Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
بعد اپدیت دوساعتی بازی کردم افت فریم ندیدم اما جالبه باگهای جدیدی اضافه شده مثلا تو معابر مردم رو هوا راه میرن یا گاهی دیدم مردم بصورت عمودی میرن تو اسمون مثله اینکه موشک هوا کنی :d

اما از حق نگذریم بازی خیلی از چیزی که اول بوده بهتر شده
:scare:
پس با این اوصاف قبلا بازی بایوشاک اینفینیت بوده دیگه:d

من خیال میکردم جمع کردن صندوقچه‌ها خیلی حوصله سربر باشه ولی سره همین قضیه من هر روز کلی وسایل و ابزارهای قدیمی تو بازی میبینم
امروز یه چیزی دیدم که فکر کنم یه 5 دقیقه ای وایسادم نگاش کردم چون داشنت ازش استفاده هم میکردن ( قیافه من در اون دقایق:scare:) :d
دستگاه چاپ سنگی

اگه این مشکلات گرافیکی و باگ های مسخره تو گیم پلی و افت فریم نبود این بازی پتانسیل متای 85 به بالا رو داشت. کاش 3 ماه دیرتر بازی رو بیرون می دادن.
خیلی حیف شد... من از 3 سال پیش منتظر یه AC بودم که تو حال و هوای انقلاب فرانسه باشه، که بالاخره انتظارم سر اومد ولی گند زدن به بازی:|

دوستان من همه ی گنج ها و coockade های منطقه ورسای رو گرفتم . ولی تروفی ۱۰۰٪ کردن ورسای رو نمی ده . کار دیگه ای باید بکنم ؟

نه! :|
دوتا از تروفی های بازی باگ دارن، یکی این، یکی آپگرید کردن کامل کافه تئاتر :|
برو بقیه ی تروفی ها رو بگیر، بعد بکاپ بگیر از saveت ، بعد از رو کنسول پاک کن و دوباره برو :| :((

برو بقیه ی تروفی ها رو بگیر، بعد بکاپ بگیر از saveت ، بعد از رو کنسول پاک کن و دوباره برو :| :((

دم شما گرم !

چی رو دوباره برم ؟!!! کل بازی رو ؟ !!!
چه جوری باید بک آپ بگیرم ؟ من این اولین بازی کنسولیم هست !

آخه چرا اینقدر تروفیهاش وقت گیره
صندوقچه ها ، مراحل Clubs ، Nostradamus ، Paris Story :((

پاریس استوری ها رو لازم نیست برین همرو .
ولی بقیه چیزهایی که گفتین لازمهه !!
من که لذت میبرم از این همه تایم طولانی !!!

من بازی رو تموم کردم ولی مثلا تروفی تموم کردن سکانس 11 رو بهم نداده:|

ولی تروفی کافه تئاتر رو گرفتم همون اول! نمیدونم مشکلش چیه اصلا!

دوستان من همه ی گنج ها و coockade های منطقه ورسای رو گرفتم . ولی تروفی ۱۰۰٪ کردن ورسای رو نمی ده . کار دیگه ای باید بکنم ؟

ورسالیس برای من یه بار گلیچ شده بود
کل تروفی ها رو گرفتم بعد سیو هارو پاک کردم از اول رفتم :|
البته دقت کن کل ایتم ها رو گرفت باشی :d رو مپ برو ببین همه جعبه ها و coockade ها رو گرفته باشی
ضمن اینکه باید حتما از جلوی خونت با کالسکه به اون منطقه سفر کنی یه وقت تو خود مرحلش نری ایتم هارو جمع کنی که دوباره گلیچ میشه
سر پلاتش سرویس شدم :d

- - -ویرایش - - -

من بازی رو تموم کردم ولی مثلا تروفی تموم کردن سکانس 11 رو بهم نداده:|

ولی تروفی کافه تئاتر رو گرفتم همون اول! نمیدونم مشکلش چیه اصلا!

مطمئنی ؟ تا الان گزارش گلیچ برای هیچ سکانسی دیده نشده :d خوب یه بار دیگه همون سکانس رو بازی کن اگه دیدی تروفی رو نداده دیگه باید کل سیو ها رو پاک کنی از اول بازی کنی :|

ورسالیس برای من یه بار گلیچ شده بود
کل تروفی ها رو گرفتم بعد سیو هارو پاک کردم از اول رفتم :|
البته دقت کن کل ایتم ها رو گرفت باشی :d رو مپ برو ببین همه جعبه ها و coockade ها رو گرفته باشی
ضمن اینکه باید حتما از جلوی خونت با کالسکه به اون منطقه سفر کنی یه وقت تو خود مرحلش نری ایتم هارو جمع کنی که دوباره گلیچ میشه
سر پلاتش سرویس شدم :d

- - -ویرایش - - -

مطمئنی ؟ تا الان گزارش گلیچ برای هیچ سکانسی دیده نشده :d خوب یه بار دیگه همون سکانس رو بازی کن اگه دیدی تروفی رو نداده دیگه باید کل سیو ها رو پاک کنی از اول بازی کنی :|

یعنی از اول بازی رو شروع کنم تا جایی که فقط بتونم سفر کنم به ورسای با کالسکه ؟ بعد برم همه رو جمع کنم ؟

یه چیز دیگه . این مراحل اول بازی رو که دوباره برم و یه سری تروفی بگیرم ؛ اون قبلی ها رو داغون نکنه ! ؟ !

سیو بازی رو چه جوری پاک کنم ؟

---------------------------

ممکنه با این آپدیت 4 مشکل حل بشه ؟ چون من دیدم اواخر بازی هستم و مشکلی هم نداشتم با بازی ؛ دیگه آپدیت نکردم .

تو info آپدیت موارد زیر رو نوشته :

Patch 4 delivers a variety fixes including:
Performance & Stability: Frame rate drops, game crashes, lost progression
Gameplay: Navigation, lock picking chests
Online: Connectivity, matchmaking, companion app

ممکنه اون lost Progression دوای درد باشه ؟!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or