Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
الان بد شده یعنی؟ سیستم بالا می خواد؟ یوبی ایز شیت ؟ :-/ ( یه سری حرف ها سر Watch sags هنوز یادمه )

بازی وسعت خیلی زیاد و گرافیک واقعا بالایی داره طبیعیه همچین سیستمی بخواد ...

ایشالا که خوب اجرا بشه و همه لذت ببرید ،
اما اگر برعکس شد ، مثل همون wD ، اون روز هم بیاید و تعریف کنید .

یا حسین : | بابا اینا دیگه گندشو درآرودن! CPU رو بیخیال اون 680 رو آخه چکار کنیم؟
از یه طرف میان صحبت از تکنولوژی جدید میکنن که نمی دونم فلان کرده و پرفورمنس رو افزایش داده و از یه طرفم این سیستم مورد نیازشونه.
حداقل تا جایی که یادمه این سری همیشه فضای مورد نیاز برای نصبش خیلی معقولانه بوده، الان اون 50 گیگ بخاطر همون تکنولوژی جدیدشونه؟
من تا چند زور قبل شک داشتم اما الان یقین دارم که این بازی فراتر از واچ داگز میشه و کلا یه گند تاریخی تو پرفورمنس میزنه !
فارکرای 4 هم گفتند لید پلتفرم PC هست اما مشخص شده که پورت بازی به عهده یوبیسافت کیو ــه، اونم رو 5 تا پلتفرم ساخته میشه و خدا به خیر کنه.
الان بد شده یعنی؟ سیستم بالا می خواد؟ یوبی ایز شیت ؟ :-/ ( یه سری حرف ها سر Watch sags هنوز یادمه )
عزیز من یوبی ایز شیت دیگه چیه؟ خودم فن یوبیسافت هستم و آواتارم هم مشخصه اما همه جا که نمیشه کورکورانه ازشون دفاع کرد، گند زدن به پرفورمنس نسخه PC بازی هاشون و صدای همه رو درآوردن، وقتی با چیزی به اسم بهینه سازی رو PC آشنایی ندارند باید از طرف PC گیمر ها کوبیده بشن تا به خودشون بیان که نمیان!
اینا هر چقدر سر این موضوع له بشن بازم کمه، از بس که دروغ تحویل دادن و گیمر ها رو سر کار گذاشتن (خواهشا نگید که نمی دونم بازی هاشو نخر و نمی خری و بازی نکن و .... که اصلا راهکار خوبی نیست چون بحث سر پرفورمنس هست نه بازی.)

آخرین ویرایش:
تا بازی نیاد معلوم نمیشه چه سیستمی میخواد بازی the evil within سی پی یو i7میخواست اما من با q9400 راحت بازی کردم بدون لگ یا همین middle earth هم همینطور

من خودم فن یوبی سافتم و اون Holly shit هم یه کلمه تعجبی مثل WTF هست و من این رو خطاب به یوبی نگفتم. بازم تا بازی نیاد نمیفهمیم قضیه از چه قراره!

تا بازی نیاد معلوم نمیشه چه سیستمی میخواد بازی the evil within سی پی یو i7میخواست اما من با q9400 راحت بازی کردم بدون لگ یا همین middle earth هم همینطور
دقیقا.من تا هفته پیش cpu 2 هسته ای پنتیوم داشتم با گرافیک hd 5570.هم evil withing رو بازی میکردم هم middle earth رو تا آخر رفتم.رو low البته.که دلم نیومد رو low همچین بازی هایی رو بازی کنم و سیستمم رو کلا عوض کردم.یعنی evil within که cori7 میخواست رو با cpu 2 هسته ای داشتم بازی میکردم.بجز رم زیاد نگران چیزای دیگه نباشید.زیاد دارن جو میدن.:d

