Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تموم اساسین کرید بازهای عزیز و دوست داشتنی...
آقا یه چندتا سوال دارم....
من متاسفانه بازی رو تا اساسین کرید 3 یعنی داستان کانر، اونم تا وسطاش ادامه دادم و متاسفانه به خاطر بعضی از مسائل دیگه نتونستم بازی رو ادامه بدم....
حالا میخواستم بپرسم الان اگه بخوام این بازی رو ادامه بدم، مشکلی نداره از لحاظ اینکه 2 بازی قبل رو انجام ندادم؟؟؟
یا اینکه کلا برم بلک فلگ رو بازی کنم بعد بیام واسه این؟؟
این نکته رو هم مد نظر داشته باشید که من به داستان بازی خیلی اهمیت میدم...

من متاسفانه بازی رو تا اساسین کرید 3 یعنی داستان کانر، اونم تا وسطاش ادامه دادم و متاسفانه به خاطر بعضی از مسائل دیگه نتونستم بازی رو ادامه بدم....
حالا میخواستم بپرسم الان اگه بخوام این بازی رو ادامه بدم، مشکلی نداره از لحاظ اینکه 2 بازی قبل رو انجام ندادم؟؟؟
داستان بازی از همون AC III تموم شد رفت، الان دیگه چرت و پرته همش.
ولی به نظرم AC III و Black Flag رو باید بازی کنی.
AC III پایانش خیلی مهمه. Black Flag هم توضیحاتی در مورد Sage داره که ندونستنش توی Unity مشکل ایجاد می کنه یه کوچولو. علاوه بر اون Black Flag شاهکاره!

به نظر منم بازی کن ACIII و IV رو . اونقدر سرگرم کننده هستن که خسته نشی .
هم باعث میشه چیزی رو از دست ندی هم داستان دزموند برات کامل مشخص میشه .

دوستان چطور مراحل فرغی مثل اون ماموریت های اضافه رو باز کنم ؟ یا شهر های جدید ؟ رو یه شهر میرم مثلن زده 6 تا ماموریت داره اما هیچی رو نقشه نیست که برام انجامش بدم !! مراحل اصلی بازی هم تموم کردم و هنوز 35 درصد بازی تموم شده !

سلام
آقا من تازه ps4 خریدم این بازیم گرفتم . این آپدیت آخریه 6 گیگ رو بگیرم کافیه ؟
بعد این لینک دانلود این آپدیت هم اگه میشه بدید تا با کامپیوتر دانلود کنم بریزم رو کنسول چون دانلودش با کنسول خیلی طول میکشه
مرسی

647cd11c2ab93c687889835341c8074d.jpg

دقیقا وسط امتحانای این ترم ! این ترم هم معلوم الحال شدیم !!
البته اینم نمی اومد ؛ من دارم ۱۰۰٪ ش می کنم !!! فرقی نمی کرد در هر صورت ! این ۱٪ لعنتی ؛ یه ماه وقت میبره ولی خیلی لذت بخش ه ! ۱۰۰٪ کردن هیچ کدوم از شماره هاش این قدر نچسبیده ! حتی بلک فلگ با اون گنجای فضایی ش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or