Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
الان با این وضع میشه با سیستمی که Shadow of mordor رو اجرا کرده و همچنین واچ داگز رو بدون لگ، اینو بدون گیر اجرا کنم؟ سر Low هم فرقی نداره برام

900*1440 بدون aa و مدیوم / low مطمئنن نتیجه خوبی می گیری ، البته تمام اینا حدسیاته و باید دید در اخر یوبی سافت چه گُلی به سر خودش و چه گِلی به سر گیمر جماعت می گیره !
وتا دیدن اپشنش چیزی نمیشه گفت ، اگر بخواد باز فیزیک انویدیا تا خرخره وصل کنه به بازی از همین الان میگم امیدی به پرفورمنسش نداشته باشید ، نه اینکه فیزیک انویدیا بد باشه مسئله اینه که اپتیمایزی در کار باشه یا نه ! اگر همه چیز اپتیمایز شده باشه که بعیده ، میشه روش فکر کرد ، نه مثل ac bf با اون فیزیک که دوتا 780 در مجموع فقط با 34 فریم از پس اون پردازش بر اومد ! بله اگر این هم همینطور باشه 680 هم باید حداقلش باشه ! و هنوز ریکامنددش اختراع نشده !

اون موقع دوتا راه حل برای رفع لگ میزارم که تا حدودی می تونه موثر باشه ،
البته دیگه داشتن حداقل سیستم پیشنهادی از ملزوماتِ ،

در مورد حداقل سیستم پیشنهادی و 680 ، نمی دونم پیش خودشون چه حسابی باز کردن ! 680 کارت غولی هست ! و باید ریکامندد سیستم میشد !

لگ بماند ، شخصا به هیچ وجه حاضر نیستم زیر 50 فریم با تنظیمات ultra بدون aa ازش بگیرم ، دانلود نمیکنم تا وضعیت بنچمارک ها و تست سایرین معلوم بشه ، همون wd رو اوریج گرفتم بس بود .

چه بلایی سر فارکرای میخواد بیاد !

آخرین ویرایش:
اقایونی که میگین نمیدونم یوبی برای خالی کردن جیب مردم زود بازی میده و فلان
خب این شرکت پول زیادی بابت بازی خرج میکنه و قطعا باید یه سودی ازش ببره..درضمن کسانی که اینجا نمیدونم میگن یوبی فلان یوبی نمیدونم چی الان همین شرکت میگفت مثلا 1 ماه تاخیر داریم بعضی ها به توپ می بستنش که چرا تاخیر زده و ......

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

انگار این شرکت قرار نیست از این روند زشت دست برداره! یکی نیست بگه آخه مگه مجبورت کردن فرت و فرت بازی بسازی که ناقص باشن؟ وقتی که اینا برای پیکسل و فریم شماری نسخه کنسولی میزارن دیگه چیزی برای نسخه PC باقی نمی زاره باید برای نسخه PC هم وقت گذاشته بشه ولی اینا از حولشون که اگر دیر منتشر کنند جیب های مردم خالی میشه و بازیشون نمی فروشه، نسخه PC بازی رو میدن دست یه مشت احمق بی استعداد : |
من نمی تونم توجیه بشم، آخه چی فکر کردند که تو حداقل 680 گذاشتند؟
خداوکیلی آدم زورش میاد، یکی مثل سازنده TEW هیچ حرفی از نسخه PC نمی زنه و کسی هم انتظار معجزه نداره و آخرم یه آشغال تحویل می دن، ولی اینا قبلش کلی تعریف و مصاحبه و دروغ و دونگ در مورد نسخه PC تحویل میدن آخرم یه چیزی فراتر از آشغال منتشر می کنند! والا من فکر میکردم با اون همه دروغ و مضخرف هنوز هم میشه بهشون اعتماد کرد، تو هر سایتی میرفتی صحبت هاشون در مورد PC رو میدیدی فحش و ناسزا و بد و بیرا بود که سمتشون سرازیر می شد ولی من بازم بخاطر دروغ هایی که سرهم می کردند امید داشتم ولی الان دیگه مطمئن شدم که واقعا نامردن و دروغ گو هستند و هر چی که تابحال شنیدم مستحق این شرکت بوده.
اینا فقط به فکر جیب خودشون هستند، هیچ احترامی هم برای PC گیمر جماعت قائل نیستند! اگر بودند اون 680 رو یه فکر به حالش می کردند.
من هیچ مشکلی با این شرکت نداشتم بجز همین بهینه سازیشون و تمام صحبت های بالا هم از زبون کسیه که یه زمانی فن تعصبی این شرکت بوده (هنوزم رو خیلی از بازی هاشون تعصب دارم)، پس اگر خواستید تعصب به خرج بدید بهتره که منطقی باشه و شرایط اصف بار این بازی (منظور فقط و فقط بهینه سازی نسخه PC هست) رو در نظر بگیرید.
یه نکته دیگه هم اینکه من به موفقیت این بازی شک ندارم، همیشه طرفدارش بودم و هستم، بحث فعلی سر بهینه سازیه.

