Multi Platform ATOMIC HEART

سازنده
Mundfish
تاریخ انتشار
February 21, 2023
ناشر
Mundfish, Focus Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
atomic-heart-logotype.png

PlatformsPlayStation 4, PlaysStion 5, PC, Xbox One, Xbox Series X
DevelopersMundfish
PublishersMundfish, Focus Entertainment
Release DateFebruary 21, 2023

@EAST2WEST بازی Atomic Heart یک بازی immersive-sim با مکانیک‌های شوتر و جنگی است که داستان آن در جهانی موازی از جماهیر شوروی رخ می‌دهد، در دورانی که تولید انبوه ربات برای انجام کارهای خانه، کشاورزی و صنایع دفاعی به اوج خود رسیده است، اما حالا ربات‌ها بر ضد انسان‌ها قیام کرده‌اند و شما به عنوان یک مامور کاگ‌ب به نام P-3 از طرف دولت ماموریت دارید تا دلایل این اتفاقات را بررسی کنید .بازی Atomic Heart به تمامی بازیکنان اجازه می‌دهد تا قابلیت اسلحه‌ها و توانایی‌های خود را ارتقاء دهند ، این بازی دارای سیستم‌های غارت و ساخت و همچنین معماهایی است که بازیکنان باید آن‌ها را حل کنند. بازی Atomic Heart از افکت‌ رهگیری پرتو پشتیبانی می‌کند و استودیو ماندفیش اعلام کرد که این بازی قرار است در سال 2021 منتشر شود.

1-AtomicHeart-Screenshot.jpg 2-AtomicHeart-Screenshot.jpg 3-AtomicHeart-Screenshot.jpg 4-AtomicHeart-Screenshot.jpg 5-AtomicHeart-Screenshot.jpg 6-AtomicHeart-Screenshot.jpg 8-AtomicHeart-Screenshot.jpg 2017-07-11-01.29.40.jpg 2018-05-08-00.37.07.jpg 2018-05-08-00.38.31.jpg ATOMIC_NVIDIA.0044.jpg ATOMIC_NVIDIA.0176-1920x1080.jpg ATOMIC_NVIDIA.0252-1920x1080.jpg image006-1920x1080.jpg image007-1920x1080.jpg image1002-1920x1080.jpg image1004-1920x1080.jpg image1006-1920x1080.jpg MAgnet006-2-1920x1080.jpg S_HighresScreenshot00023.jpg S_HighresScreenshot00029.jpg S_VDNH_Screenshot_03-1920x1080.jpg S_VDNH_Screenshot_04-1920x1080.jpg S_VDNH_Screenshot_05-1920x1080.jpg SHOWROOM_nvidia_demo_lighttest3.0009-1920x1080.jpg SHOWROOM_nvidia_demo_lighttest3.0039-1920x1080.jpg SHOWROOM_nvidia_demo_lighttest3.0052-1920x1080.jpg SHOWROOM_nvidia_demo_lighttest3.0291-1920x1080.jpg

تریلر جدید از گیم‌پلی بازی Atomic Heart - بازی سنتر

Atomic Heart

آخرین ویرایش:
آره فعلا آخریش همینه انگار اگه تا 3 ساعت دیگه که تموم میشه آپدیت دیگه ندن :D
من بعد از این آپدیت بازی رو تموم کردم ولی اواسط بازی یه پازل آینه داره که بعد از این آپدیت برخی با باگ مواجه شدن . احتمالا بازم آپدیت بدن . من این قسمت رو رد کرده بودم.

سلام
آقا بازی بگیرم یا باز آپدیت حجم بالا میخواد بده ؟
میخواد تند تند آپدیت بده برم سراغ یه بازی دیگه
به نظرم اگر میتونید صبر کنید ، چون بعد از آپدیت 18 گیگی اواسط بازی باگی ایجاد شده که نمیگذاره بازی رو تموم کرد.

• Like
Reactions: mohammadl021
بازی های بلوک شرق جو سنگینی دارند ولی اینکه باهاش ارتباط قوی بگیری و بری داخلش غرق بشی یک چیز سلیقه ای هست . برای من تنها بازی مترو واقعا جاذبه بسیار قوی داشت و واقعا خوش ساخت و خفن هست .

