Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
از روی تریلر هرگز نمیشه قضاوت کرد .در اینکه unity از لحاظ گرافیک هنری (همون چیزی که توی تریلر اخیر نظر شما رو جلب کرده) خوبه شکی نیست..بحث سر گرافیک فنی و عواملی مثل aa و texture و shadow quality هستش که سخت افزار ps4 تا یه حد امکان پردازش اینارو داره..در مورد واچ داگز نسخه pc بعد از اینکه آپدیتهاش اومد 99 درصد از لحاظ گرافیک فنی همونی شد که قبلا یوبی تو تریلرها نشون میداد..خواستی عکس هم میذارم قضاوت با خودت

فكر نميكنم به اين زودى ضعيف بودن سخت افزار ps4 نمايان بشه،اگه دوست دارى pc قوى جلوه بدى بهتره برى تاپيك خودش،حداقل اين حرف چندسال ديگه ميزدى قابل حضم تر بود

بحث ناسازگاری نیست ..سر واچ داگز هم همین مساله رخ داد..از سخت افزار ps4 هم بیش از این انتظار نداشته باشید

کنسول هرچقدرم ضعیف باشه وقتی کمتر از یساله که اومده این حرفا معنی نداره!حداقل یکی دوسال بگذره بعد حرف ضعفو پیش بکشید.
بازیهای گنده تر از AC UNITY رو PS4 نمایش داشته وقتی سازنده کم کاری کرده ربطش ندید به دستگاه مگه اینکه فقط بخواید PCتونو به رخ بقیه بکشید!!!!

فكر نميكنم به اين زودى ضعيف بودن سخت افزار ps4 نمايان بشه،اگه دوست دارى pc قوى جلوه بدى بهتره برى تاپيك خودش،حداقل اين حرف چندسال ديگه ميزدى قابل حضم تر بود
چرا زود بهتون برمیخوره شما بچه ها؟
من خودم ps4 دارم بابا
مگه کنسول رو خودتون ساختید؟
ا ه ه نمیشه دو دقیقه بحث کرد تو این فروم !

از روی تریلر هرگز نمیشه قضاوت کرد .در اینکه unity از لحاظ گرافیک هنری (همون چیزی که توی تریلر اخیر نظر شما رو جلب کرده) خوبه شکی نیست..بحث سر گرافیک فنی و عواملی مثل aa و texture و shadow quality هستش که سخت افزار ps4 تا یه حد امکان پردازش اینارو داره..در مورد واچ داگز نسخه pc بعد از اینکه آپدیتهاش اومد 99 درصد از لحاظ گرافیک فنی همونی شد که قبلا یوبی تو تریلرها نشون میداد..خواستی عکس هم میذارم قضاوت با خودت
داداش گلم اون وقت اگه از تريلر نميشه قضاوت كرد ميشه بگي به كجا مراجعه كنيم؟!
اون تريلر e3 هم رو xbox بوده كه همه به به و چه چه مي كردن،هرچي تريلر هم تا الان من ديدم نسخه كنسولي بوده.از نظر تكسچر و ما بقي چيزا كه من فرقي نديدم.حالا شما اگه چيزي مي دونيد بگيد ما هم بدونيم.
بيشتر تقصير اون screen shot ها بود كه نظر همه رو خراب كرد. حالا منتظر نظر df ميمونيم ببينيم تاييد مي كنه دانگريد رو يا نه،
فرقش با pc رو هم مي بينيم چطوره

چرا زود بهتون برمیخوره شما بچه ها؟
من خودم ps4 دارم بابا
مگه کنسول رو خودتون ساختید؟
ا ه ه نمیشه دو دقیقه بحث کرد تو این فروم !
کودکستان شده اینجا

چرا اعصاب ندارى باوو،به كسى برنخورد اما بچه هاىكنسول باز چون ي ذره pc گاهى اوقات قويتره دليل نميشه هميشه بزنيم تو كله كنسول

داداش گلم اون وقت اگه از تريلر نميشه قضاوت كرد ميشه بگي به كجا مراجعه كنيم؟!
اون تريلر e3 هم رو xbox بوده كه همه به به و چه چه مي كردن،هرچي تريلر هم تا الان من ديدم نسخه كنسولي بوده.از نظر تكسچر و ما بقي چيزا كه من فرقي نديدم.حالا شما اگه چيزي مي دونيد بگيد ما هم بدونيم.
بيشتر تقصير اون screen shot ها بود كه نظر همه رو خراب كرد. حالا منتظر نظر df ميمونيم ببينيم تاييد مي كنه دانگريد رو يا نه،
فرقش با pc رو هم مي بينيم چطوره

من اصلا نخواستم مقایسه کنم با pc
دقیقا بحث سر این بود که بازی دانگرید شده و اون شخص که بازی دستش رسیده هم اینو گفته
اینجا مقصر یوبی سافته نه من و شما دوست عزیز

من اصلا نخواستم مقایسه کنم با pc
دقیقا بحث سر این بود که بازی دانگرید شده و اون شخص که بازی دستش رسیده هم اینو گفته
اینجا مقصر یوبی سافته نه من و شما دوست عزیز
تا اينجا بازي نبوده كه دانگريد شده باشه، غير از واچ داگز دوسته عزيز.
من فكر نمي كنم اساسين هم به سرنوشت واچ داگز دچار بشه.مخصوصا كه مختص كنسول هاي نسل بعد ساخته شده.
اميد وارم بازي خوب باشه تا همه لذت ببرن

دوستان ویدیوی صحفه ی قبل رو دیدید؟ به نظرتون چرت بود واقعا؟:|

مثل همونایی بود که تریلر نشون دادن!

بذارین حداقل بازی بیاد بعد بکوبید تو سر بازی !

شدیدا تردید دارم اگه یوبی بیاد گرافیکارو دانگرید کنه!
واچ داگز قضیش بین نسل قبلو بعد بود ولی این فقط بعده
احتمال اینکه دانگرید کرده باشه 0.0000000000000000000000000000000000000000000001 درصده!

دوس داريد بازي رو ببينيد بريد Live From PS يكي داره Stream ميكنه
لعنتي عجب انيميشن هاي نرمي داره ، نورپردازي هم فوق العادس
مبارزات خيلي بهتر شده ، ميزنه خوون ميپاشه رو در و ديوار حال ميده :d
بقيه چيزا به خاطر كيفيت پايين قابل تشخيص نبودن :d
طرف رفت ظاهرا :d

دوس داريد بازي رو ببينيد بريد Live From PS يكي داره Stream ميكنه
لعنتي عجب انيميشن هاي نرمي داره ، نورپردازي هم فوق العادس
مبارزات خيلي بهتر شده ، ميزنه خوون ميپاشه رو در و ديوار حال ميده :d
بقيه چيزا به خاطر كيفيت پايين قابل تشخيص نبودن :d
طرف رفت ظاهرا :d

نوید به نظرت گرافیک داون گرید شده بود:-/ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند