Multi Platform ATOMIC HEART

سازنده
Mundfish
تاریخ انتشار
February 21, 2023
ناشر
Mundfish, Focus Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
atomic-heart-logotype.png

PlatformsPlayStation 4, PlaysStion 5, PC, Xbox One, Xbox Series X
DevelopersMundfish
PublishersMundfish, Focus Entertainment
Release DateFebruary 21, 2023

@EAST2WEST بازی Atomic Heart یک بازی immersive-sim با مکانیک‌های شوتر و جنگی است که داستان آن در جهانی موازی از جماهیر شوروی رخ می‌دهد، در دورانی که تولید انبوه ربات برای انجام کارهای خانه، کشاورزی و صنایع دفاعی به اوج خود رسیده است، اما حالا ربات‌ها بر ضد انسان‌ها قیام کرده‌اند و شما به عنوان یک مامور کاگ‌ب به نام P-3 از طرف دولت ماموریت دارید تا دلایل این اتفاقات را بررسی کنید .بازی Atomic Heart به تمامی بازیکنان اجازه می‌دهد تا قابلیت اسلحه‌ها و توانایی‌های خود را ارتقاء دهند ، این بازی دارای سیستم‌های غارت و ساخت و همچنین معماهایی است که بازیکنان باید آن‌ها را حل کنند. بازی Atomic Heart از افکت‌ رهگیری پرتو پشتیبانی می‌کند و استودیو ماندفیش اعلام کرد که این بازی قرار است در سال 2021 منتشر شود.

1-AtomicHeart-Screenshot.jpg 2-AtomicHeart-Screenshot.jpg 3-AtomicHeart-Screenshot.jpg 4-AtomicHeart-Screenshot.jpg 5-AtomicHeart-Screenshot.jpg 6-AtomicHeart-Screenshot.jpg 8-AtomicHeart-Screenshot.jpg 2017-07-11-01.29.40.jpg 2018-05-08-00.37.07.jpg 2018-05-08-00.38.31.jpg ATOMIC_NVIDIA.0044.jpg ATOMIC_NVIDIA.0176-1920x1080.jpg ATOMIC_NVIDIA.0252-1920x1080.jpg image006-1920x1080.jpg image007-1920x1080.jpg image1002-1920x1080.jpg image1004-1920x1080.jpg image1006-1920x1080.jpg MAgnet006-2-1920x1080.jpg S_HighresScreenshot00023.jpg S_HighresScreenshot00029.jpg S_VDNH_Screenshot_03-1920x1080.jpg S_VDNH_Screenshot_04-1920x1080.jpg S_VDNH_Screenshot_05-1920x1080.jpg SHOWROOM_nvidia_demo_lighttest3.0009-1920x1080.jpg SHOWROOM_nvidia_demo_lighttest3.0039-1920x1080.jpg SHOWROOM_nvidia_demo_lighttest3.0052-1920x1080.jpg SHOWROOM_nvidia_demo_lighttest3.0291-1920x1080.jpg

تریلر جدید از گیم‌پلی بازی Atomic Heart - بازی سنتر

Atomic Heart

آخرین ویرایش:
منم یه شباهتایی با prey دیدم. ولی جدی طراحی مراحل prey یه سطح دیگه ای بود‌. اینجا یه حس خطی داره. البته فعلا دو سه ساعت بازی کردم فقط. این تعداد زیاد جاهایی که باید لوت کنیمم رو اعصابه مخصوصا این که یدور سریع لوت میکنی بعد اسکن میکنی میبینی کامل لوت نشده‌.دیالوگام فعلا حس خاصی ندارم بد نیستن. خوبم نیستن.

• Like
Reactions: AmirPh78
منم یه شباهتایی با prey دیدم. ولی جدی طراحی مراحل prey یه سطح دیگه ای بود‌. اینجا یه حس خطی داره. البته فعلا دو سه ساعت بازی کردم فقط. این تعداد زیاد جاهایی که باید لوت کنیمم رو اعصابه مخصوصا این که یدور سریع لوت میکنی بعد اسکن میکنی میبینی کامل لوت نشده‌.دیالوگام فعلا حس خاصی ندارم بد نیستن. خوبم نیستن.
جلوتر بری پازل ها بیشتر و دیزاین مراحل خیلی بهتر میشه

• Like
Reactions: saeedonly
من با نحوه بیان دیالوگ ها حتی با کارکتر اصلی هم که بعضیا گفتن مشکل دارن بشخصه دارم حال میکنم و از خیلی از AAA ها باکیفیت تره و بازیکن رو مجاب میکنه گوش بدی
دیالوگ های glove به شدت عالین به جزئیات هم خیلی دقت کردن
درمورد داستان نظری ندارم چون تموم نکردم
ولی نحوه پیش برد مراحل به شدت عالیه اصلا خسته کننده نیست و بعد چند ساعت باز دلت می خواد بری سمتش
پازل ها طراحی خیلی خوبی دارن اصلا باید بگم کدوم از بازی های جدید همچین پازل های محشری داشته؟
من فقط دوران انچارتد یادمه اینطور بود ‌که واقعا لذت بردم
بازم میگم من الان تمام دوستام حتی Prey رو تموم نکردن جز سطل زباله نسل میدونن
از داستانش حالشون بهم میخوره از گان پلی از فضای داستان
ولی من دلم می خواد مثل شخصیت اصلی داستان Prey حافظم پاک بشه و بتونم دوباره Prey رو تجربه کنم
این بازی هم حکم همون رو داره برام تداعی میکنه
کاری به چیزای دیگه ندارم بازی بدون کوچکترین پیش زمینه ای شروع میشه هیچ اشاره ای به محتوا و داستان بازی نمیشه از این نظر دارم میگم از طرفی من نسخه لیک شده رو دانلود کردم پر از باگ هستش بازی کارهایی هم که باید انجام بدی درست نشون نمیده

• Like
Reactions: Arash-S212
کاری به چیزای دیگه ندارم بازی بدون کوچکترین پیش زمینه ای شروع میشه هیچ اشاره ای به محتوا و داستان بازی نمیشه از این نظر دارم میگم از طرفی من نسخه لیک شده رو دانلود کردم پر از باگ هستش بازی کارهایی هم که باید انجام بدی درست نشون نمیده
اول بازی حدود نیم ساعت پیش زمینه و فضا سازی داره حدودا ، که دنیای بازی رو در قالب نمایشگاه توضیح میده .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.d.makan
آقا اذیت نکن ، اول بازی حدود نیم ساعت پیش زمینه و فضا سازی داره حدودا که دنیای بازی رو در قالب نمایشگاه توضیح میده .
اذیت چیه :D شما هر بازی که نیو گیم میزنی در حد ۱۰ ثانیه هم که شده یه دمویی پیش زمینه ای از داستان بازی نشون میده این یکله میری تو بازی دیگه

• Like
Reactions: Arash-S212
اذیت چیه :D شما هر بازی که نیو گیم میزنی در حد ۱۰ ثانیه هم که شده یه دمویی پیش زمینه ای از داستان بازی نشون میده این یکله میری تو بازی دیگه
من این که در خود بازی توضح میده رو نقطه قوت بازی میدونم ، اتفاقا خیلی از بازیها همین طور هستن ، بایوشاک که توضیح هم نمیده مستقیم فرود میاردت تو وسط اقیانوس ، بعد با محیط برات داستان میگه

- در بایوشاک جهان بازی رو با فیلم ضبط شده رایان شرح میده ، اینجا از طریق صحبت غرفه دارها ، و سخنرانی سنچینف

آخرین ویرایش:
بازی اومد رو گیم پس و من نصب نکردم تا این که گیم پسم تموم شد
بیشتر بازیهای گیم پس رو بازی کردم اما گیم پلی رو دیدم زیاد جذبش نشدم چون همش ربات و اهن الاته 😁
حالا به نظر اساتید گیم پس ر‌و شارژ کنم و نصبش کنم یا نه ؟
انشالله که اپن ورد نیست ؟!

بازی اومد رو گیم پس و من نصب نکردم تا این که گیم پسم تموم شد
بیشتر بازیهای گیم پس رو بازی کردم اما گیم پلی رو دیدم زیاد جذبش نشدم چون همش ربات و اهن الاته 😁
حالا به نظر اساتید گیم پس ر‌و شارژ کنم و نصبش کنم یا نه ؟
انشالله که اپن ورد نیست ؟!
محیطا سند باکس داره که ریتم کندی دارن نسبت به محیطای بسته مثل meteo exodus ولی بازی بشدت باکیفیته
ولی محیطای بسته بشدت دیزاین عالیی دارن همون محیطای سند باکس هم ایده جالبی براشون بکار رفته
اگه مشکلت با رباته کلا بیخیال شو چون کلا بازی سر همین میچرخه البته یه سری دشمن زامبی مانند هم داره شبیهشون میشه زامبی های رزیدنت و مثال زد ولی بخش کمی رو تشکیل میده

محیطا سند باکس داره که ریتم کندی دارن نسبت به محیطای بسته مثل meteo exodus ولی بازی بشدت باکیفیته
ولی محیطای بسته بشدت دیزاین عالیی دارن همون محیطای سند باکس هم ایده جالبی براشون بکار رفته
اگه مشکلت با رباته کلا بیخیال شو چون کلا بازی سر همین میچرخه البته یه سری دشمن زامبی مانند هم داره شبیهشون میشه زامبی های رزیدنت و مثال زد ولی بخش کمی رو تشکیل میده
ممنون بابت توضیحات خوبت
دقیقا پس برای من نیست کلا دیگه اعصاب ربات کشی ندارم

منم چندین ساعت دیگه بازی کردم بازی اونقدی که فک میکردمم خطی نیست. گیم پلیشم همینجوری داره پربار تر میشه. قابلیتاش واقعا جالبن.
باورم نمیشه با این امتیاز بازی انقدر لذت بخش باشه.شدیدا توصیه میکنم.
پس واجب شد بعد wo long برم بازیش کنم

چند روز پیش بازیو تموم کردم از نظر داستانی و روایت داستان افتضاح بود به وضوح مشخصه بازی اولشون بوده رو اوایلش زیاد وقت گذاشتن و دقیقا چند ساعت اول بازی به شدت پالیش شده حس میکنید شاهکاره اواخرش همه چیز تو دبواره مخصوصا داستان که انگار یهو همه چیزو سرهم میکنن تمومشه بره
درکل اگه گیم پس دارید صد در صد ارزش تجربه داره ولی خارج از گیم پس صبر کنید تخفیف بخوره ارزش هزینه کامل نداره گیم پلی هم همونطور که از تریلر ها مشخص بود جالب نبود تمام دشمنا بولت اسپانج بودن و گان پلی انچنان لذت بخشی نداشت درکل بزرگترین نکته مثبتش برای من صداگذاری و اون twins بود اون دوقلو ها هم فوق العاده طراحی زیبا و خاصی داشتن هم باس فایتش عالی بود (فقط حیف که اون قضیه کات سین ۶ ساعته فیک از آب دراومد :D )
از نظر من بازی ۶.۵/۱۰ بود ولی صد در صد ارزش تجربه داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or