این بازی کمی رفتم . اونجور گیرا نیست . اوایل بازی محو گرافیک هنری و جزئیات می شوید اما بعد مدتی رنگ می بازد و با یک بازی معمولی طرف خواهید بود . از بازی بایوشاک کپی زده به مقدار زیاد . در کل برای پر کردن وقت بدک نیست

بعد از ۴ ساعت تجربه این بازی یونیک باید بگم بیخیال تمام نقدا بشید و بشینید این بازی محشر رو تجربه کنید
گیم پلی،لول دیزاین،فیزیک،تخریب پذیری
همه چی عالیه
این بازی دقیقا به سرنوشت Prey دچار شده اونم یه شاهکار بود که هرکی بازیش میکرد متوجه میشد چه جواهریه

باگ‌هایِ بازی رو کنار بزاریم، بازیِ خوش‌ساخت و خوبی هست اما نمی‌تونه بی‌نظیر باشه. علتش هم اینه که یه ایده و فضاسازیِ اصلی و کلی داره که تقریبا اصیل هست اما موقعِ پیاده‌سازی از بازی‌هایِ دیگه هم ایده گرفتن و همه‌چیز رو خواستن با هم ارائه کنن و این کار به ایده‌یِ اصلی‌شون آسیب زده. چون همه‌یِ شرکت‌ها و استدیوها تویِ همه‌یِ زمینه‌ها متخصص ندارن که همه‌چیزِ بازیشون رو تقویت کنن و داستان، گیم‌پلی، مکانیک‌ها، طراحی و چیزایِ دیگه با هم سطحشون بالا بره. رویِ طراحیِ هنری و فنیِ بازی کار شده و واقعا زحمت کشیدن، اما هنوز نمی‌شه اون رو با بازی‌هایی که فضاسازیِ قوی دارن مثلِ بایوشاک یا کارهایِ رمدی و آرکین مقایسه کرد. این‌ها همشون چند مرتبه قوی‌تر و هنری‌تر از این بازی هستن.
بازی‌هایی مثلِ این بازی، به نویسنده‌یِ خوب نیاز دارن. داستان هست که می‌تونه باعثِ گیم‌پلی، طراحیِ مرحله و فضاسازی بشه. far cry 6 هم با این که طراحیِ جهانش زیباست اما بعد از چندین ساعت به خاطرِ نبودِ داستانِ قوی، تکراری می‌شه. gears 5 می‌خواد یه داستانی هم داشته باشه اما گیم‌پلیش رویِ طراحیِ یه لوکیشن و اومدنِ موجِ دشمن هست. استدیوهایِ کمی هستن که تویِ هر چیزِ بازیشون حرفی برایِ گفتن دارن. این بازی هم با این که زیبا و بعضی جاها باشکوه هست، اما نمی‌تونه به یادموندنی بشه، چون نویسنده‌یِ خوبی نداشته که تویِ اون محیطِ زیبا یا باشکوه یه اثری بزاره که فراموشش نکنیم. بازی می‌خواد همه‌چیز رو به جز چیزهایی که مختصِ خودش هست رو با هم ارائه کنه و نمی‌تونه درست همه چیز رو پیاده‌سازی کنه و این به بازی آسیب زده. گان‌پلیش هم کاملا چیزِ آشنایی هست و هیچ حسِ خاصی نمی‌ده و استفاده از سلاحِ سرد حسِ خوبِ بیش‌تری داره. طراحیِ شخصیتِ اولش و ظاهرِ اون هم خوب نیست و این برایِ این بازی که طراحیِ اصیلی رو می‌خواد داشته باشه عجیبه. فکر کنم اگه بازی تاریک و دارک‌تر بود، بهتر می‌شد و رویِ داستان و طراحیِ بازی هم اثر می‌کرد.
بازی از نظرِ ظاهری زیباست و برایِ ساختش زحمت کشیدن و مشخصه که تیمِ سازنده اولین بار جذبِ ایده‌یِ طراحی و طراحِ بازی شدن. فضاسازیش با این که زیباست اما خیلی گیرا نیست. برایِ مثال اگه با resident evil 7 مقایسه کنیم، از نظرِ فنی قوی‌تر هست اما فضایِ re7 خیلی گیراتر از این بازی هست. re7 داستانِ خاصی هم اگه نمی‌داشت باز هم بازیِ کم‌نظیری بود اما atomic heart بازی‌ای نیست که بتونه با یه داستانِ معمولی یه بازیِ کم‌نظیر باشه. (بایوشاک و deus ex در عینِ زیبایی گیراتر هم هستن و جذبه‌یِ خاصی دارن). بازی اگه نقصی داره خودِ سازنده‌ها (مثلِ هر سازنده‌یِ دیگه) همیشه اونو می‌دونستن اما توان یا امکانِ رفعش رو نداشتن.
اگه امکانِ تجربه‌اش رو دارین، در هر صورت راضی‌تون می‌کنه و جذابیت‌هایِ ظاهریِ زیادی داره.​

