Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
جناب وسط بازي يك پيغام مياد نوشته instaling و نياز هم به اينترنت داره تا انجام بشه
و خيلي هم طول ميكشه

- - -ویرایش - - -

image.jpg

- - -ویرایش - - -

image.jpg

عذر میخوام این DLC ها روی بازی های کرک شده هم قابل اجرا هست ؟ اگه بله چجوری توی خود بازی هست و بعد از داستان اصلی بازی ، باز میشه یا نه بعدا عرضه میشه و باید دانلود کرد ؟

مگه تا حالا DLC ای هم داشتیم که روی بازی کرک شده اجرا نشه !؟ :d

سلام.دوستان من تازه خریدم و اولین بازی نسخه قبلی این بازی پرچم سیاه رو گرفتم. و به سختی به اخرش رسیدم.اما سوالم اینه این نسخه جدید رو میخوام بگیرم فقط من اصلا انلاین نشدم و اصلا هم بلد نیستم میخواستم بدونم برای بازی کردن بدون انلاین شدن و بصورت تکی مشکلی نداره؟یعنی چیزی یا کاری نیست تو مراحل که حتما باید انلاین بشی ممنونم

سلام.دوستان من تازه خریدم و اولین بازی نسخه قبلی این بازی پرچم سیاه رو گرفتم. و به سختی به اخرش رسیدم.اما سوالم اینه این نسخه جدید رو میخوام بگیرم فقط من اصلا انلاین نشدم و اصلا هم بلد نیستم میخواستم بدونم برای بازی کردن بدون انلاین شدن و بصورت تکی مشکلی نداره؟یعنی چیزی یا کاری نیست تو مراحل که حتما باید انلاین بشی ممنونم
نه دوست عزیز آنلاین هم نشی مشکلی نداره فقط برای آنلاک شدن بعضی لباس ها و تجهیزات برای کاراکتر اونم اگر دوست داشته باشی باید آنلاین بزنی

منم امروز بازی رو گرفتم. فقط یه سوال این آپدیت 6 گیگی که الان برام آورده شامل چه چیزهایی میشه ؟
اگه کلی باگ مزخرف تو single player رو رفع میکنه بگید، که همین الان آپ کنم :|

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or