یا حسین : | بابا اینا دیگه گندشو درآرودن! CPU رو بیخیال اون 680 رو آخه چکار کنیم؟
از یه طرف میان صحبت از تکنولوژی جدید میکنن که نمی دونم فلان کرده و پرفورمنس رو افزایش داده و از یه طرفم این سیستم مورد نیازشونه.
حداقل تا جایی که یادمه این سری همیشه فضای مورد نیاز برای نصبش خیلی معقولانه بوده، الان اون 50 گیگ بخاطر همون تکنولوژی جدیدشونه؟
من تا چند زور قبل شک داشتم اما الان یقین دارم که این بازی فراتر از واچ داگز میشه و کلا یه گند تاریخی تو پرفورمنس میزنه !
فارکرای 4 هم گفتند لید پلتفرم PC هست اما مشخص شده که پورت بازی به عهده یوبیسافت کیو ــه، اونم رو 5 تا پلتفرم ساخته میشه و خدا به خیر کنه.
عزیز من یوبی ایز شیت دیگه چیه؟ خودم فن یوبیسافت هستم و آواتارم هم مشخصه اما همه جا که نمیشه کورکورانه ازشون دفاع کرد، گند زدن به پرفورمنس نسخه PC بازی هاشون و صدای همه رو درآوردن، وقتی با چیزی به اسم بهینه سازی رو PC آشنایی ندارند باید از طرف PC گیمر ها کوبیده بشن تا به خودشون بیان که نمیان!
اینا هر چقدر سر این موضوع له بشن بازم کمه، از بس که دروغ تحویل دادن و گیمر ها رو سر کار گذاشتن (خواهشا نگید که نمی دونم بازی هاشو نخر و نمی خری و بازی نکن و .... که اصلا راهکار خوبی نیست چون بحث سر پرفورمنس هست نه بازی.)

والا بازی هنوز نیومده که بخوایم نظری راجع به پرفورمنس بازی بدیم!! فقط یادمه Watch Dogs سیستم یکم پایین بود نتیجه بر این شد که بازی له هست ( کاری به خود بازی ندارم ) الان که برای این سیستم بالا دادن می گیم اپتیمایز نشده! خوب آخر چجوری باس باشه این سیستم پیشنهادی؟ بالا باشه اپتیمایز نشده ، پایین باشه دانگرید شده! منظور من اینه بزارید بازی بیاد بعد ببینین چی گفتن!

به نظر میاد این حداقل ،حداکثر سیستم منطقی نیست یعنی چی سی پی یو نوشته حداقل 8350 حداکثرم 8350 ،بعد کارتو زده حداقل 7970:-o از خود مشخصاته کنسولها هم بیشتره، زیاد جدی نگیرید
بعدشم مگه اختلاف 680 با 780 چقدره که به عنوان حداقل و حداکثر انتخاب شدند به نظر میاد سیستم مورد نیاز جعلیه

آخرین ویرایش:
اگه این امسال گند نزد به کل سری assassins 'بابا ادم یه بازی می خواد بده بیرون باید روش کار بشه کاملا مگه کشکه هر سال دارن assassins میدن !از الان بهتون قول می دم یه ماه بعد از انتشار این نسخه تاریخ انتشار نسخه ی بعدش اعلام میشه!
کلا سری assassins همیشه به دلیل وسعت زیاد و تعداد زیاد npc جزو بازی هایی است که سیستم قوی می خواد ولی من نمی دونم اینا چی کار کردن با بازی که 680 مینیومشه'
خدا به داد همه برسه'

کلا این چندوقت سیستم پیشنهادیا همشون بلوف بودن.بازم بگیم خوب optimize نشده بازم همچین سیستمی خنده داره.بنظرم کار کاره nvidia و amd یه که بخاطر فروش سخت افزاراشون با سازنده های بازی یه حرکتی کردن وگرنه بیدلیل خود سازنده بیاد انقدر خودشو خراب کنه خیلی حرکت نوبگانه ایه.سیاست ماشالا تو هر صنعتی رخنه کرده.:dخیالتون راحت باشه همه بدون شک میدونن این سیستم واقعیه مورد نیاز نیست.:d

پس با توجه به اون سیستمی که پیشنهاد داده شده مینیمم سیستمه بازی از یه ps4 باید قویتر باشه :| ... حداقل یکم اون طرف فکر میکرد بعد لیست میکرد قطعات رو بهتر بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or