آخرین ویرایش:
تاریخ ندادن فقط تایید شده در راهه...اگر اسپیدران جزو پلات بود انگیزه بیشتری میداد
تاریخ دادن کی میاد؟
اسکوئر که باید باشه حتما...تاریخ ندادن فقط تایید شده در راهه...
راستی کسی از Square Enix کرکتری تو بازی پیدا کرده؟ تا حالا ندیدم چیزی ازشون.
کونامی و کپکام که خیلی خوب همکاری کردن حتی دست مایکروسافت هم درد نکنه
نه نیست، این خیلی سرو صدا کرده!!!راستی کسی از Square Enix کرکتری تو بازی پیدا کرده؟ تا حالا ندیدم چیزی ازشون.
کونامی و کپکام که خیلی خوب همکاری کردن حتی دست مایکروسافت هم درد نکنه
فک کنم تو Playroom حضور داشتن.نه نیست، این خیلی سرو صدا کرده!!!
دو تا شایعه اومد!
یکیش می گفت باید تو DLC باشه(که یک لیستی اومده، حداقل فعلا خبری نخواهد شد)
یک شایعه عجیب تر، که اصلا بهش باور ندارم و خیلی مضحک و خنده داره! میگه، در راستای مولتی پلتفرم شدن اسکوئر انیکس این تصمیمو مدیران اسکوئر گرفتن، که واقعا WTF...(چون همچین چیزی رو قطعا کمپانی های رقیب نمی خواد ازشون، وقتی شرکای اصلی، رقیب مثل سگا، و حتی الان که مالک اکتیویژن هستند، حضور دارند،و با این وضعیت بعید نیست مستر چیفم تو نسخه بعد باشه) اگه این شایعه درست باشه، که 99درصد نیست، صرفا برای خودشیرینی بدون درخواست، مدیر جوان اسکوئر بوده، نه هیچی!(باز می گم خیلی خیلی خیلی بعیده!!!!!!!!
احتمالا باید بعدا اضافه بشن، وگرنه دلیل منطقی و خاصی پشت این تصمیمشون نیست!)
این شکست عشقی و اسپویل بدی بود حقیقتانه نیست، این خیلی سرو صدا کرده!!!
دو تا شایعه اومد!
یکیش می گفت باید تو DLC باشه(که یک لیستی اومده، حداقل فعلا خبری نخواهد شد)
یک شایعه عجیب تر، که اصلا بهش باور ندارم و خیلی مضحک و خنده داره! میگه، در راستای مولتی پلتفرم شدن اسکوئر انیکس این تصمیمو مدیران اسکوئر گرفتن، که واقعا WTF...(چون همچین چیزی رو قطعا کمپانی های رقیب نمی خواد ازشون، وقتی شرکای اصلی، رقیب مثل سگا، و حتی الان که مالک اکتیویژن هستند، حضور دارند،و با این وضعیت بعید نیست مستر چیفم تو نسخه بعد باشه) اگه این شایعه درست باشه، که 99درصد نیست، صرفا برای خودشیرینی بدون درخواست، مدیر جوان اسکوئر بوده، نه هیچی!(باز می گم خیلی خیلی خیلی بعیده!!!!!!!!
احتمالا باید بعدا اضافه بشن، وگرنه دلیل منطقی و خاصی پشت این تصمیمشون نیست!)
يعنى چى كه به كيلزون اشاره نشده؟
اصلا بايد مرحله جدا داشته باشه
شرایطت در دوراهی بین استرو و 13sentinels دقیقا مثل منه. من که تصمیم گرفتم 13 رو تا جایی که میتونم برم حتی اگر نشه تمومش کنم چون خیلی از فضاسازی و داستان و آرتش خوشم اومده و عملا بجز بخش مبارزاتش از همه چیش خوشم میاد. استروبات هم شبا یکی دوتا مرحله میرم لذت میبرم واقعا زمان بدی اومد استرو بات و نمیتونم با تمام وجود و صدم بشینم پاشبعداً باید بشینم همه پستها رو بخونم، ولی فعلاً با چشمهای بسته اومدم توی تاپیک که چیزی لو نره، مثل شخصیتها. فقط میتونم بگم آفرین بر Team Asobi بابت ساختن همچین اثر دوستداشتنی و محشری! Astro's Playroom یکی از بهترین تجربههای عمرم بود و اینجا همهچیز چند برابر شده و دارم دیوانه میشم از شدت ذوق و شوق!
فعلاً فقط دنیای اول رو بازی کردم و یه گشتی توی اون ناحیه بزرگ زدم که رباتها دونهدونه بهش اضافه میشن و چقدر محشره اون بخش! یعنی حس و حالِ همنشینی رباتها و کمک کردنشون و... واقعاً چیز درجه یکی از آب در اومده و آدم رو از شدت جذابیت ذوب میکنه. دیگه بگذریم از اصل بازی و مراحل مختلف با ایدههای فراوون و بخشهای فیزیکمحور و... کلاً یه چیزی ساختن که غم و غصههای آدم رو میشوره میبره!
و چه موسیقیهایی! یعنی کل بازی یه طرف و موسیقیهای محشرش یه طرف. هم کیفیت به شدت بالایی دارن و هن بعضی جاها من رو پرتاب میکنن به دوران قدیم و کنسولهای دهه ۸۰ و ۹۰.
یه نکته جالب که حتما خیلیها بهش اشاره کردن هم شخصیتهای مهمان از شرکتهای دیگه هست و فعلا یه سری از شخصیتهای MGS و Castlevania رو با شکل و شمایل بامزه دیدم و بسی لذت بردم.
حیف که سونی عنتربازی درآورد و 13Sentinels رو با دو هفته تأخیر انداخت توی لیست خروجیهای پلاس. ۶،۷ ساعت بازیش کردم و عاشق دنیای عجیب و نحوه روایت غریبش شدم و بدبختی اینجاست که طولانی هم هست. الآن از یه طرف صبر و تحمل ندارم برای تجربه مراحل بعدی Astro Bot و از طرف دیگه هم میخوام 13Sentinels رو تا هشت روز دیگه تموم کنم و واقعاً شرایط بغرنجی شده (به یاد اون میمِ First World Problems). فعلاً باید یه مدت فیلم و سریال رو تعطیل کنم و درگیر ماراتن بازیها باشم.