Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
سیستم مورد نیاز بازی که intra games از Ubisoft Korea منتشر کرده:
- GPU:
Minimum - NVIDIA GeForce® GTX 680 or AMD Radeon HD 7970 or above
Graphic Memory minimum - 2GB
Recommended - NVIDIA GeForce® GTX 780 or AMD Radeon R9 290X or above
Graphic Memory Recommended - 3 GB
اوه اوه اینو من تازه دیدم :d
به کجا داریم میریم ما
معنای مینیمم و ماکسیمم رو هم فهمیدیم

tumblr-nc25rjdvyn1ssno5qo1-400.gif

آخرین ویرایش:
دوستان ساعاتی پیش شایعه‌ای مبنی بر اینکه این سیستم برای 4K هست منتشر شد، دعا کنید واقعی باشه

4k با 780؟ له می شه بیچاره :d به 20 فریم و زیر اون باید راضی بود اونقت!
اما امیدوارم مینیموم رو تغییر بدن چون هم خونی نداره کلا!

همچین چیزی امکان نداره اگه اینطوری باشه باید کنسول ها با رزولوشن 480p و تنظیمات very very low بازی رو اجرا کنن دیگه این سیستمی هم که دادن برای 4k هست

سلام دوستان با این سیستمی که گفتن من باید بیخیال بازی بشم رو کامپیوتر پس کنسول ها چجوری این بازی رو اجرا می کنم در حالی که سی پی یو هاشون اندازه یک i3 هم نیست و گرافیک شون هم اندازه یک gtx750ti نیست
سیستم من اینه ایا میتونم بازی رو اجرا کنم من اساسین رو بیشتر از بقیه بازی ها دوست دارم خوبه باز یک راه دیگه به نام کنسول برای اجرای بازی دارم
i3 4130
gtx760
رم 8 گیگ

PC Gamer حرف خوبی زده. گفته توی دوره ای هستیم که سازنده ها همینطوری یه سیستم پیشنهادی از خودشون میپرونن و اصلا به واقعیت نزدیک نیستن. پس بهتره صبر کنین تا بنچمارک های بازی عرضه بشن و از روی اونا قضاوت کنیم.

دوستان با اینکه فن یوبی هستم و عاشق یوبی...
اگه این بازی سیستمش واقعا اینجوری باشه از لونجایی که اساسین نقطه حساس من هست از یوبی متنفر میشم!

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان با این سیستمی که گفتن من باید بیخیال بازی بشم رو کامپیوتر پس کنسول ها چجوری این بازی رو اجرا می کنم در حالی که سی پی یو هاشون اندازه یک i3 هم نیست و گرافیک شون هم اندازه یک gtx750ti نیست
سیستم من اینه ایا میتونم بازی رو اجرا کنم من اساسین رو بیشتر از بقیه بازی ها دوست دارم خوبه باز یک راه دیگه به نام کنسول برای اجرای بازی دارم
i3 4130
gtx760
رم 8 گیگ
آره اگه I5 داشتی میشد نور الا نور

بخند تا دنیا به روت بخنده:d

ممنون از راهنماییت.کل مشکلم حل شد.ایشالا جبران کنم:d

دیدن گیم پلی چشم بصیرت میخواد که من ندارم متاسفانه:(

i was born to make you happy:d
.......
...
حالا جدا از شوخی.این بازی مثل خیلی از بازیهای دیگه که سالانه شدن ، واسه بعضی ها مثل من خسته کننده شدن.
انصافا یک بازی دیگه ی یوبی سافت مثل فارکرای رو مقایسه کن با همین.هم از یه انجین درست و حسابی (دونیا) استفاده کرده و هم کلی تنوع و هیجان داره هم جزو شوترهای درجه 1 محسوب میشه.
ولی اساسین با توجه به گیم پلی هایی که ازش دیدم پیشرفت اندکی داشته و مخصوصا نمای شهرش بسیار بی رنگ و رو به نظر میاد.گیم پلیش هم همون مکانیزم همیشگی رو داده.
البته حق میدم به شما چون طرفتار این بازی هستی مثل خود من که اگه سالی 2 تا wwe هم بیاد باشم واسم جالبه و منتظرش میمونم.

منم با نظرت موافقم ، حالا یا انتظارات ما بالاست یا واقعا بازی تکرار مکررات
به نظر منم این سری هم همون AC قدیمیه با یک پوسته ی جدید ، 2 تا انیمیشن بالا رفتن و کشتن تغییر کرده -شخصیت و داستان با روایت دیگه ای
شاید این بازی واسه طرفدرا واقعا جالب باشه ولی واسه من که هر نسخه منتظر یه تحولم که اتفاق بیفته ،ولی نمیفته شاید یخورده نا امید کننده باشه
همه اینا نظر شخصی بود کسی خوشش نیومد از حرفام واسم مهم نیست:d:d

منم با نظرت موافقم ، حالا یا انتظارات ما بالاست یا واقعا بازی تکرار مکررات
به نظر منم این سری هم همون AC قدیمیه با یک پوسته ی جدید ، 2 تا انیمیشن بالا رفتن و کشتن تغییر کرده -شخصیت و داستان با روایت دیگه ای
شاید این بازی واسه طرفدرا واقعا جالب باشه ولی واسه من که هر نسخه منتظر یه تحولم که اتفاق بیفته ،ولی نمیفته شاید یخورده نا امید کننده باشه
همه اینا نظر شخصی بود کسی خوشش نیومد از حرفام واسم مهم نیست:d:d

خوب به نظرت تحول جدید چی باید باشه ؟ :-/
از این بازی چه انتظاری داری ؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or