PlayStation Astro Bot

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Team Asobi
ناشر
Sony
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5

2024-05-31_021909.jpg

Developer: Team Asobi
Relese Date: September 6, 2024
Platform: PS5

- سفر به 6 کهکشان با 80 مرحله مختلف
- 15 قابلیت جدید برای استرو
- بیش از 70 دشمن جدید و باس
- پشتیبانی کامل از دوال سنس و قابلیت‌های پیشرفته
- حضور شخصیت‌های بیشتر از دنیای پلی‌استیشن با نقشی پررنگ‌تر در بازی

آخرین ویرایش:
بازی بی نظیره.اصلا قابل مقایسه با پلی روم نیست خیلی خلاقانه تر و پیشروتره.گرافیک هنری عالیه فیزیک که اصن قابل وصف نیس بس که لذت بخشه و پراکنده شدن وسایل مختلف و برگ ها و .. حس خوبی میده.به شدت بازی متنوع هست و کاملا هر قسمتش خلاقانه‌کار شده.اگه اسم استدیو و پلتفرم ندونید کاملا حس میکنید کار نینتندو هست.فقط مشکل همیشگی که با این بازی ها دارم خیلی ساده هستن و چالشی ایجاد نمی کنن.کاش یه دیفیکالتی داشت که چالش داشته باشیم.

• Like
Reactions: FUTURE and graywolf
اگر اسپیدران جزو پلات بود انگیزه بیشتری میداد:-"

تاریخ دادن کی میاد؟ :دی
تاریخ ندادن فقط تایید شده در راهه...

راستی کسی از Square Enix کرکتری تو بازی پیدا کرده؟ تا حالا ندیدم چیزی ازشون.
کونامی و کپکام که خیلی خوب همکاری کردن :D حتی دست مایکروسافت هم درد نکنه :D

تاریخ ندادن فقط تایید شده در راهه...

اسکوئر که باید باشه حتما...
ولی دو دنیای اول... همممم... نمیدونم...

نه ندیدم فعلا...
ولی اسکوئر بازی کم نداره واقعا:-" مخصوصا که رفیق جون جونین با سونی سال هاست:)) نصف بازی های اسکوئر انحصاریه...:-"

پ.ن: حالا از FF7 کسی نمیزارن، فور اسپکون میزارن:دی :))

• Like
Reactions: graywolf and FUTURE
نه نیست، این خیلی سرو صدا کرده!!!

دو تا شایعه اومد!
یکیش می گفت باید تو DLC باشه(که یک لیستی اومده، حداقل فعلا خبری نخواهد شد)
یک شایعه عجیب تر، که اصلا بهش باور ندارم و خیلی مضحک و خنده داره! میگه، در راستای مولتی پلتفرم شدن اسکوئر انیکس این تصمیمو مدیران اسکوئر گرفتن، که واقعا WTF...(چون همچین چیزی رو قطعا کمپانی های رقیب نمی خواد ازشون، وقتی شرکای اصلی، رقیب مثل سگا، و حتی الان که مالک اکتیویژن هستند، حضور دارند،و با این وضعیت بعید نیست مستر چیفم تو نسخه بعد باشه:دی) اگه این شایعه درست باشه، که 99درصد نیست، صرفا برای خودشیرینی بدون درخواست، مدیر جوان اسکوئر بوده، نه هیچی!(باز می گم خیلی خیلی خیلی بعیده!!!!!!!!
احتمالا باید بعدا اضافه بشن، وگرنه دلیل منطقی و خاصی پشت این تصمیمشون نیست!)

دو تا شایعه اومد!
یک شایعه عجیب تر، که اصلا بهش باور ندارم و خیلی مضحک و خنده داره! میگه، در راستای مولتی پلتفرم شدن اسکوئر انیکس این تصمیمو مدیران اسکوئر گرفتن، که واقعا WTF...(چون همچین چیزی رو قطعا کمپانی های رقیب نمی خواد ازشون، وقتی شرکای اصلی، رقیب مثل سگا، و حتی الان که مالک اکتیویژن هستند، حضور دارند،و با این وضعیت بعید نیست مستر چیفم تو نسخه بعد باشه:دی) اگه این شایعه درست باشه، که 99درصد نیست، صرفا برای خودشیرینی بدون درخواست، مدیر جوان اسکوئر بوده، نه هیچی!(باز می گم خیلی خیلی خیلی بعیده!!!!!!!!
فک کنم تو Playroom حضور داشتن.
پس اگه تو این بازی کلا نیستن یه ماجرایی پشتش هست. منم فکر میکنم احتمال اینکه یه برنامه ویژه‌ای واسش داشته باشن بیشتره. فقط امیدوارم DLC پولی نباشه! اگرم هست کلا مراحل جدید بسازن بر اساس بازیهای اسکوئر و فقط به شخصیت‌ها ختم نشه.

