Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
اطلاعات اشتباه ندید:-" DK مجانیه! :دی
در مورد حجم هم...با آپدیت 1.3 بند و بساطش که اضافه شد، نمیدونم بازم چیزی میخواد یا نه:-"
+ چه خبره 10 گیگ! :-" یه Sequence که بیشتر نیست:-" و البته یه محیط جدید:-" :-" :-"

اين قدر از اين dlc هاي داستاني بدم مياد...٣-٤ساعت گيم پلي ميدن 15-20 دلار ميگيرن...ولي خب مفت باشه كوفت باشه :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

فکر نمیکنم رایگان باشه ..ینی عمرا رایگان بزارنش ! :d حجمش هم باید بالا باشه ...بالای 10 گیگ احتمالا

ینی اصلا نمیره تو مرحله کو آپ ؟ پیدا نمیکنه یا پیدا میکنه بعد میندازه بیرون ؟ ادد میکنم ..شاید بشه شایدم جواب نده ..کلا با یه ایرانی برو تا راحت تر باشی تو کو آپ :d
به هرحال ادد میکنم ، با هم کو آپ رو بریم ، تا ببینیم مشکلت برطرف میشه یا نه ;;)

میره تو مرحله . ولی اولا که اصلا تا حالا کسی رو نشون نداده به عنوان یار من . بعد هم که مرحله شروع میشه بعد از اینکه بازی رو شروع می کنم میندازه بیرون .

دمت گرم

dead kings رایگان هست, درواقع رایگان شد! ؛ یوبی سافت برای دلجویی کردن از ملت واسه مشکلات بازی، تصمیم گرفتن Season pass رو رایگان کنند ! _ اون هایی هم که قبلا خریدن یه بازی رایگان گرفتن :d

سلام دوستان چه طور outfit هه Altair يا اساسين هاي ديگه رو باز كنم؟
الطایر رو باید APPش رو برای موبایل بگیری و با اون یه یزی مراحل رو بری تا باز بشه، و البته خیلی وقت میبره:دی
برای بقیه باید بازی رد به پروفایل AC:Initiates لینک کنی و lvl up بشی تا برات باز بشه :دی ( از تو بازی استارت بزن و گزینه ش رو بیاب )
البته چند روز پیش رفته بود برلی تعمیرات سرویس Initiates که گفتن تا وقتی درست بشه اونایی که بازی کنند میتونند جعبه ها رو باز کنند و لباس ها رو بگیرن( جعبه های نارنجی ) که نمیدونم هنوز برقراره یا نه:دی

الطایر رو باید APPش رو برای موبایل بگیری و با اون یه یزی مراحل رو بری تا باز بشه، و البته خیلی وقت میبره:دی
برای بقیه باید بازی رد به پروفایل AC:Initiates لینک کنی و lvl up بشی تا برات باز بشه :دی ( از تو بازی استارت بزن و گزینه ش رو بیاب )
البته چند روز پیش رفته بود برلی تعمیرات سرویس Initiates که گفتن تا وقتی درست بشه اونایی که بازی کنند میتونند جعبه ها رو باز کنند و لباس ها رو بگیرن( جعبه های نارنجی ) که نمیدونم هنوز برقراره یا نه:دی
بله ممنون بعد ميگن سيزن پس رايگانه من تو أستور نديدمش؟

بله ممنون بعد ميگن سيزن پس رايگانه من تو أستور نديدمش؟

سیزن پس رایگان نیست :-"
سیزن پس شامل Dead Kings + یک سری سلاح + AC China بود، که یوبی برای عذر خواهی گفت DK رو مجانی میکنیم، اونایی که سیزن پس رو هم خریدن میتونند یکی از بازی هلی یوبی رو مجانی بگیرن!
که یکم قبلشم سیزن پس رو کلا برداشت :دی ( که ملت نرن سیزن پس بخرن و فارکرای4 بگیرن:-" )
الان اگر اون چیزای دیگه رو میخوای، باید جدا بگیری:-" البته AC CC هنوز عرضه نشده :دی
سلاح ها هم یکی دو پک اومده که اگر اشتباه نکنم قرار بود بیشتر 30تا ایتم باشه، که هنوز بقیشون نیمدن:-"

اطلاعات اشتباه ندید:-" DK مجانیه! :دی
در مورد حجم هم...با آپدیت 1.3 بند و بساطش که اضافه شد، نمیدونم بازم چیزی میخواد یا نه:-"
+ چه خبره 10 گیگ! :-" یه Sequence که بیشتر نیست:-" و البته یه محیط جدید:-" :-" :-"

ای داد بیداد ..من همه حدسایی که میزدم اشتباه بوده ...البته خوبه که اشتباه بوده ...چه خوبه که مجانیه >:)
اگه از 10 گیگ هم کمتر باشه که عالیه ...کلا خدا از دهنت بشنوه کیبا جان ...:((
و ممنون بخاطر اصلاح اطلاعات ;;):">

دوستان اين معماهاي بازي كه به شكل علامت رو ديوارها هستن را چجوري بايد حل كرد؟

اگر خودت میخوای حل کنی،برای اکثرش نیاز به تسلط کامل روی زبان انگلیسی، آشنایی با تاریخ و فرهنگ فرانسه و بعدش ذهنی خلاق داری :دی
اگر نه، نیاز به هیتلرشکن برای ورود به utube داری:-" ( البته IGN هم راهنمای تصویری گذاشته:-" )

دوستان يه سوال

اين DLC بازي كه فردا مياد قراره با آپديتي به بازي اضافه بشه يا دانلودش جداگونه هستش؟

منظورم اينه كه اگه فردا تو بازي انلاين بشم، دانلود اين DLC اجباري هستش؟

چون من هنوز اون 6 گيگ آپديت قبليش را هم دانلود نكردم و اين DLC هم احتمالا 10 گيگ هستش و اگه بخواد دانلودشو اجباري كنه يعني بايد 16 گيگابايت آپديت كنم؟:|

دوستان يه سوال

اين DLC بازي كه فردا مياد قراره با آپديتي به بازي اضافه بشه يا دانلودش جداگونه هستش؟

منظورم اينه كه اگه فردا تو بازي انلاين بشم، دانلود اين DLC اجباري هستش؟

چون من هنوز اون 6 گيگ آپديت قبليش را هم دانلود نكردم و اين DLC هم احتمالا 10 گيگ هستش و اگه بخواد دانلودشو اجباري كنه يعني بايد 16 گيگابايت آپديت كنم؟:|

نه دیگه DLC با همون آپدیت 6 گیگی فایل ها و محتویات اصلیش اضافه شده.

دیگه خیلی خیلی بخواد دانلود کنه 1 یا 2 گیگه که امکان داره اصلا همین مقدار هم نیاز به دانلود نباشه.

در هر صورت در همین حد و اندازه ها هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or