اقا گرافیک بازی واقعا بالاست وسعت بازی واقعا زیاده طبیعیه همچین سیستمی بخواد :| ویچر 3 هم سیستم خیلی بالایی میخواد پس برین CDPR رو به فحش ببندین :|:|8-|

یه نکته این بازی تقریبا روی xOne با کیفیت آلترا بود یعنی بالاتر کیفیت کارت گرافیک xOne Radeon HD 7790 هست این 7970 میخواد ، از لحاظ ساختاری هم به هم نزدیک هستند، حالا xOne که هیچ PS4 هم 7890 هست که بازی اول روی همین ps4 ساختن
یه احتمال وجود داره ، همین استودیو سابقه داره بدجورم AC2 رو با تاخیر برای PC زد شاید اینطور کرده که مردم برم سراغ نسل جدید

- - -ویرایش - - -

انگار این شرکت قرار نیست از این روند زشت دست برداره! یکی نیست بگه آخه مگه مجبورت کردن فرت و فرت بازی بسازی که ناقص باشن؟ وقتی که اینا برای پیکسل و فریم شماری نسخه کنسولی میزارن دیگه چیزی برای نسخه PC باقی نمی زاره باید برای نسخه PC هم وقت گذاشته بشه ولی اینا از حولشون که اگر دیر منتشر کنند جیب های مردم خالی میشه و بازیشون نمی فروشه، نسخه PC بازی رو میدن دست یه مشت احمق بی استعداد : |
من نمی تونم توجیه بشم، آخه چی فکر کردند که تو حداقل 680 گذاشتند؟
خداوکیلی آدم زورش میاد، یکی مثل سازنده TEW هیچ حرفی از نسخه PC نمی زنه و کسی هم انتظار معجزه نداره و آخرم یه آشغال تحویل می دن، ولی اینا قبلش کلی تعریف و مصاحبه و دروغ و دونگ در مورد نسخه PC تحویل میدن آخرم یه چیزی فراتر از آشغال منتشر می کنند! والا من فکر میکردم با اون همه دروغ و مضخرف هنوز هم میشه بهشون اعتماد کرد، تو هر سایتی میرفتی صحبت هاشون در مورد PC رو میدیدی فحش و ناسزا و بد و بیرا بود که سمتشون سرازیر می شد ولی من بازم بخاطر دروغ هایی که سرهم می کردند امید داشتم ولی الان دیگه مطمئن شدم که واقعا نامردن و دروغ گو هستند و هر چی که تابحال شنیدم مستحق این شرکت بوده.
اینا فقط به فکر جیب خودشون هستند، هیچ احترامی هم برای PC گیمر جماعت قائل نیستند! اگر بودند اون 680 رو یه فکر به حالش می کردند.
من هیچ مشکلی با این شرکت نداشتم بجز همین بهینه سازیشون و تمام صحبت های بالا هم از زبون کسیه که یه زمانی فن تعصبی این شرکت بوده (هنوزم رو خیلی از بازی هاشون تعصب دارم)، پس اگر خواستید تعصب به خرج بدید بهتره که منطقی باشه و شرایط اصف بار این بازی (منظور فقط و فقط بهینه سازی نسخه PC هست) رو در نظر بگیرید.
یه نکته دیگه هم اینکه من به موفقیت این بازی شک ندارم، همیشه طرفدارش بودم و هستم، بحث فعلی سر بهینه سازیه.

Assassin Creed 2 و Broderhood رو با تاخیر 5 ماه برای پی سی منتشر کرد ، همین استودیو خودش بوده
یطوری نظر میدی بی احترامی به پی سی باز ها یکی خیال نکنه شما همیشه بازی های ارجینال پی سی رو میخرید

آخرین ویرایش:
اقا گرافیک بازی واقعا بالاست وسعت بازی واقعا زیاده طبیعیه همچین سیستمی بخواد :| ویچر 3 هم سیستم خیلی بالایی میخواد پس برین CDPR رو به فحش ببندین :|:|8-|
هر چقدر هم بالا باشه, چطوری minimum این بازی از Recomended بلک فلگ بالاتره؟
بعد چطوری کارت پیشنهادی مینیموم 680 و سیستم پیشنهادی 780 هست که کلا 25% یا کمتر با هم تفاوت دارن؟

Assassin's Creed Unity Offers "Dozens of Hours" of Gameplay :d

Upcoming stealth-action game Assassin's Creed Unity will offer "dozens of hours" of gameplay, creative director Alex Amancio says in a new video published today.
That's just for the main game, as the open-world title's season pass content will offer up another eight hours, the
publisher says

لینک تریلر جدیدی هم که Alex Amancio روش صحبت میکنه .

خیلی خوبه که به این زودیا تموم نمیشه :|:d

آخرین ویرایش:
این یکی از بازی هایی هست که بدون شک نمیخرمش.
از گیم پلبش و سبک گرافیکش(که احساس میکنم هیچ چیز خاصی نداره و تاریخ گذشته هست) خسته ام.
شماره ی 1 و مخصوصا 2 رو با جان و دل بازی کردم ولی دیگه سمت شماره های بعدی نرفتم.

