و رضا جان اینم اضافه کنم خرید آرمور به بازی اضافه شده ولذت بخش تر از قبل هم شده

چون این سری هرچی بخری رو stat ـه آرنو تاثیر میذاره

هود های خاص برای شاسایی نشدن کفش های بهتر برای اینکه کمتر آسیب ببینید وقتی از جایی پرت میشید و ...
اون دانشمندان و افراد مهم هم فکر کنم تو این سری بیشتر باشه ! مثلا تو 4 ما بلک برد داشتیم ولی خیلی نقشش پررنگ نبود
این سری اگه یادم باشه ( که مطمئن هم نیستم ) آنتوان لاوازیه شیمیدان معروف هم باید تو بازی باشه

اتفاقا یه ماموریت انحصاری برای نسخه های پیش خریدی هم باید داشته باشه

واقعا این سری رو من نقطه بازگشت ac به اوج میدونم ( بنظر من هم تا AC R بهترین اسسین ها رو تجربه کردیم ! ) چون هم با آرنو من ارتباط بیشتری برقرار کردم هم بنظرم همه چیز بازی مناسبه
توی 4 فقط بلک بیرد رو داشتیم ؟

همین دیگه،بعد میگید کاری به تاریخ نداره و خیلی داستان بیخودی داشته

(داستان در مورد AC بیخود بود! ولی در مورد دزدان دریایی فوق العاده بود! :d )
کید و بانی و بارتلمئو هم از دزدای دریایی بزرگ اون زمان بودن :d البته مسلما هیچکدوم به اندازه ی بلک بیرد بزرگ نیستن! :d (اون رسما افسانه ایه

) ولی اینا هم جزو دزدای دریایی بزرگ زمان خودشون هستن :d
اینکه ما نمیشناسیم دلیل بر وجود خارجی نداشتن اینا نیست
البته کاراکتر محبوب من Vane بود!

خیلی بچه باحالی بودش! :d
میترسم لاوزیه فقط خلاصه بشه به همون DLC

ولی خوب،بازم افراد مشهور زیادی توی بازی هستن

گل سر سبدشون هم ناپلئون :d
به نظر منم AC:U یه بازگشت به ریشه های حسابیه! :d تریلر گیمزکام خیلی امیدوار کننده بود،مخصوصا یه بخشش آرنو توی محفل برادرهود بود...خیلی جو خوبی داشت!

توی بقیه ی تریلرها هم کلا خیلی روی برادرهود تاکید داشتن که خیلی امیدوارم میکنه!
---
شاید قابلیت اپگرید بود ولی عمرا به اندازه و کیف VILLAGE که توی اساسین 2 و برادر هود بود نمیرسه . واقعا هرکاری کنی به اون اندازه نمیرسه
اختیار دارید! :d
نقطه ی اوج این قابلیت توی همین AC III بود! :d امکانات شهر عالی بود! و مخصوصا اینکه فقط یه مشت مغازه و برج و بارو نبودن! هر کاراکتری برای خودش داستانی داشت! :d
توی AC IV هم شهر خودمون رو داشتیم + مورد مهم تر که شاید بشه گفت از شهرمون بهمون نزدیک تر بود،کشتیمون بود! :d
ولی من بهترین چیزی که به گیم پلی AC اضافه شد رو توی AC II بخوام بگم،همین مورده! :d الان من دوست دارم هر بازیی که میاد،یه چنین جایی داشته باشه!

جایی که برم موارد جمع کردنیم رو ببینم،یا کلا احساس کنم خونه ی خودمه دیگه

مثلا توی AC III یک سری حیوانات خاص رو که شکار میکردیم،یه یادگاری از اون عمل توی خونمون اضافه میشد! ذوق میکردم :d (احساس نمیکردم طرف برای هیچ و پوچ مرده

)
توی Batman : AO هم Bat Cave رو اضافه کردن بالاخره

ولی خوب،هنوز جای کار زیاد داشت و به AC II هم نمیرسید حتی! :d
---
در مورد بقیه ی قابلیت ها مثل بمب و ... که گفتید استفاده ی خاصی نمیشد...به طور کلی موافقم آره استفاده ی خاص نمیشد! اما... اگر سعی میکردید که مراحل رو 100% کنید ( + اون Bonus Objectiveـها ) بهشون نیاز پیدا میکردید! :d
من خودم از مخالفان شدید بمب ها توی AC:R بودم قبل از عرضه! یادمه حتی سر یکی از تریلرهایی که بمب ها رو روش نشون دادن اعصابم بهم ریخت و دیگه هیچی از بازی ندیدم

ولی وقتی بازی کردم،دیدم نه خیلی جالب و کار آمد شده بودن! :d