من تا الان فکر میکردم مراحل اسپید ران تو بازی هست و شاید آخر بازی باز میشن. حیف شد که فعلا نیست و با اپدیت میاد. من حدود ۲۰-۳۰ ساعت پلی روم بازی کردم نصف بیشترش با بچه ها اسپیدران شرطی میرفتیم:D

• Like
Reactions: graywolf and FUTURE

دو تا شایعه اومد!
این شکست عشقی و اسپویل بدی بود حقیقتا:-"

من DLC میخوام:( اتفاقا اگر یه چیز خفن و کاملی و مثلا مثل مراحل بعد باس(ولی چندین مرحله) باشه، اصلا مشکلی با پولی بودنش ندارم...
ولی باشه:|

عجب مسخره بازیی شده ها! چرا بازی های اینجوریه سونی بدون اسکوئر میشن آخه... هم ASBRعهد عتیق و هم الان Astro ...

بازی هر چقدر جلوتر بری یه چیزایی رو می کنه که میگی عجب خلاقیتی.عجیب غریب بازی حال خوب کنه و درجه یکه.یه تیم ۷۰ نفره شاهکار کرده.من از اسپایدرمن و رکناروک انقدر لذت نبردم.اصل گیم همینه خلاقیت و گیم پلی جذاب.هر چقدر بافتا ۱۰۰۰k بشن اصن فریم بشه ۱۰۰۰ هرتز ولی گیم پلی خوبی نباشه خلاقیت نباشه گیم نمیشه گفت بهش.امیدوارم کج سلیقگی نکنن و game of year بدن بهش.این چند وقت حال خوبی نداشتم و این بازی حالمو عوض کرد.امیدوارم فروش خیلی خوبی هم داشته باشه تا سونی بفهمه اصل چیزی که ملی استیشن جاودانه کرده چیه.چیزی که کمپانی ها دیگه هیچ وقت بهش نمیرسن.

بعداً باید بشینم همه پست‌ها رو بخونم، ولی فعلاً با چشم‌های بسته اومدم توی تاپیک که چیزی لو نره، مثل شخصیت‌ها. فقط می‌تونم بگم آفرین بر Team Asobi بابت ساختن همچین اثر دوست‌داشتنی و محشری! Astro's Playroom یکی از بهترین تجربه‌های عمرم بود و اینجا همه‌چیز چند برابر شده و دارم دیوانه می‌شم از شدت ذوق و شوق! :دی
فعلاً فقط دنیای اول رو بازی کردم و یه گشتی توی اون ناحیه بزرگ زدم که ربات‌ها دونه‌دونه بهش اضافه می‌شن و چقدر محشره اون بخش! یعنی حس و حالِ هم‌نشینی ربات‌ها و کمک کردن‌شون و... واقعاً چیز درجه یکی از آب در اومده و آدم رو از شدت جذابیت ذوب می‌کنه. دیگه بگذریم از اصل بازی و مراحل مختلف با ایده‌های فراوون و بخش‌های فیزیک‌محور و... کلاً یه چیزی ساختن که غم و غصه‌های آدم رو می‌شوره می‌بره! :دی
و چه موسیقی‌هایی! یعنی کل بازی یه طرف و موسیقی‌های محشرش یه طرف. هم کیفیت به شدت بالایی دارن و هن بعضی جاها من رو پرتاب می‌کنن به دوران قدیم و کنسول‌های دهه ۸۰ و ۹۰.
یه نکته جالب که حتما خیلی‌ها بهش اشاره کردن هم شخصیت‌های مهمان از شرکت‌های دیگه هست و فعلا یه سری از شخصیت‌های MGS و Castlevania رو با شکل و شمایل بامزه دیدم و بسی لذت بردم. :دی
حیف که سونی عنتربازی درآورد و 13Sentinels رو با دو هفته تأخیر انداخت توی لیست خروجی‌های پلاس. ۶،۷ ساعت بازیش کردم و عاشق دنیای عجیب و نحوه روایت غریبش شدم و بدبختی اینجاست که طولانی هم هست. الآن از یه طرف صبر و تحمل ندارم برای تجربه مراحل بعدی Astro Bot و از طرف دیگه هم میخوام 13Sentinels رو تا هشت روز دیگه تموم کنم و واقعاً شرایط بغرنجی شده (به یاد اون میمِ First World Problems). فعلاً باید یه مدت فیلم و سریال رو تعطیل کنم و درگیر ماراتن بازی‌ها باشم. :دی

