودن میتونی راحت امتیازات اپگریدت رو پس بگیری یچیز دیگه بزنی. از وصل کردن عناصر مختلف مثل یخ و اتیش و شوک به سلاح هم غافل نشین.اگر بدون در نظر گرفتن نقظه ضعف دشمنا بخصوص باس ها باهاشون مبارزه کنی فقط اعصابت خورد میشه.
باس اول فکر میکنم اسمش heje بود . همونی که مثل توپ قل میخوره. الان چهار تا تیر بیشتر ندارم نمیتونمم تیر بیشتری کرفت کنم ! تبرمم خوب آپگرید نشده ... بشدت سردرگمم . اون ربات ها هم که تو محوطه هستن خیل رو مخن ! نمیشه اصلا از کنارشون فرار کرد یه سری اونا که کت سیاه پوشیدن خیلی سمجن ! یه سری هم اونایی که سبزن از دور خودشونو پرت میکنن .

• Like
Reactions: Taha75
باس اول فکر میکنم اسمش heje بود . همونی که مثل توپ قل میخوره. الان چهار تا تیر بیشتر ندارم نمیتونمم تیر بیشتری کرفت کنم ! تبرمم خوب آپگرید نشده ... بشدت سردرگمم . اون ربات ها هم که تو محوطه هستن خیل رو مخن ! نمیشه اصلا از کنارشون فرار کرد یه سری اونا که کت سیاه پوشیدن خیلی سمجن ! یه سری هم اونایی که سبزن از دور خودشونو پرت میکنن .
وقتی حواسشون نیست از پشت میتونی آروم بری takedown نشون کنی .
چک پوینتش کجاست راستی؟

پس جهان باز اومدی. اخه تو محیط بسته اول بازی یه سری مینی باس بود گفتم شاید اونارو میگی. جهان باز بازی کلا رو اعصابه خودمم اصلا دوسش ندارم و بیشتر سعی کن از دستشون فرار کنی. لوت باید زیاد بکنی. باس رو فعلا پس بیخیال شو بنظرم . من با کلاش یادمه زدمش و تیرم به اندازه کافی لوت کرده بودم و کرفت نیاز نداشتم. همه اپگرید یخ و جاذبمو پس دادم رو سپر گذاشتم. الان بنظرم برو قسمتی از مپ که علامت سواله و نزدیک محل باس هم هست. واسه اونم باید به وسیله کنترل دوربین یه در باز کنی توی محوطه علامت سوال و بری یه محیط بسته دیگه. هم چنتا اپگرید ازاد میکنی هم لوت خوبی برای کرفتینگ میگیری. بعد یه سری سلاحا مثل اون اسلحه بزرگ برقی بدرد من نمیخورد اینو تو همون دستگاهه میتونی نابودش کنی و تبدیل به عناصر مختلف برای کرفتینگ کنی. یا مثلا دوتا سلاح سرد نمیخوای میری سلاحح سرد حاظرتو نابود میکنی سلاح سرد دیگه میسازی. اینا تو بخش disassembly دستگاهه هست.

پس جهان باز اومدی. اخه تو محیط بسته اول بازی یه سری مینی باس بود گفتم شاید اونارو میگی. جهان باز بازی کلا رو اعصابه خودمم اصلا دوسش ندارم و بیشتر سعی کن از دستشون فرار کنی. لوت باید زیاد بکنی. باس رو فعلا پس بیخیال شو بنظرم . من با کلاش یادمه زدمش و تیرم به اندازه کافی لوت کرده بودم و کرفت نیاز نداشتم. همه اپگرید یخ و جاذبمو پس دادم رو سپر گذاشتم. الان بنظرم برو قسمتی از مپ که علامت سواله و نزدیک محل باس هم هست. واسه اونم باید به وسیله کنترل دوربین یه در باز کنی توی محوطه علامت سوال و بری یه محیط بسته دیگه. هم چنتا اپگرید ازاد میکنی هم لوت خوبی برای کرفتینگ میگیری. بعد یه سری سلاحا مثل اون اسلحه بزرگ برقی بدرد من نمیخورد اینو تو همون دستگاهه میتونی نابودش کنی و تبدیل به عناصر مختلف برای کرفتینگ کنی. یا مثلا دوتا سلاح سرد نمیخوای میری سلاحح سرد حاظرتو نابود میکنی سلاح سرد دیگه میسازی. اینا تو بخش disassembly دستگاهه هست.
سلاح برقیه این رو که نمیگی

1682506509838.png

این یه آپگرید داشت، که موج الکترو مغناطیسی میداد، همه روباتها رو استان میکرد .

پ.ن : این تنوع دوست دارم ، سلاحی که من بیشترین استفاده رو ازش کردم برای یکی دیگه کاملا بدون استفاده هست یا برعکس

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or