Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
امروز واسه اولین بار یه صندوقچه طلایی باز کردم لباس ادوارد رو همین جوری بدون دوشواری داد.
این الان شانسی بود یا که جای خاصی دارن؟
کرید پوینت ها کجا بدرد میخوره؟ با این که صرفا واسه لول اپ شدن اسسین ات هست؟

سلام کسی هست بیاد با ما کو اپ این اچیومنتا رو بگیریم؟

این تروفی های coop رو همونطوری سرچ گیم بزنین راحت میره تو بازی و میتونین بگیرین . لازم نیست صبر کنین و دنبال کسی بگردین و وقت قبلی بزارین و .... :d

امروز واسه اولین بار یه صندوقچه طلایی باز کردم لباس ادوارد رو همین جوری بدون دوشواری داد.
این الان شانسی بود یا که جای خاصی دارن؟
کرید پوینت ها کجا بدرد میخوره؟ با این که صرفا واسه لول اپ شدن اسسین ات هست؟

دوستان گفته بودن که یوبی اعلام کرده صندوق های Initiates در دسترس قرار میگیره :
بخش Initiates این چند روز در دست تعمیره و گفتن به جاش صندوق هاش رو برای همه باز میکنیم( باید آنلاین باشید ) پس بشتابید برای گرفتن لباس ها:-"

فقط این مدلیا هم یکی دوتا مخفی داره انگار :-"

Creed points ها ، هم تو لِول آساسین تاثیر دارن ( تاثیر اصلیش دیگه :d ) هم برای Club competition بدرد میخورن . که اونجا لباس جدید باز میشه دوباره :>

سلام!
کسی Dead Kings رو دانلود کرده؟(یکم تعریف کنید دلمون آب شه:d)
(یه سوال!!!):
ریجن بازی من 2-ه ولی اکانتم ریجن یکه..... حالا Dead kings رو از اکانت خودم دانلود کنم میتونم بازی کنم یا از یه اکانت ریجن 2 دانلود کنم!!!!! (اگه از یه اکانت ریجن 2 دانلود کنم چهجوری باید تو اکانت اصلی خودم که ریجن یکه ازش استفاده کنم)
ممنون میشم راهنمایی کنید!!!!!

سلام!
کسی Dead Kings رو دانلود کرده؟(یکم تعریف کنید دلمون آب شه:d)
(یه سوال!!!):
ریجن بازی من 2-ه ولی اکانتم ریجن یکه..... حالا Dead kings رو از اکانت خودم دانلود کنم میتونم بازی کنم یا از یه اکانت ریجن 2 دانلود کنم!!!!! (اگه از یه اکانت ریجن 2 دانلود کنم چهجوری باید تو اکانت اصلی خودم که ریجن یکه ازش استفاده کنم)
ممنون میشم راهنمایی کنید!!!!!
باید یه یوزر ریجن2 بسازی و از اون دانلود کنی...
کار خاصی نمیخواد بکنی، برای یوزرت بزن کنسول رو Primary کن( معمولا به اشتباه اصطلاح رو میگن که یوزر رو Primary باید بکنی:-" )بعدش با یوزر خودت بازی کن :دی

---
دوستان گفته بودن که یوبی اعلام کرده صندوق های Initiates در دسترس قرار میگیره :
البته الان دیگه فکر نکنم باشه:-"
و البته لباس ادوارد هم با Lvl 1 Initiates باز میشه:-" اگر وقت کردید بقیه ی صندوق ها رو هم امتحان کنید، اگر لباس اتزیو( بالاترین lvl رو برای لباسا میخواد ) باز شد خبر بدید که بقیه ی بچه هایی که ندارن هم بگیرن :دی

منم به باز کردن لباس الطایر بسی نزدیک شدم:دی :x

باید یه یوزر ریجن2 بسازی و از اون دانلود کنی...
کار خاصی نمیخواد بکنی، برای یوزرت بزن کنسول رو Primary کن( معمولا به اشتباه اصطلاح رو میگن که یوزر رو Primary باید بکنی:-" )بعدش با یوزر خودت بازی کن :دی

---

و البته لباس ادوارد هم با Lvl 1 Initiates باز میشه:-" اگر وقت کردید بقیه ی صندوق ها رو هم امتحان کنید، اگر لباس اتزیو( بالاترین lvl رو برای لباسا میخواد ) باز شد خبر بدید که بقیه ی بچه هایی که ندارن هم بگیرن :دی

منم به باز کردن لباس الطایر بسی نزدیک شدم:دی :x

منکه لباس اتزیو و باقی برام باز ولی ادواردی در کار نبود :d

ایول لباس الطایر ..:x کاش کمپانیون نبود میشد بگیرمش . این کمپانیون رو میشه جوری بازی کرد که ارور دانلود نده اولش ؟

و البته لباس ادوارد هم با Lvl 1 Initiates باز میشه:-" اگر وقت کردید بقیه ی صندوق ها رو هم امتحان کنید، اگر لباس اتزیو( بالاترین lvl رو برای لباسا میخواد ) باز شد خبر بدید که بقیه ی بچه هایی که ندارن هم بگیرن :biggrin1:

منم به باز کردن لباس الطایر بسی نزدیک شدم:biggrin1: :x
من چند روز پیش لباس اتزیو رو باز کردم از یکی از همین صندوق های طلایی، حالا مگه قراره بسته باشه اینا؟ پولی بوده الان رایگان شده؟ :d
لطفا جواب من هم بدید
تو همون جایی که صندوق سبز هست (همون که درآمدتو ازش بر میداری)، بیرونش تو محوطه یه کالسکه هست که فکر کنم با اون میتونید وارد DLC بشید (تو نقشه هم فکر کنم یه علامت F هست)
البته من خودم چون هنوز بازیش نکردم مطمئن نیستم :d

من چند روز پیش لباس اتزیو رو باز کردم از یکی از همین صندوق های طلایی، حالا مگه قراره بسته باشه اینا؟ پولی بوده الان رایگان شده؟ :d

تو همون جایی که صندوق سبز هست (همون که درآمدتو ازش بر میداری)، بیرونش تو محوطه یه کالسکه هست که فکر کنم با اون میتونید وارد DLC بشید (تو نقشه هم فکر کنم یه علامت F هست)
البته من خودم چون هنوز بازیش نکردم مطمئن نیستم :d

نه پولی نبوده :دی سرویس Initiates ، آمار بازی های قبلتون رو ثبت میکنه! البته الان ممکنه زده باشه فقط از AC II به بعد رو تموم کرده باشید، ولی اگر الان برید سراغ AC II فکر کنم ریز ریز جزییات بازیتون رو بزنید :دی
حالا با این امتیازاتتون که از سری های AC جمع کردید، LVLتون میره بالا و میتونید این جعبه ها رو باز کنید :دی
در کل این لباس ها رو برای فن های ثابت AC گذاشتن:-" دوتا محبوب ها رو هم یه جوری گذاشتن پیر بشید :دی
ولی تو ایام سال نو داشتن Initites رو آپدیت میکردن و در دسترس نبود، که گفتن تا اون موقع هرکی بازی کنه میتونه این جعبه ها رو باز کنه :دی
حالا نمیدونم کاملا دائمی کردن قضیه رو یا هنوز درگیرشن:دی

این همه تبلیغ برای یه دی ال سی (دد کینگز) از طرف باگی سافت شد و حتی رایگان هم شد بازم نتونست اون طور که باید بازی اصلی رو نجات بده ظاهر بشه . تمومش کردم ولی اصلا باهاش حال نکردم بازم یونیتی با تمامی باگ هاش :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or