Multi Platform ATOMIC HEART

سازنده
Mundfish
تاریخ انتشار
February 21, 2023
ناشر
Mundfish, Focus Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
atomic-heart-logotype.png

PlatformsPlayStation 4, PlaysStion 5, PC, Xbox One, Xbox Series X
DevelopersMundfish
PublishersMundfish, Focus Entertainment
Release DateFebruary 21, 2023

@EAST2WEST بازی Atomic Heart یک بازی immersive-sim با مکانیک‌های شوتر و جنگی است که داستان آن در جهانی موازی از جماهیر شوروی رخ می‌دهد، در دورانی که تولید انبوه ربات برای انجام کارهای خانه، کشاورزی و صنایع دفاعی به اوج خود رسیده است، اما حالا ربات‌ها بر ضد انسان‌ها قیام کرده‌اند و شما به عنوان یک مامور کاگ‌ب به نام P-3 از طرف دولت ماموریت دارید تا دلایل این اتفاقات را بررسی کنید .بازی Atomic Heart به تمامی بازیکنان اجازه می‌دهد تا قابلیت اسلحه‌ها و توانایی‌های خود را ارتقاء دهند ، این بازی دارای سیستم‌های غارت و ساخت و همچنین معماهایی است که بازیکنان باید آن‌ها را حل کنند. بازی Atomic Heart از افکت‌ رهگیری پرتو پشتیبانی می‌کند و استودیو ماندفیش اعلام کرد که این بازی قرار است در سال 2021 منتشر شود.

1-AtomicHeart-Screenshot.jpg 2-AtomicHeart-Screenshot.jpg 3-AtomicHeart-Screenshot.jpg 4-AtomicHeart-Screenshot.jpg 5-AtomicHeart-Screenshot.jpg 6-AtomicHeart-Screenshot.jpg 8-AtomicHeart-Screenshot.jpg 2017-07-11-01.29.40.jpg 2018-05-08-00.37.07.jpg 2018-05-08-00.38.31.jpg ATOMIC_NVIDIA.0044.jpg ATOMIC_NVIDIA.0176-1920x1080.jpg ATOMIC_NVIDIA.0252-1920x1080.jpg image006-1920x1080.jpg image007-1920x1080.jpg image1002-1920x1080.jpg image1004-1920x1080.jpg image1006-1920x1080.jpg MAgnet006-2-1920x1080.jpg S_HighresScreenshot00023.jpg S_HighresScreenshot00029.jpg S_VDNH_Screenshot_03-1920x1080.jpg S_VDNH_Screenshot_04-1920x1080.jpg S_VDNH_Screenshot_05-1920x1080.jpg SHOWROOM_nvidia_demo_lighttest3.0009-1920x1080.jpg SHOWROOM_nvidia_demo_lighttest3.0039-1920x1080.jpg SHOWROOM_nvidia_demo_lighttest3.0052-1920x1080.jpg SHOWROOM_nvidia_demo_lighttest3.0291-1920x1080.jpg

تریلر جدید از گیم‌پلی بازی Atomic Heart - بازی سنتر

Atomic Heart

آخرین ویرایش:
کدوم زبون رو انتخاب می کنید؟

معلومه خب زبون روسی با زیرنویس انگلیسی. این نسخه ای که لیک شده بعضی ها میگفتن voice acting انگلیسی خیلی خوب نیست حالا باید تا ریلیز رسمی صبر کنیم ببنیم چطوره واقعا.

معلومه خب زبون روسی با زیرنویس انگلیسی. این نسخه ای که لیک شده بعضی ها میگفتن voice acting انگلیسی خیلی خوب نیست حالا باید تا ریلیز رسمی صبر کنیم ببنیم چطوره واقعا.
همون مترو که انقدر سنگش رو به سینه میزنیم خیلی ویس اکتینگ خوبی داشت ؟ :))

نه اتفاقا دوبله‌های انگلیسی خیلی خوبن ولی بنظرم با همون زبون روسی و زیرنویس انگلیسی بازی بشه ایده‌آل‌ترینه.

• Like
Reactions: Arash-S212
همون مترو که انقدر سنگش رو به سینه میزنیم خیلی ویس اکتینگ خوبی داشت ؟ :))
بنظرم مترو بهترین ویس اکتینگش مال زبان آلمانی بود البته :D

الانم نقد هارو دیدم مثل اینکه دیالوگ های بازی ضعیف و کرینج هستش همون انگلیسی بازی نکنیم بهتره. میزاریم رو لهستانی از روسی بهتره :D

• Smile
Reactions: Arash-S212
بنظرم مترو بهترین ویس اکتینگش مال زبان آلمانی بود البته :D

