ببخشید شما 7 تا قرمز ازکجا دیدی؟؟ شما اون قسمت که رنگش سفید شده رو فقط ببینید. هیچ آیکون گنجی تو اون قسمت نیست. فقط فقط اون قسمت که به رنگ سفید انتخاب شده.
فقط این ناحیه:
14 تا گنج فقط فقط تو اون قسمت سفید که به حالت انتخاب در اومده موجوده که آیکونشون رو صفحه نیست! مناطق دیگه ربطی ندارن و برای خودشون گنج جداگانه دارن.
قسمت های دیگه هیچ ربطی به اون قسمتی که من انتخاب کردم ندارن. قسمت های دیگه هم همین بدختی و مشکل رو دارن. وقتی من نقشه گنج رو از Estore خریدم هیچی اضافه نشد تو نقشه! همین چند تا نقشه که الان اضافه شده روخودم گشتم و پیدا کردم!
در حالیکه برای همه آیکون گنج ها موجوده. ولی برای من نیست.
در ضمن اون زرد ها گنج محسوب نمیشن.
- - -ویرایش - - -
نه این قسمتی که من توش هستم شما هنوز نرسیدی احتمالا! جزو آخرین مناطق بازی هست که دارای مزرعه و زمین هاش کشاورزی هست. اینجا فقط فقط گنج های خودش رو داره ومناطق اطرافش هم کاملا ازش جدا هستن و اسم هاشون هم فرق داره وگنج های مخصوص به خودشون رو دارن. اونا هم همینطوری هستن و آیکونی از گنج رو صفحه نیست هر چی هست خودم گشتم پیدا کردم!
- - -ویرایش - - -
منظورتون ازگنج های مخفی چیه؟؟ منظورتون همون قرمز ها هست؟؟یعنی اگه از Estore نقشه گنج بخریم قرمز ها رو نقشه مشخص نمیشن؟؟ سفید ها که از اول رو نقشه هستن!
من الان یکی در میون گنج ها روپیدا کردم بزنم تو نقشه معلوم نیست کدمشون رو قبلاپیدا کردم باید همه لوکیشن ها رو برم دوباره! شما این + کل نقشه های بازی بکن تا بفهمی با انجام این کار احتمالا پیر میشم
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
من میخوام خود بازی نقشه گنج هایی رو که پیدا نکردم بیاره! چون از Estore خریدم آخه!
آخه فقط این نیستش که! نقشه Cockade ها رو هم خریدم هیچی اضافه نشد! تو همین ناحیه که عکسش رو گذاشتم 7 تا دونه هست که 5 تاشو گشتم پیدا کردم دو تا دیگه نمیدونم کجان