Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
حاضرم قسم بخورم اکثر کسایی که یه 480gtx یا 580gtx هم دارن خیلی راحت میتونن بازی به نحو احسند 1080 تجربه کنن
چرا حواستون نیست این بازی قراره روی کنسول با رزولوشن 900p و تنظیمات low اجرا بشه
کلا به سیستم پیشنهادی توجه نکنید مطمئن باشید مشکلات از واچ داگز کمتره

pc gamer هم به درستی اشاره کرده همیشه معیارتون بنچمارکها باشه صبر کنید منتشر بشن . یوبی یه چیزی برا خودش پرونده.

کسی که 680gtx داشته باشه به عینه بازی با کیفیت نسل بعدی میتونه تجربه کنه

همون tessellation ای که داره , کل پرفرمنس رو به فنا میده
مطمئن باشید بسیار سنگین هست , به خصوص بعد از فعال سازی شیلترینگ ها

آخرین ویرایش:
Assassin's Creed Unity exclusive : A new beginning for Ubisoft developers & fans

یک عدد مصاحبـه مفصل با آلکس آمانسیـو :d

Arno Dorian the sixth main assassin in the series

The one Arno more closely resembles might be Ezio
Arno is a character that has a lot of dimensions to him
He has some darkness , but I think he hides that darkness , unlike Connor , who is more of a quiet brooding character
I think Arno hides that darkness with humor and with a little bit of nonchalance

خوب به نظرت تحول جدید چی باید باشه ؟ :-/
از این بازی چه انتظاری داری ؟ :d

درسته حرف شما منم خودمم تو پستم گفتم یخورده انتظارم بالاست
ولی من دوست دارم یه چیزی ببینم که خود به خود بگم oh f.....k:d چقدر تغییر کرده حتما میگیرمش
اگه روراست باشیم از AC2 تا نسخه نسل بعدی که AC:unity باشه بگیریم تغییراتش از انگشت های دست کمتره(شایدم تقصیره نسخ های زیاد و بیش از حدی که ubisoft داده)
و این حرفای من به معنی بد بودن بازی نیست نه هنوزم بازی زیباییه ولی خریدنش یخورده جای تامل داره:-?
به هر حال امیدوارم زودتر منتشر بشه همتون لذت ببرین:bighug:

- - -ویرایش - - -

تو چن سایت خبری خوندم کلا مولتی پلیز فار کرای 4 برای همه رایگانه و برای مولتیش هزینه ای نباید پر داخت

بله آقای Alex Hutchinson مدیر پروژه گفت انلاین بازی واسه همه بازیبازان رایگان
ولی کاش حداقل یه دستی روش بکشن اصلا شماره 3 انلاین جذابی نداشت/:)
ببخشد واسه اسپم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or