الانم نقد هارو دیدم مثل اینکه دیالوگ های بازی ضعیف و کرینج هستش همون انگلیسی بازی نکنیم بهتره. میزاریم رو لهستانی از روسی بهتره :D
احتمالا توقع دیالوگ تو سطح high on life داشتن که دیالوگهای بازی رو قبول ندارن
دیالوگهای بازی از ۸۰٪ بازیهای روز بهتره
خودت امتحان کن هرچی هم باشه کرینج واسش زیاده رویه
خود بازی هم به جز مراحل ابتدایی تو سطح بالاییه.
گرافیک بازی عالیه و روون اجرا میشه
سیستم لوتینگ بازی فوقالعادست کاش میشد بقیه هم استفاده کنن
بازی پر از علائم و پرچمها و شعارهایی که احتمالا به مزاج منتقدای غربی خوش نیومده

احتمالا توقع دیالوگ تو سطح high on life داشتن که دیالوگهای بازی رو قبول ندارن
دیالوگهای بازی از ۸۰٪ بازیهای روز بهتره
خودت امتحان کن هرچی هم باشه کرینج واسش زیاده رویه
خود بازی هم به جز مراحل ابتدایی تو سطح بالاییه.
گرافیک بازی عالیه و روون اجرا میشه
سیستم لوتینگ بازی فوقالعادست کاش میشد بقیه هم استفاده کنن
بازی پر از علائم و پرچمها و شعارهایی که احتمالا به مزاج منتقدای غربی خوش نیومده
اون واس کیوسک آپگریده بوده :D

به نظر من مخصوصا برا اولین بازی استدیو واقعا چیز خفنی ساختن و واقعا ارزش ساپورت کردن دارن.

البته کسایی که من نقدشون رو میبینم کاری به بحث های سیاسی و اینا ندارن و این نظر که بازی پروپاگاندا روسیه باشه رو رد کردن ولی خب اره نه تنها منتقد ها بلکه مردم هم چون بازی روسی هست دارن boycottش میکنن مثل هاگوارتز لگسی.

سلام. وقت به خیر. فعال کردنِ اسکنر رویِ xbox چطور انجام می‌شه؟ دوبار پشتِ سرهم RB رو می‌زنم و تویِ دفعه‌یِ دوم نگهش می‌دارم ولی اتفاقی نمی‌افته

سلام. وقت به خیر. فعال کردنِ اسکنر رویِ xbox چطور انجام می‌شه؟ دوبار پشتِ سرهم RB رو می‌زنم و تویِ دفعه‌یِ دوم نگهش می‌دارم ولی اتفاقی نمی‌افته
درود
همین دو بار پشت سرهم زدن و گرفتن RBه،شاید برات باگ خورده برای خودمم اینطوری چند باری باگ خورد.

• Like
Reactions: firo
درود
همین دو بار پشت سرهم زدن و گرفتن RBه،شاید برات باگ خورده برای خودمم اینطوری چند باری باگ خورد.
بله باگ هست و چون من دادم بیرون آفلاین نصب کردن راه چاره‌ای نداره، درسته؟
چون اولش می‌خواد که یه بار اسکن کنی تا بقیه‌ی راه رو بری.

بعد از دانلود نزدیک به ۱۴۰ گیگ !
واقعا ارزشش رو داشت !

نمیدونم شما هم مثل من با شروع بازی یاد bioshok و کمی هم dishonored افتادید یا نه !
پرفورمنس که عالیه ! اگه این بازی رو روسیه ساخته واقعا دمش گرم البته باز اون مدینه فاضله ای که کمونیست قولش رو داده بود به خوبی به تصویر کشیده ! :))
رو که نیست سنگ پاست:))

چندتا عکس میزارم
گرافیک خیره کننده و زیباست .

اسپویل :

نمایش دهنده و دانلود کننده | آپلود عکس و فایل رایگان و دائمی

آخرین ویرایش:
بله باگ هست و چون من دادم بیرون آفلاین نصب کردن راه چاره‌ای نداره، درسته؟
چون اولش می‌خواد که یه بار اسکن کنی تا بقیه‌ی راه رو بری.
راه حلش رو پیدا کردم
وقتی می‌گه یه بار اسکن کنید، دکمه‌اش کار نمی‌کنه
واردِ تنظیماتِ بازی بشین، یه بار از قسمت صدا، سوییچ کنین روی گیم‌پلی
وقتی این کارو می‌کنیم پیغام می‌ده که، آیا تنظیمات ذخیره شود؟ تایید می‌کنیم (با این که هیچ تغییری انجام ندادیم ولی اینو می‌پرسه)
برمی‌گردیم تویِ بازی و دکمه کار می‌کنه
،
نمی‌دونم چطور راه‌حلشو پیدا کردم، ولی به اندازه‌ی کشف یه سیاره‌ی جدید خوشحال‌کننده بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or