موافقم ، منم امیدوارم همینطور باشه.
حتی اگر در حد واچ داگز هم پرفورمنس بگیرم راضی ام
من CPU و رم خوبی دارم اما گرافیکم 6950 است ، اگر پورت مناسبی باشه امید داریم بشه با لذت بازیش کرد.

درست میگن ، شما هم خوب کاری میکنی موافقی
برق از سر همه پرونده ، هرچقدر بگن کمشه
اگر بازی امد و خوب پورت شده بود ، از دلش در میاریم:d
هیچ وقت با قاطعیت نمیشه راجع به یوبی صحبت کرد یوبی شرکتیه که همرو تو یک لحظه میتونه غافلگیر کنه دقیقا مثل ac iii سر pc

هنوز سیستم مورد نیاز برای The Wither 3 اعلام نشه شما از کجا می دونی در چه حد بالاس؟ از کی تا حالا هم با دیدن 4 تا trailer میشه فهمید چه گرافیکی نیاز هست؟

این از همون مسخره بازی میاد که پروندن 30 فریم سینمایی تره یا واسه جلوگیری از بحث بازی رو رو 30 فریم قفل کردیم با resolution یکسان. هر روز بیشتر به این نتیجه می رسم که اون قراردادهای پشت پرده بین شرکت ها هر روز بیشتر تو پاچه ما مصرف کننده ها می کنه (Mirosoft قراره سنگین برای Unity برای کریسمس تبلیغات کنه).

این یکی از بازی هایی هست که بدون شک نمیخرمش.
از گیم پلبش و سبک گرافیکش(که احساس میکنم هیچ چیز خاصی نداره و تاریخ گذشته هست) خسته ام.
شماره ی 1 و مخصوصا 2 رو با جان و دل بازی کردم ولی دیگه سمت شماره های بعدی نرفتم.
...x 100000 :|
از اون پست هایی بود که آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه.:|
اولندش که، نخرید. کسی هم مجبورتون نکرده.:bighug:
ثانیا مشخصه که شما هیچ گیم پلی ندیدی و اگر گیم پلی های بازی رو دیدید، و این حرف رو میزنید.........(در این لحظه زبان و کلمات نمیتونن شرایط منو بگن و من به این شکلک: :| پناه میبرم:دی ) :|
درکل اینکه اگر نظرتون اینه با نخریدنتون یه عده (از جمله خودم) حیلی خوشحال میشن:bighug:

از اون پست هایی بود که آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه.:|
بخند تا دنیا به روت بخنده:d
اولندش که، نخرید. کسی هم مجبورتون نکرده.:bighug:
ممنون از راهنماییت.کل مشکلم حل شد.ایشالا جبران کنم:d
ثانیا مشخصه که شما هیچ گیم پلی ندیدی
دیدن گیم پلی چشم بصیرت میخواد که من ندارم متاسفانه:(
...x 100000
درکل اینکه اگر نظرتون اینه با نخریدنتون یه عده (از جمله خودم) حیلی خوشحال میشن:bighug:
i was born to make you happy:d
.......
...
حالا جدا از شوخی.این بازی مثل خیلی از بازیهای دیگه که سالانه شدن ، واسه بعضی ها مثل من خسته کننده شدن.
انصافا یک بازی دیگه ی یوبی سافت مثل فارکرای رو مقایسه کن با همین.هم از یه انجین درست و حسابی (دونیا) استفاده کرده و هم کلی تنوع و هیجان داره هم جزو شوترهای درجه 1 محسوب میشه.
ولی اساسین با توجه به گیم پلی هایی که ازش دیدم پیشرفت اندکی داشته و مخصوصا نمای شهرش بسیار بی رنگ و رو به نظر میاد.گیم پلیش هم همون مکانیزم همیشگی رو داده.
البته حق میدم به شما چون طرفتار این بازی هستی مثل خود من که اگه سالی 2 تا wwe هم بیاد باشم واسم جالبه و منتظرش میمونم.

یوبیسافت به شایعه ها پایان داد و سیستم مورد نیاز رو اعلام کرد ولی دقیقا همونی بود که دیروز اعلام شد:(
انگار باید بیخیال بازی های یوبی بشیم:d

ولا من که مدتیه بیخیال بازی های AAA اشون شدم...این اواخر فقط Rayman Legends رو بازی کردم که خیلی ام راضیم عالی بود. اینا هم رفتن قاطی Activision برای من که خیلی وقته بازی هاشون چنگی به دل نمی زنه همش شده تکرار.

ولا من که مدتیه بیخیال بازی های AAA اشون شدم...این اواخر فقط Rayman Legends رو بازی کردم که خیلی ام راضیم عالی بود. اینا هم رفتن قاطی Activision برای من که خیلی وقته بازی هاشون چنگی به دل نمی زنه همش شده تکرار.

اگرم یه آی پی جدید بسازن بازم باید بیخیال بشیم دیگه چه جدیدا چه اونایی که اینقدر شماره های متعدد ازشون داده بیرون که خر شده:d
این که سیستم مورد نیازش اینه فکر کنم دیویژن از اینم بالاتره. آخه یوبیسافت فقط باید بره ریمن و بازی های دو بعدی بسازه فقط دو بعدی هاش خوبن:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or