PlayStation Astro Bot

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Team Asobi
ناشر
Sony
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5

2024-05-31_021909.jpg

Developer: Team Asobi
Relese Date: September 6, 2024
Platform: PS5

- سفر به 6 کهکشان با 80 مرحله مختلف
- 15 قابلیت جدید برای استرو
- بیش از 70 دشمن جدید و باس
- پشتیبانی کامل از دوال سنس و قابلیت‌های پیشرفته
- حضور شخصیت‌های بیشتر از دنیای پلی‌استیشن با نقشی پررنگ‌تر در بازی

آخرین ویرایش:
من بازی رو بالاخره تموم کردم و پلات هم شد به راحتی. خیلی خیلی راحت نمره کامل میدم بهش و اصلا سر این نمره بحثی هم ندارم چون خیلی مشخصه :D این نسل من سکبوی و کرش چهار رو زده بودم تو پلتفرمرها و این اصلا توی یک لیگ دیگه‌ای بود. بازی به هیچ عنوان هیچ فیلری نداره و همش تنوع به معنای واقعی کلمست. فیزیک بازی نسل بعدیه و یک چیز دکوری نیس صرفا و باعث میشه بازی بتونه اون حس خیلی خوب رو انتقال بده و شمارو غرق کنه داخلش. :x رنگ‌های بازی خیلی پررنگ و زنده‌ان و روی یه تلویزیون خوب انگار دارین به یه نقاشی نگاه می‌کنین اینقدر تصویر خوشگله.
چندتا مرحله داره که فکر کنم تا عمر دارم یادم نره اونارو :x یه سری مراحل چالشی داره که‌ اونا سخت‌ترن ولی خود بازی اصلا سخت نیست. موزیک‌های بازی یکی از بهترین‌های نسلن و دوال‌سنس توی این بازی از یه دسته فراتر میره و میشع جزئی از مکانیک‌های بازی x_x
خلاصه اگه فایو دارید ولی اینو هنوز نگرفتین به نظرم در حق خودتون دارین ظلم می‌کنین و وسط خوندن پست من پاشین برین بازی رو بگیرین اگه توانش رو دارید :D
پایان بازی هم خیلی حماسی و‌ خفن بود و در طول بازی به شدت اون حس نوستالژی ادم رو قلقلک می‌داد =((

ده از ده

من بالاخره دیشب این Visions of Mana آشغال رو تموم کردم امدم سراغ Astro (ویژن رو سعی کنید اصلا بازی نکنید)، تا الان دوتا گلگسی رو کامل با تمام مخلفات تموم کردم، سابقه نداشته تو این چند سال اخیر یه گیمی باعث بشه اینجوری با نیش باز بازی کنم و قشنگ حس کنم دوباره بچه شدم. در این حد که حس میکنم حوصله دوران کودکیمم برگشته و یه چیز رو حاضرم ان بار بازی کنم تا بالاخره رد بشه و آیتمی رو بگیرم. چقدر خوبه انصافی بازیش.

آخرین ویرایش:
من هرچی بیشتر بازی میکنم، بیشتر مسحور بای میشم. گیم پلی این کمیوها بی نظیرهههه! یعنی خیلی خفن حس گیم پلی خود اون شخصیت هارو در آوردن، اما خفن تر از گیم پلیشون (مثلا این سیسم تبر کریتوس)، استایل مراحل بازیشونه، یعنی همونطور که یحتمل همه میدونن کمیوها هر کدوم یه مرحله اختصاصی هم دارن که با استایل و حال و هوای اون بازی طراحی شده. در این زمینه واقعا شاهکار عمل کردن!
مرحله آنچارتد بازی خیلیییی خفن بود! قشنگ حس بازی های خود نوتی داگو داشت! مدام همه چی داشت میترکید و تو موقعیت های سینمایی خفن و اکشن قرار میگرفتی. واقعا به معنای واقعی کلمه پشمای من ریخت. سه بار بازی کردم اونجارو.

خوبه که بچه ها بیان یه لیست سه تایی بدن از قابلیت هایی که آسترو میگیره و بگن با کدوم حال کردن

خود من:

1-موش میشه خیلییی خفنه، کاش بیشتر بود.

2-زمان رو که استاپ میکنی فوق العاده است، چه از لحاظ ویژوال چه از لحاظ گیم پلی

3-اون قابلیت هم که اسفنج میشه خیلی عجیب حال داد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or