Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
حداقل سیستم دد رایزینگ 3 هم پدر خیلی هارو در اورد 7870 2 گیگ با 6 گیگ رم و آن سی پی یو با یک بازی غیر بهینه اشک مارو در اورد!
الان حداقل سیستم این بازی بوی دد رایزینگ میده ، شایدم بدتر
فقط بایستی امیدوار بود که یوبی سافت کپکام نیست که با تغییر در اپشن بازی هم نشود یک پرفورمنس مناسب از گیم گرفت.
هر چند پورتهای یوبی سافت هم چنگی به دل نمیزنه!
همیشه باید سیستمت از حداقل سیستم معرفی شده کمی بالاتر باشد (یا حداقل دیگر Minimum سیستم را داشته باشی ) تا بتونی یک پرفورمنس مناسب بگیری.
این Minimum سیستم خیلی بالاست ، بیشتری ها به مشکل میخوردند.

در نسل هشتم بیشتر بازیهای Open-World سیستم خرکی میخواد!
خدا ویچر 3 و جی تی ای 5 را به خیر کند:-s

آخرین ویرایش:
البته پردازش اون نمای شهری و حجم انقلابیون حاضر در صحنه مشخصا سیستم خوفی طلب میکنه.
اما میگم امان از زمانی که شرکت سازنده بازی را بهینه در بیاره ، بیشتر مشکلات مرتفع میشه.
بایستی امیدوارد بود پورت خوبی باشه.

البته من فکر میکنم اینم مث THE EVIL WITHIN باشه

با این بازی نمیشه مقایسه کرد.
حداقل سیستم THE EVIL WITHIN که مشخص شد همه فهمیدن هیچ مشکلی نیست تازه یک چیزم اضافه دارند.
اون پیشنهادی بود که یکدفعه برق از سر همه پروند
اینجا Minimum خیلی بالاست.

آخرین ویرایش:
البته پردازش اون نمای شهری و حجم انقلابیون حاضر در صحنه مشخصا سیستم خوفی طلب میکنه.
اما میگم امان از زمانی که شرکت سازنده بازی را بهینه در بیاره ، بیشتر مشکلات مرتفع میشه.
از آواتارم معلومه فن یوبیم ولی برید داخل اونجا نظرات مردم رو بخونید. من با همشون موافقم!!!

صد در صد پورت PC خوبه اصلا شک نکن

چون دیگه خبری از معماری داغون POWER PC کنسولهای نسل قبل PS3/X360 نیست و بازی روی سه پلتفروم با معماری مشابه X86 پورت میشه

واچ داگز اگه پورت داغونی داشت برای این بود که روی PS3/X360 هم عرضه شد با معماری کاملا متفاوتشون

ولی بشدت پورت خوبی برای AC U پیشبینی میشه باید امیدوار بود

البته ACU روی کنسول با رزولوشن پیش پا افتاده 900 اجرا میشه که بشخصه عمرا سمت نسخه کنسولی نمیرم

برای PC هم متاسفانه کنسول بازا با لب تاپ بازی میکنن پس حق اعتراض ندارن

برای این بازی باید یک سیستم PC مدیوم یا در صورت امکان HIGH داشت تا نهایت لذتو ببریم

شک نکن پورت بازی برای PC خیلی بهتر از واچ داگزه باید امیدوار بود

صد در صد پورت PC خوبه اصلا شک نکن

چون دیگه خبری از معماری داغون POWER PC کنسولهای نسل قبل PS3/X360 نیست و بازی روی سه پلتفروم با معماری مشابه X86 پورت میشه

