Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
دوستان این صندوق های قرمز که قفلا چطور باز میشن! حیلی سریع رد میشه تا میزنم میپره)x
اوایل بازی فقط صندوق های ساده که یک یا دو قفله هستن رو میتونین باز کنین . با خریدن اسکیل های مربوطه ؛ همه ی صندوق ها رو راحت باز می کنین . بعد از سکانس ۹ ؛ مرحله آخر اسکیل ها باز میشه

دوستان مدتیه co op برای من مشکل پیدا کرده یا روی waiting for other players گیر میکنه که مجبور میشم از بازی بیام بیرون یا اگه میره تو بازی وسط مرحله گیر میکنه . نمیدونم برای شما هم اینطوری شده. این موضوع الان حدود 10 روزه که پیش اومده. اپدیت هم کردم.

این چرا اینقدر خوبه؟ دلم نمیاد تمومش کنم:x
انیمیشن ها خدا، گرافیک خدا، فریم دهی هم از اونجایی که 900Pـه مانیتورم خدا، مبارزات خدا، گیم پلی خدا، کلا همه چی خداست:x

دوستان مدتیه co op برای من مشکل پیدا کرده یا روی waiting for other players گیر میکنه که مجبور میشم از بازی بیام بیرون یا اگه میره تو بازی وسط مرحله گیر میکنه . نمیدونم برای شما هم اینطوری شده. این موضوع الان حدود 10 روزه که پیش اومده. اپدیت هم کردم.
پس این مشکل جدیدا ایجاد شده ؟

آخه من دو روزه که میخوام کوآپ ش رو تجربه کنم و بازی رو پلات کنم ( فقط دو تا تروفی کوآپ مونده ) ولی همین مشکل شما رو دارم . فکر می کردم برای اینترنت م هست .

یعنی تازه ایجاد شده این مشکل ؟

x0626gn8nm9p3msestpi.jpg

Club Competitions Have Arrived! | Assassin’s Creed® Unity News - Coming Holiday 2014 | Ubisoft (US)
من تا وارد بازی شدم،دیدم برام Invite به گروه فرستاده شده :d (کار کی بوده بیاد خودش ور لو بده؟ :-" ) ولی من هیچکی رو توی گروه نمیشناسم:|
اگر کسی از گروهمون هست زود خبر بده بریم تو کارش! >:) :-" من Medievalـها رو میخوام :((

+
Crimson Christmas Community Event Begins Soon! | Assassin’s Creed® Unity News - Coming Holiday 2014 | Ubisoft (US)

دوستان یه مشکلی دارم با بازی , بعضی وقتا میرم سمت مراحل نمیشه اوکی کرد , اصلا اون 3 تا گزینه نمیان رو صفحه . فقط پایین زیرنویس میکنه مرحله فلان ..

2 بار سر مراحل اصلی اینجوری شد , که با یه دور زدن اوکی شد ولی مراحل Paris Story الان دوتا هستن که هرکار میکنم میرم پیش آیکونش نمیشه اوکی کرد.

کسی این مشکلو داشته تا حالا؟

دوستان یه مشکلی دارم با بازی , بعضی وقتا میرم سمت مراحل نمیشه اوکی کرد , اصلا اون 3 تا گزینه نمیان رو صفحه . فقط پایین زیرنویس میکنه مرحله فلان ..

2 بار سر مراحل اصلی اینجوری شد , که با یه دور زدن اوکی شد ولی مراحل Paris Story الان دوتا هستن که هرکار میکنم میرم پیش آیکونش نمیشه اوکی کرد.

کسی این مشکلو داشته تا حالا؟
من تو ماموریت های داستانی واسم پیش اومده بود چندبار که با همون چرخ زدن که خودت گفتی ؛ اوکی شده بود .
امروز عصر هم دوتا از پاریس استوری هام مونده بود که اومدم برم همین مشکلت پیش اومد واسم ‌ لا چرخ زدن هم نشد . اومدم بیرون رفتم تو ؛ بازم نشد . خاموش روشن کردم ؛ اینترنت کنسول رو هم قطع کردم ؛ رفتم تو راحت شد

دوستان این اسکیل تغیر چهره چرا زمانش کمه نمیشه بیشترش کرد!؟:d بعد این جعبه های آبی رنگ چطور باز میشن!؟:-/
(بازی خیلی قشنگه...:d بعد آپدیت بهتر هم شده...:> باگ داره ولی نه اونقدر که بازیش نکنی!/:))

دوستان این اسکیل تغیر چهره چرا زمانش کمه نمیشه بیشترش کرد!؟:d بعد این جعبه های آبی رنگ چطور باز میشن!؟:-/
(بازی خیلی قشنگه...:d بعد آپدیت بهتر هم شده...:> باگ داره ولی نه اونقدر که بازیش نکنی!/:))
نه دیگه! زیاد خیلی میشه! :d همین خوبه زمانش:-"
صندوق های آبی مربوط به AC:U Companion App میشن که باید با موبایل ماموریت هایی رو بری تا باز بشن :d (برای تروفی اگر میخوای لازم نیستن)

این Artifact ها رو برای دل خودم دارم میگیرم همش رو .

ولی الان رو نقشه کامل گرفتم ولی توی Progress Tracker هنوز چندتا منطقه هست که نگرفتم ! قضیه چیه ؟

دوستان من هنوز نتونستم با کسی وصل بشم این دو تا تروفی کوآپ رو بگیرم بازی پلات شه . جان من یکی کمک کنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or