بعداً باید بشینم همه پست‌ها رو بخونم، ولی فعلاً با چشم‌های بسته اومدم توی تاپیک که چیزی لو نره، مثل شخصیت‌ها. فقط می‌تونم بگم آفرین بر Team Asobi بابت ساختن همچین اثر دوست‌داشتنی و محشری! Astro's Playroom یکی از بهترین تجربه‌های عمرم بود و اینجا همه‌چیز چند برابر شده و دارم دیوانه می‌شم از شدت ذوق و شوق! :دی
فعلاً فقط دنیای اول رو بازی کردم و یه گشتی توی اون ناحیه بزرگ زدم که ربات‌ها دونه‌دونه بهش اضافه می‌شن و چقدر محشره اون بخش! یعنی حس و حالِ هم‌نشینی ربات‌ها و کمک کردن‌شون و... واقعاً چیز درجه یکی از آب در اومده و آدم رو از شدت جذابیت ذوب می‌کنه. دیگه بگذریم از اصل بازی و مراحل مختلف با ایده‌های فراوون و بخش‌های فیزیک‌محور و... کلاً یه چیزی ساختن که غم و غصه‌های آدم رو می‌شوره می‌بره! :دی
و چه موسیقی‌هایی! یعنی کل بازی یه طرف و موسیقی‌های محشرش یه طرف. هم کیفیت به شدت بالایی دارن و هن بعضی جاها من رو پرتاب می‌کنن به دوران قدیم و کنسول‌های دهه ۸۰ و ۹۰.
یه نکته جالب که حتما خیلی‌ها بهش اشاره کردن هم شخصیت‌های مهمان از شرکت‌های دیگه هست و فعلا یه سری از شخصیت‌های MGS و Castlevania رو با شکل و شمایل بامزه دیدم و بسی لذت بردم. :دی
حیف که سونی عنتربازی درآورد و 13Sentinels رو با دو هفته تأخیر انداخت توی لیست خروجی‌های پلاس. ۶،۷ ساعت بازیش کردم و عاشق دنیای عجیب و نحوه روایت غریبش شدم و بدبختی اینجاست که طولانی هم هست. الآن از یه طرف صبر و تحمل ندارم برای تجربه مراحل بعدی Astro Bot و از طرف دیگه هم میخوام 13Sentinels رو تا هشت روز دیگه تموم کنم و واقعاً شرایط بغرنجی شده (به یاد اون میمِ First World Problems). فعلاً باید یه مدت فیلم و سریال رو تعطیل کنم و درگیر ماراتن بازی‌ها باشم. :دی
شرایطت در دوراهی بین استرو و 13sentinels دقیقا مثل منه. من که تصمیم گرفتم 13 رو تا جایی که میتونم برم حتی اگر نشه تمومش کنم چون خیلی از فضاسازی و داستان و آرتش خوشم اومده و عملا بجز بخش مبارزاتش از همه چیش خوشم میاد. استروبات هم شبا یکی دوتا مرحله میرم لذت میبرم واقعا زمان بدی اومد استرو بات و نمیتونم با تمام وجود و صدم بشینم پاش:D
من عاشق این نوشته هاییم که با آزاد کردن هر کدوم از رباتا اون بالا سمت چپ مینویسه. بعضیاشون طنز وحشتناکی دارن:D

بازی متاسفانه تموم شد. البته خوشبختانه هنوز تا پلات شدن 15% فاصله دارم ولی خب اونم بعیده خیلی طول بکشه.
بازی از 10 باید بهش 10 داد. اصلا این آسترو چیه اصلا؟ تمام تن و بدن فردوسی پور داره میلرزه.
بازی تا لحظه آخر پر از سورپرایز و خلاقیت هست. از اون سبک خلاقیتی که مشخصه پشت ساخت بازی بیشتر از پول، عشق و علاقه وجود داره.
اصلا تیتراژ پایانی بازی عالی بود. کیف کردم و جمله آخرش وقتی به پایان اسامی میرسه خیلی خوب بود.
1000087880.jpg

از لحاظ طنز بودن هم که هیچی نگم، از صدای کاراکتر ها بگیر تا رقص و خنگ بازی هاشون همش خنده داره. شوخی های سازنده ها هم بعضی جاها حسابی حال آدم رو جا میاره.
اصلا آدم باید چی بگه؟؟
1000087883.jpg
استاد اعظم پیرامید هد کبیر هم بود و حسابی از دیدنش جا خوردم.
1000087882.jpg

من چند تا از نسخه های آخری ماریو رو بازی کردم و میزان خلاقیت کارهای نینتندو واقعاً بالاست. اما دو نکته برام تو آسترو جالب تر بود. یکی قابلیت های بی‌نظیر دوال سنس که هر بار وقتی بازی میکردم به حدی کیف میداد که به بقیه سازنده ها بخاطر عدم استفاده کافی ازش فحش میدادم و میدم!
ضربان قلب رو یه جوری شبیه سازی میکنه که انگار قلب رو تو دستت گرفتی یا کیفیت صدای خروجی از میکروفون دسته اونقدر خوبه که گاهی صدای تلویزیون کلا خاموش بود ولی متوجه نمیشدم.
نکته بعدی هم نوستالژی بارونی بود که این بازی داشت. از کاراکترهای مختلف تا شبیه سازی بعضی از مراحل.
تنها بنظرم نکته ای که میتونست بهتر بشه میزان سختی بازی هست که یکم زیادی بعضی مراحل آسون هست و البته فکر کنم با آپدیت اسپیدران اون هم مثل پلی روم قشنگ چالشی بشه.
از الان منتظر اون ۱۵ مرحله ای هستم که قراره بصورت آپدیت منتشر بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or