واچ داگز اگه پورت داغونی داشت برای این بود که روی PS3/X360 هم عرضه شد با معماری کاملا متفاوتشون
ولی بشدت پورت خوبی برای AC U پیشبینی میشه باید امیدوار بود
البته ACU روی کنسول با رزولوشن پیش پا افتاده 900 اجرا میشه که بشخصه عمرا سمت نسخه کنسولی نمیرم
برای PC هم متاسفانه کنسول بازا با لب تاپ بازی میکنن پس حق اعتراض ندارن
برای این بازی باید یک سیستم PC مدیوم یا در صورت امکان HIGH داشت تا نهایت لذتو ببریم
شک نکن پورت بازی برای PC خیلی بهتر از واچ داگزه باید امیدوار بود

موافقم ، منم امیدوارم همینطور باشه.
حتی اگر در حد واچ داگز هم پرفورمنس بگیرم راضی ام
من CPU و رم خوبی دارم اما گرافیکم 6950 است ، اگر پورت مناسبی باشه امید داریم بشه با لذت بازیش کرد.

از آواتارم معلومه فن یوبیم ولی برید داخل اونجا نظرات مردم رو بخونید. من با همشون موافقم!!!

درست میگن ، شما هم خوب کاری میکنی موافقی
برق از سر همه پرونده ، هرچقدر بگن کمشه
اگر بازی امد و خوب پورت شده بود ، از دلش در میاریم:d

الان با این وضع میشه با سیستمی که Shadow of mordor رو اجرا کرده و همچنین واچ داگز رو بدون لگ، اینو بدون گیر اجرا کنم؟ سر Low هم فرقی نداره برام

انگار این شرکت قرار نیست از این روند زشت دست برداره! یکی نیست بگه آخه مگه مجبورت کردن فرت و فرت بازی بسازی که ناقص باشن؟ وقتی که اینا برای پیکسل و فریم شماری نسخه کنسولی میزارن دیگه چیزی برای نسخه PC باقی نمی زاره باید برای نسخه PC هم وقت گذاشته بشه ولی اینا از حولشون که اگر دیر منتشر کنند جیب های مردم خالی میشه و بازیشون نمی فروشه، نسخه PC بازی رو میدن دست یه مشت احمق بی استعداد : |
من نمی تونم توجیه بشم، آخه چی فکر کردند که تو حداقل 680 گذاشتند؟
خداوکیلی آدم زورش میاد، یکی مثل سازنده TEW هیچ حرفی از نسخه PC نمی زنه و کسی هم انتظار معجزه نداره و آخرم یه آشغال تحویل می دن، ولی اینا قبلش کلی تعریف و مصاحبه و دروغ و دونگ در مورد نسخه PC تحویل میدن آخرم یه چیزی فراتر از آشغال منتشر می کنند! والا من فکر میکردم با اون همه دروغ و مضخرف هنوز هم میشه بهشون اعتماد کرد، تو هر سایتی میرفتی صحبت هاشون در مورد PC رو میدیدی فحش و ناسزا و بد و بیرا بود که سمتشون سرازیر می شد ولی من بازم بخاطر دروغ هایی که سرهم می کردند امید داشتم ولی الان دیگه مطمئن شدم که واقعا نامردن و دروغ گو هستند و هر چی که تابحال شنیدم مستحق این شرکت بوده.
اینا فقط به فکر جیب خودشون هستند، هیچ احترامی هم برای PC گیمر جماعت قائل نیستند! اگر بودند اون 680 رو یه فکر به حالش می کردند.
من هیچ مشکلی با این شرکت نداشتم بجز همین بهینه سازیشون و تمام صحبت های بالا هم از زبون کسیه که یه زمانی فن تعصبی این شرکت بوده (هنوزم رو خیلی از بازی هاشون تعصب دارم)، پس اگر خواستید تعصب به خرج بدید بهتره که منطقی باشه و شرایط اصف بار این بازی (منظور فقط و فقط بهینه سازی نسخه PC هست) رو در نظر بگیرید.
یه نکته دیگه هم اینکه من به موفقیت این بازی شک ندارم، همیشه طرفدارش بودم و هستم، بحث فعلی سر بهینه سازیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or