Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
بازی خیلی بهتر شده . امیدوارم تجربه ای بشه برای UbiSoft که دیگه بازی هاشو اینجوری عرضه نکنه و تنبلی نکنه و بهتر کار بکنه تا طرفدارانش رو نا امید نکنه . امیدواریم در نسخه ی آینده شاهد این مشکلات نباشیم .

بازی خیلی بهتر شده . امیدوارم تجربه ای بشه برای UbiSoft که دیگه بازی هاشو اینجوری عرضه نکنه و تنبلی نکنه و بهتر کار بکنه تا طرفدارانش رو نا امید نکنه . امیدواریم در نسخه ی آینده شاهد این مشکلات نباشیم .
اه بابا بيا برو رد كارت ديگه ! :|
همين ٢ دقيقه اي كه ميام سايت ميخوام ٤ تا پستي بخونم كه يه چيزي ازشون ياد بگيرم نه اينكه تو هر تاپيكي كه ميرم اسپم هاي تو يكي رو بخونم:|
شرمنده بابت اسپم خودم :p:d
دوست عزیز بالاخره هدف بنده هم در میان گذاشتن نظراتم با بقیه دوستان هست که بتونم کمکی به بقیه بکنم و نظراتم رو بیان کنم . حالا شاید دوستی بخوان خرید انجام بدن باید راهنماییشون کنیم تا بهترین خریدشون رو انجام بدن .
راهنمايي يه بار دوبار نه هر دفعه ! كسي هم كه اطلاعات بيشتر بخواد پا ميشه ميره تو پروفايل كاربر هايي كه بازي رو دارن و اطلاعات مفيدي در باره بازي ميدن مثل ياسر و امير اكيبا و .....

آخرین ویرایش:
اه بابا بيا برو رد كارت ديگه ! :|
همين ٢ دقيقه اي كه ميام سايت ميخوام ٤ تا پستي بخونم كه يه چيزي ازشون ياد بگيرم نه اينكه تو هر تاپيكي كه ميرم اسپم هاي تو يكي رو بخونم:|

دوست عزیز بالاخره هدف بنده هم در میان گذاشتن نظراتم با بقیه دوستان هست که بتونم کمکی به بقیه بکنم و نظراتم رو بیان کنم . حالا شاید دوستی بخوان خرید انجام بدن باید راهنماییشون کنیم تا بهترین خریدشون رو انجام بدن .

اقا هر روز از درس و مشق پا میشی میای تو تاپیک همه بازیها میگی امیدوارم در نسخه بعد بهتر بشه:/
بسه دیگه... مرسی بابت امیدواریتون... اگه کسی از دوستان این امیدواری های این دوستمون براش مفید بود بگه خواهشا...
جالب تر اینکه میگی همه چیو بازی کردی بعد ای دی پی اس ان نداری اصلا:)
کنسولم نداری تازه:))

اقا هر روز از درس و مشق پا میشی میای تو تاپیک همه بازیها میگی امیدوارم در نسخه بعد بهتر بشه:/
بسه دیگه... مرسی بابت امیدواریتون... اگه کسی از دوستان این امیدواری های این دوستمون براش مفید بود بگه خواهشا...

امیدواریشون به درد من خورد....
(جوری که خواستم ps4 ام رو بشکنم و برم تو افق محو شم بدش خودمو از ساختمان به پایین پرت کنم..... اخه چیه این زندگی با این بازی های زورکی! ( قافیه رو داشتین :d ))
:|

دوست عزیز بنده عیال وارم خواهشا اینطور نگید . بالاخره قصد بنده فقط راهنمایی و برطرف کردن مشکلات دوستان و پاسخ به سوالاتشون هست و خوشحال میشم کمک کنم .

خوب بعد از 2-3 روز بازی کردن , و گشت و گزار باید بگم از چیزی که انتظار داشتم تا الان خدارو شکر بیشتر بم چسبید !

نبرد های تن به تن خیلی خوب درومده و من حال میکنم .

