Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
این Artifact ها رو برای دل خودم دارم میگیرم همش رو .

ولی الان رو نقشه کامل گرفتم ولی توی Progress Tracker هنوز چندتا منطقه هست که نگرفتم ! قضیه چیه ؟

دوستان من هنوز نتونستم با کسی وصل بشم این دو تا تروفی کوآپ رو بگیرم بازی پلات شه . جان من یکی کمک کنه !
اونایی که نیستن،مربوط میشن به همون Riftـها! که با Companion App باز میشن :-" خیلی هم طول میکشن چون توی مراحل سخت Companion App هستش:-" (یکیش رو بالاخره دارم میگیرم! :d )

اونم فعلا که PSN ترکیده،بزار درست بشه ببینیم چه میشود :d

بایدی در کار نیست
اگه میخوای بعضی باگها و مشکلات بازی رفع بشه دانلود کن
+ اینکه بدون آپدیت نمیتونید co-op بزنید

یه سوال دیگه
میشه یه قسمتی رو دانلود کرد بعد بقیشو نگه داشت واسه یه موقع دیگه ینی شب بزارم دانلود صبح قطع کنم دوباره شب ادامش؟

یه سوال دیگه
میشه یه قسمتی رو دانلود کرد بعد بقیشو نگه داشت واسه یه موقع دیگه ینی شب بزارم دانلود صبح قطع کنم دوباره شب ادامش؟
آره فقط دستگاهتو خاموش نکن کلا...ببین ی طرح ایرانسل 24 گیگ 10 هزار تومانی 2تا 8 صبح یگیر ی خط ایرانسلتو بنداز تو ی وسیله 3g یا4g دار بعد پلی 4 وصل شو بهش 2:10 شروع کنی تا 6 صبح راحت برات دانلود میکنه من خودم ترکوندم با همین روش خیلی سرعت دانلودش خوبه خیلی 6 گیگ و نصف من 4 ساعت شد برا این بازی مدت دانلودش...
با این اوصاف باز باگ دیدی تعجب نکن چون زیاد دیدم من خودم و از خیر بازیش گذشتم با اینکه من دو بار نزدیک 10 گیگ دانلود کردم....

آره فقط دستگاهتو خاموش نکن کلا...ببین ی طرح ایرانسل 24 گیگ 10 هزار تومانی 2تا 8 صبح یگیر ی خط ایرانسلتو بنداز تو ی وسیله 3g یا4g دار بعد پلی 4 وصل شو بهش 2:10 شروع کنی تا 6 صبح راحت برات دانلود میکنه من خودم ترکوندم با همین روش خیلی سرعت دانلودش خوبه خیلی 6 گیگ و نصف من 4 ساعت شد برا این بازی مدت دانلودش...
با این اوصاف باز باگ دیدی تعجب نکن چون زیاد دیدم من خودم و از خیر بازیش گذشتم با اینکه من دو بار نزدیک 10 گیگ دانلود کردم....
مرسی
اون جریان ایرانسل که امکانش نیست واسم ولی گفتین میشه دانلود کرد بعدش به اصطلاح pause کرد و ادام رو بعدا دانلود کرد؟:-b

بعد یه سوال دیگه توی تروفی ها نشوته که فیلم کافه تاءتر رو پلی کنید چجوری؟

من یه تروفی تو کافه گرفتم . البته این نبود که فیلم رو پلی کنم. بلکه این بود که باید تو کافه بری و یه نمایش رو که دارن اجرا میکنن کامل ببینی و بعدش تروفی ازاد میشه. فک کنم منظورت همین باشه.

من یه تروفی تو کافه گرفتم . البته این نبود که فیلم رو پلی کنم. بلکه این بود که باید تو کافه بری و یه نمایش رو که دارن اجرا میکنن کامل ببینی و بعدش تروفی ازاد میشه. فک کنم منظورت همین باشه.
خوب من این کار هم کردم ولی تورفی نداد:|

این مراحل تحقیقاتی - کاراگاهیش هم خیلی چیزی بیخودی هست:d چون خیلی آسونه ... بعدش خیلی بی معنی هست! میری جلوی قاتل بدون هیچگونه دخالتی و کتک کاری خودش رو معرفی میکنه:|

خوب ما هم بازى رو تموم كرديم ، نميدونم چرا نمرات بازى اينجورى شد فقط به خاطر مشكلات گرافيكى بوده يا نه ، در هر صورت بازى خيلى بهم چسبيد خيلى :d
يكى از بهترين نسخه هاى سرى اساسين بود براى من بدون شك ( بعد از شماره ى اول و دوم )
تجربه ى بازى رو به همه ى دوستان پيشنهاد ميكنم !
من چون بعد از اون آپديت 6 گيگ بازى كردم مشكل خاصى نديدم ! افت فريم خيلى خيلى كم شده و تا پايان بازى شايد دو يا سه بار كلا متوجه افت فريم شدم و واقعا اذيت نكرد ، باگ خاصى هم نديدم تو بازى ...
در كل اينكه توصيه ميشه خريدش

آقا دوستانی که Companion App رو بازی کردن یه سوال دارم ازشون .

این گنج هایی که تو بعضی ماموریت ها میده که بعدش هم سینک میشه با خود بازی اصلی ؛ اینا رو میگه یا یه نفر رو بفرست که 23 ساعته بره بگیرتش ( که شاخ ترین آدمم رو هم میبره نامرد ! ) یا با خود آرنو تو بازی برو بگیر . ولی خودش اتومات میره روی اون 23 ساعته ! نمی شه با آرنو تو بازی اصلی رفت گرفت بعد از اینکه گنج آزاد شده ؟!! 23 ساعت یه یارمون رو الکی به فنا میده !

هیچ وقت فکر نمی کردم بشه یه همچین پایان آشغالی واسه یه بازی ساخت:|
کل بازی: 10
پایان: 0
تو عمرم این قدر Plot Hole رو یه جا ندیده بودم:|

تاقبل اين كه به پاريس وارد شم بازي خوب بود ولي به محظه اين كه به پاريس اومدم وقتي از روي سقف خونه ها پايين رو نگاه ميكردم و صفحه رو ميچرخوندم سر درد ميگرفتم
دوتا دليل داره:١-جزييات بسيار زياد شهر ٢-افت فريم نسبتا زياد
البته هنوز هيچ اپديتي نريختم...بازي ميشه كرد ولي من يكي سر درد گرفتم...اپديت رو بريزم حل ه ديگه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or