Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
تریلر DLC رو دیدید؟ باز از اون CG خفن های یوبی >:)
watch?v=GTBusekcd54
بسی حال نمودم :x
آرنو چه ریشی گذاشته :(
ماسکش رو هم که میزاره،میشه مثل Aiden :-"

یک سری مراحل دنباله دار هستن آخه!
مثلا طرف بهت یک کاری رو مسپره،میری انجام میدی و دوباره ادامه ی ماموریت و ...! :d
نگران نباش،بشین بازی کن :d

یعنی اینا رو انجام بدم بعد اونا رو نقشه باز میشن ؟؟ :d حالا دقیقا این ماموریت ها رو از کجا باید بیارم ؟ اون چن تایی که رو نقشه دارم که منظورتون نیست ؟ اون ذره بینا و ..

یعنی اینا رو انجام بدم بعد اونا رو نقشه باز میشن ؟؟ :d حالا دقیقا این ماموریت ها رو از کجا باید بیارم ؟ اون چن تایی که رو نقشه دارم که منظورتون نیست ؟ اون ذره بینا و ..
همین ماموریت هایی که رو نقشه دارین رو برین ؛ دنباله هاش باز میشن واسه هرکدوم .
توی منوی progress tracker هم میتونی ماموریت هایی که انجام دادی رو ببینی .

ذره بینا دنباله دار نیستن و همونایی ن که رو نقشه ن فقط .

Sent from my Nexus 5

دوستان يه جوانمردي به ما بگه چجوري اين درجه تحت تعقيب بودنمو كمتر كنم؟

راستي اين‌اپديت‌هاش واقعا مشكلات بازي را حل ميكنه؟ افت فريمش با اين كه وحشتناك زياده ولي من بيشترين تو ذوق زدگيم از اين باگ‌هاش و مخصوصا دورنماهاش هست كه سياه لشگرها و اشياهاي بازي يكدفعه ظاهر ميشن.

الان اين آپديت اين مشكلات مخصوا ديدن اشيا حتي از فاصله دور را هم برطرف ميكنه؟

بعد دوستان اين dlc براي كسايي كه بازي اصلي را دارن رايگان شده؟

دوستان يه جوانمردي به ما بگه چجوري اين درجه تحت تعقيب بودنمو كمتر كنم؟

راستي اين‌اپديت‌هاش واقعا مشكلات بازي را حل ميكنه؟ افت فريمش با اين كه وحشتناك زياده ولي من بيشترين تو ذوق زدگيم از اين باگ‌هاش و مخصوصا دورنماهاش هست كه سياه لشگرها و اشياهاي بازي يكدفعه ظاهر ميشن.

الان اين آپديت اين مشكلات مخصوا ديدن اشيا حتي از فاصله دور را هم برطرف ميكنه؟

بعد دوستان اين dlc براي كسايي كه بازي اصلي را دارن رايگان شده؟

درجه تحت تعقیبی وجود نداره دوست من! شما هر موقع از کنار سربازان تمپلار ( لباس قرمز ها) رد بشید اگه زیاد جلوشون بمونید میوفتن دنبالتون. بهتره تا علامت بالا سرشون زرد شد سریع دور بشید.

بله آپدیت ها مشکلات بازی رو رفع میکنه تا حد خیلی زیادی.

DLC برای همه افراد رایگان شده چه کسایی که نسخه فیزیکی رو دارن و چه کسانی که نسخه دیجیتالی دارن.

دوستان من میخواستم این لباس Legendary Military رو بخرم میگه باید
Club Competition بازی کنی برای آنلاک شدنش ، سخته یا آسونه آنلاک کردنش ؟
کلوب فعالی ندارید عضو بشیم برای آنلاک کردن این لباس ؟

آقا من امروز پی اس فور رسید دستم یکی از بازیهایی که گرفتم یونیتی هست ولی وقتی میزنم واسه اپدیت 6 گیگه اولش که میزنه preparing to download رو 50 درصد گیر میکنه و اصلا دانلود استارت نمیشه . علاوه بر ابن نه تا بازی دیگه هم خریدم که هیچکدام از اون نه تا بازی مشکل دانلود آپدیت نداره و فقط این بازی آپدیتش دانلود نمیشه ! مشکل کلیه یا فقط من مشکل دارم ؟!
مرسی

سلام
دوستان روی این سیستم با چه تنظیماتی میتونم بازی کنم:
گرافیک 580
رم 8 گیگ
سی پی یو fx 4170 4.2 GH
هارد SSD

بیشتر بستگی به رزولوشنی داره که میخوای بازی کنی ، ولی بین Medium و Low به نظرم میتونی خوب بازی کنی.