• Like
Reactions: eandm and FERYGAMER
پچ جدید برای استیم هم اومد .
اون سکانس از کارتون حذف کردن

مشکل اون کوست کلر هم مثل اینکه حل شده.

View attachment 285869

Atomic Heart - PATCHES 1.3.3.0 / 1.3.3.1 – LIST OF CHANGES - Steam News
خب خودش داره میگه چندتا آپدیت دیگه تو راهه.
=============
بنظرم عجله نکنین و بزارین چندتا آپدیت بیاد و مشکلات بازی فیکس بشه.
دیگه وقتی بعضی از پلیرها میدونن که بازی مشکلاتی داره و با دونستن این مورد بازی میکنن دیگه جای شکایت باقی نمیمونه.

• Like
Reactions: Natural Killer
بعد از ۴ ساعت تجربه این بازی یونیک باید بگم بیخیال تمام نقدا بشید و بشینید این بازی محشر رو تجربه کنید
گیم پلی،لول دیزاین،فیزیک،تخریب پذیری
همه چی عالیه
این بازی دقیقا به سرنوشت Prey دچار شده اونم یه شاهکار بود که هرکی بازیش میکرد متوجه میشد چه جواهریه
درود
حالا کار به گرافیک و محیط بازی نداریم ولی داستان بازی کاملا ابکی و بی محتوا هستش بنظرم بازی کپی ناقصی از شاهکار بایوشاک و ولفنشتاین هستش از طرفی دیالوگ های بازی خیلی خشک و سرد بدون محتوا هستن انگار شخصیت بازی از روی اجبار دیالوگ هارو بیان میکنه

درود
حالا کار به گرافیک و محیط بازی نداریم ولی داستان بازی کاملا ابکی و بی محتوا هستش بنظرم بازی کپی ناقصی از شاهکار بایوشاک و ولفنشتاین هستش از طرفی دیالوگ های بازی خیلی خشک و سرد بدون محتوا هستن انگار شخصیت بازی از روی اجبار دیالوگ هارو بیان میکنه
من با نحوه بیان دیالوگ ها حتی با کارکتر اصلی هم که بعضیا گفتن مشکل دارن بشخصه دارم حال میکنم و از خیلی از AAA ها باکیفیت تره و بازیکن رو مجاب میکنه گوش بدی
دیالوگ های glove به شدت عالین به جزئیات هم خیلی دقت کردن
درمورد داستان نظری ندارم چون تموم نکردم
ولی نحوه پیش برد مراحل به شدت عالیه اصلا خسته کننده نیست و بعد چند ساعت باز دلت می خواد بری سمتش
پازل ها طراحی خیلی خوبی دارن اصلا باید بگم کدوم از بازی های جدید همچین پازل های محشری داشته؟
من فقط دوران انچارتد یادمه اینطور بود ‌که واقعا لذت بردم
بازم میگم من الان تمام دوستام حتی Prey رو تموم نکردن جز سطل زباله نسل میدونن
از داستانش حالشون بهم میخوره از گان پلی از فضای داستان
ولی من دلم می خواد مثل شخصیت اصلی داستان Prey حافظم پاک بشه و بتونم دوباره Prey رو تجربه کنم
این بازی هم حکم همون رو داره برام تداعی میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or