خوب بعد از 2-3 روز بازی کردن , و گشت و گزار باید بگم از چیزی که انتظار داشتم تا الان خدارو شکر بیشتر بم چسبید !
نبرد های تن به تن خیلی خوب درومده و من حال میکنم .
گرافیک قابل قبوله , داستان تا اینجا خوب بوده ( خیلی نرفتم جلو داستانی ) فعلاً دارم مراحل جانبی رو میرم و تو پاریس زیبا میچرخم . هدفم هم اینه اول با مراحل جانبی پول و این داستانا به دست بیارم که با دست پر برم واسه مراحل اصلی
تا اینجا هم باگ خاصی ندیدم و افت فرم هم فقط قسمتی که از زندان زد بیرون خیلی کم این مورد بود که اصلا آزار دهنده نبود و در حد 3 ثانیه بود و خلاص .
کلا اینکه به نظم زیادی بازی کوبیده شد ! عجیبه واچ داگز با اون گرافیک مسخرش , در این حد علیهش حرفی زده نشد .
جالبه تو این تاپیک دیدم بعضیا میان از باگ بازی ایراد میگیرن و میگم بازی آشغاله رفتیم گزاشتیم واسه فروش و این داستانا چون باگش رو نمیتونیم تحمل کنیم , بعد همون کاربر تو تاپیک فیفا 15 وقتی همه از باگ های فوق مسخره بازی ایراد میگرفتن دفاع میکرد و میگفت باگ اصلا مهم نیست و آزار نمیده !!
حالا دیگه هدف دوستان چیه خدا داند .. البته هرکی نظری داره , ولی اینکه حرف دوتا میشه جالب نیست .
خلاصه اینکه من به عنوان کسی که همه سری های این بازی رو تجربه نکردم ( 1 ، 2 و 3 رو بازی کردم ) بعد از اون زده شدم از بازی . بعد از چند سال دارم دوباره این ip رو بازی میکنم واسم لذت بخش بود و اصـــلا از خریدن بازی پشیمون نیستم ..
قشنگ چند ماهی میتونه سرگرمم کنه مراحل فرعی ش هم زیاده , اونم واسه منی که ممکنه تو هفته 3.4 بار بازی کنم و اونم 2 ساعت هر دفعه یا کمی بیشتر .