دوستان من میخواستم این لباس Legendary Military رو بخرم میگه باید
Club Competition بازی کنی برای آنلاک شدنش ، سخته یا آسونه آنلاک کردنش ؟
کلوب فعالی ندارید عضو بشیم برای آنلاک کردن این لباس ؟

دقیقا منم دنبال همون لباسا بودم . آنلاکش آسونه ، باید عضوای فعالی داشته باشی تو کلاب . من عضو کلاب [sied] شدم ...خیلی فعاله ...منکه توش راضیم ؛ بچه های لهستانی هستن و همیشه فعال . هر وقت بری هستن ..نصف ماموریت ها رو رفتن و هر وقت اینوایت براشون بفرستی قبول میکنن و خیلی هم خوب بازی میکنن ...تبلیغ کلابمون بود ! دی: داخل بازی رفتم برات اینوایت میفرستم .یا سرچ بزن درخواست بده قبول میکنن ...فعلا دوتا کامپتیشن رو بردیم ..یا یکی یادم نیست ..ولی در آینده بیشتر میبریم :d من اون لباس زره خوشگله رو تا نگیرم بازی میکنمش :))

آقا من امروز پی اس فور رسید دستم یکی از بازیهایی که گرفتم یونیتی هست ولی وقتی میزنم واسه اپدیت 6 گیگه اولش که میزنه preparing to download رو 50 درصد گیر میکنه و اصلا دانلود استارت نمیشه . علاوه بر ابن نه تا بازی دیگه هم خریدم که هیچکدام از اون نه تا بازی مشکل دانلود آپدیت نداره و فقط این بازی آپدیتش دانلود نمیشه ! مشکل کلیه یا فقط من مشکل دارم ؟!
مرسی

چه مشکل عجیبی . بهتره یه اهل فن نظر کارشناسی تر بده . اما میخوای با PC دانلود کن آپدیت رو شاید بهتر جواب بده

دقیقا منم دنبال همون لباسا بودم . آنلاکش آسونه ، باید عضوای فعالی داشته باشی تو کلاب . من عضو کلاب [sied] شدم ...خیلی فعاله ...منکه توش راضیم ؛ بچه های لهستانی هستن و همیشه فعال . هر وقت بری هستن ..نصف ماموریت ها رو رفتن و هر وقت اینوایت براشون بفرستی قبول میکنن و خیلی هم خوب بازی میکنن ...تبلیغ کلابمون بود ! دی: داخل بازی رفتم برات اینوایت میفرستم .یا سرچ بزن درخواست بده قبول میکنن ...فعلا دوتا کامپتیشن رو بردیم ..یا یکی یادم نیست ..ولی در آینده بیشتر میبریم :d من اون لباس زره خوشگله رو تا نگیرم بازی میکنمش :))

چه مشکل عجیبی . بهتره یه اهل فن نظر کارشناسی تر بده . اما میخوای با PC دانلود کن آپدیت رو شاید بهتر جواب بده

مشکل نت بود امروز صبح درست شد :)

داداش من هم میخوام این دو تا دونه تروفی کوآپ رو بگیرم که پلات بشه بازی !
با مراحل که وارد میشم ؛ بعد چند ثانیه قطع میشه بازی . نمی دونم مشکل از چیه ؟!!

اینجا add م کنی ؛ میتونم اوکی ش کنم ؟

دمت گرم

Sent from my Nexus 5

يه سوال: اين dlc dead kings كه بياد رايگانه؟ حجمش چه قدره؟

فکر نمیکنم رایگان باشه ..ینی عمرا رایگان بزارنش ! :d حجمش هم باید بالا باشه ...بالای 10 گیگ احتمالا

داداش من هم میخوام این دو تا دونه تروفی کوآپ رو بگیرم که پلات بشه بازی !
با مراحل که وارد میشم ؛ بعد چند ثانیه قطع میشه بازی . نمی دونم مشکل از چیه ؟!!

اینجا add م کنی ؛ میتونم اوکی ش کنم ؟

دمت گرم

Sent from my Nexus 5

ینی اصلا نمیره تو مرحله کو آپ ؟ پیدا نمیکنه یا پیدا میکنه بعد میندازه بیرون ؟ ادد میکنم ..شاید بشه شایدم جواب نده ..کلا با یه ایرانی برو تا راحت تر باشی تو کو آپ :d
به هرحال ادد میکنم ، با هم کو آپ رو بریم ، تا ببینیم مشکلت برطرف میشه یا نه ;;)

اطلاعات اشتباه ندید:-" DK مجانیه! :دی
در مورد حجم هم...با آپدیت 1.3 بند و بساطش که اضافه شد، نمیدونم بازم چیزی میخواد یا نه:-"
+ چه خبره 10 گیگ! :-" یه Sequence که بیشتر نیست:-" و البته یه محیط جدید:-" :-" :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or