گرافیک قابل قبوله , داستان تا اینجا خوب بوده ( خیلی نرفتم جلو داستانی ) فعلاً دارم مراحل جانبی رو میرم و تو پاریس زیبا میچرخم . هدفم هم اینه اول با مراحل جانبی پول و این داستانا به دست بیارم که با دست پر برم واسه مراحل اصلی :دی

تا اینجا هم باگ خاصی ندیدم و افت فرم هم فقط قسمتی که از زندان زد بیرون خیلی کم این مورد بود که اصلا آزار دهنده نبود و در حد 3 ثانیه بود و خلاص .

کلا اینکه به نظم زیادی بازی کوبیده شد ! عجیبه واچ داگز با اون گرافیک مسخرش , در این حد علیهش حرفی زده نشد .

جالبه تو این تاپیک دیدم بعضیا میان از باگ بازی ایراد میگیرن و میگم بازی آشغاله رفتیم گزاشتیم واسه فروش و این داستانا چون باگش رو نمیتونیم تحمل کنیم , بعد همون کاربر تو تاپیک فیفا 15 وقتی همه از باگ های فوق مسخره بازی ایراد میگرفتن دفاع میکرد و میگفت باگ اصلا مهم نیست و آزار نمیده !!

حالا دیگه هدف دوستان چیه خدا داند .. البته هرکی نظری داره , ولی اینکه حرف دوتا میشه جالب نیست .

خلاصه اینکه من به عنوان کسی که همه سری های این بازی رو تجربه نکردم ( 1 ، 2 و 3 رو بازی کردم ) بعد از اون زده شدم از بازی . بعد از چند سال دارم دوباره این ip رو بازی میکنم واسم لذت بخش بود و اصـــلا از خریدن بازی پشیمون نیستم ..

قشنگ چند ماهی میتونه سرگرمم کنه مراحل فرعی ش هم زیاده , اونم واسه منی که ممکنه تو هفته 3.4 بار بازی کنم و اونم 2 ساعت هر دفعه یا کمی بیشتر .

دوستان بازی 1080 هست درسته!؟ پس چرا تو خبرا میومد 900 p هست!؟
بازی بعد آپدیت عالی شده! واقعا بازی زیبایی هست... نمیدونم چرا بعضی ها الکی بازی رو بد جلوه میدن! این بازی رو بخای با اساسین های پیش مقایسه کنی میفهمی چقدر پیشرفت کرده!

دوستان بازی 1080 هست درسته!؟ پس چرا تو خبرا میومد 900 p هست!؟
بازی بعد آپدیت عالی شده! واقعا بازی زیبایی هست... نمیدونم چرا بعضی ها الکی بازی رو بد جلوه میدن! این بازی رو بخای با اساسین های پیش مقایسه کنی میفهمی چقدر پیشرفت کرده!

بازی 900P هست دوست عزیز.

خب بالاخره با راهنمایی دوستان این تروفی ورسای رو هم گرفتم !

آخرین گنج ورسای رو که گرفتم ؛ دوباره هیچ خبری نشد !! سکته کردم !! یه 30 ثانیه طول کشید تا داد تروفی رو !! صحنه ی جالبی بود ! :d

ببینم این داستان سکته سر تروفی ها به خاطر مشکلات فنی این بازی هست یا همه ی بازی ها همینه ؟!! آخه من این اولین بازی کنسولیم بود !!

دو تا تروفی Coop رو هم بگیرم ؛ دیگه پلات ه ! ( فعلا دنبال پلاس رایگان م ! )

اینترنت خیلی خفن که نمی خواد ؟

همینجوری تو یکی از مراحل Coop برم ؛ خودش یار پیدا می کنه ؟

ویرایش :

دوستان من مراحل coop رو که انتخاب می کنم ؛ چند ثانیه ای میگرده و یکی رو پیدا می کنه . بعد که میره تو loading ورود به مرحله ؛ یه دو دقیقه طول میده و صفحه سیاه و علامت loading هم اون کنار .
بعد مینویسه اون یارو مرحله رو ترک کرد . واسه منم همینجوری تو loading میمونه .

واسه اینترنت ه ؟

من سرعت دانلود م رو ۲۵۰ تا ۳۰۰ هست ولی پینگ م اینا خیلی خوب نیست . شاتل هم هستم .

این دو تا تروفی coop رو میخوام فقط !

جان من راهنمایی کنید .

ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or