Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
ختم کلام بازی رو باید جدی نگرفت و فقط به عنوان اینکه از سری اسسین عقب نیوفتم بازی کرد...
هرکی بگه خوب شده بازی بعد آپدیت دستگاهمو میکوبم خوردش میکنم بگه باگ نداره درواقعه دروغ میگه به نظر من.. یا دوست نداره قبول کنه این اسسین بدترین اسسینه

بعد از نزدیک به 10 گیگ آپدیت: خاک بر سره ubi بازی پر از باگه....بعد از صحنه عشق بازی اول وقت فرار تو اتاق روبرویی دعوا کردم گاردایه دیگه متوجه شدن و نیامدن بعد از کشتن اون سرباز دو گارد اتاق بغلی برگشتن سمته دیوار در برم....
دقیقا به فاصله 3 دقیقه بعد تو زندان دو تا مامور آمدن تو تا بکشیمشان فرار کنیم رفتن وایستادن تا ما بکشیمشون با دوستم جلوشونم رفتم کاری نکردن....
هنوزم تو دیوار فرو میره سر آرنو کاور گیری آشغاله....هوش مصنوعی هم بگیر نگیر داره .....
سران ubi و سازنده های بازی برن بمیرن همین بمیرن

ختم کلام بازی رو باید جدی نگرفت و فقط به عنوان اینکه از سری اسسین عقب نیوفتم بازی کرد...
هرکی بگه خوب شده بازی بعد آپدیت دستگاهمو میکوبم خوردش میکنم بگه باگ نداره درواقعه دروغ میگه به نظر من.. یا دوست نداره قبول کنه این اسسین بدترین اسسینه

بعد از نزدیک به 10 گیگ آپدیت: خاک بر سره ubi بازی پر از باگه....بعد از صحنه عشق بازی اول وقت فرار تو اتاق روبرویی دعوا کردم گاردایه دیگه متوجه شدن و نیامدن بعد از کشتن اون سرباز دو گارد اتاق بغلی برگشتن سمته دیوار در برم....
دقیقا به فاصله 3 دقیقه بعد تو زندان دو تا مامور آمدن تو تا بکشیمشان فرار کنیم رفتن وایستادن تا ما بکشیمشون با دوستم جلوشونم رفتم کاری نکردن....
هنوزم تو دیوار فرو میره سر آرنو کاور گیری آشغال....هوش مصنوعی هم بگیر نگیر داره .....
فریم ریت چطور بود؟

اونو ندیدم اول بازیم شاید بعدن اونم نمایان بشه اما کلا بازی تعطیله شمشیر میزنی جا اینکه بره تو بدن یارو میره رو هوا و بعد خون میپاچه بیرون یارو میمیره دقیقا نمره6.4 gamefly هم زیادیشه که داده بهش....وقتی ی موجود یا یک وسیله ای بد تولید میشه شما هرچقد هم هنر بخرج بدی بعدن اوضاش خوب نمیشه جریان این بازی.....

ببین من کلا الان اونجایم که از زندان دارم فرار میکنم همش باگ میبینم به خدا میخوام بفروشمش حتی با هزینه آپدیتشم تصور بازی این عنوان ندارم...هرکی دوست داره فک کنه من پدر کشتگی با این عنوان دارم ولی دلیلی نداره من این همه هزینه کردم لذت ببرم نه ذلت و عذاب بکشم ای خداااااااااااااااااا

Assassin's Creed: Unity PlayStation 4 Video Game | Buy Assassin's Creed: Unity for PlayStation 4 | Rent Assassin's Creed: Unity - www.gamefly.com

مسخره ها کل آپدیتاشون همش fix داره تو عنوانش به نظرم این گند و گ و ه جمع شدنی نیست حتی با 1000 گیگ آپدیت ...

قاطیم بد حرف زدم یا نوشتم شرمنده

من امروز بازی دوباره اومد دستم و خوشبختانه فعلا هم دستمه و می تونم کامل بازی کنم:d
اول از همه وقتی بازی گذاشتم تو کنسول گفت 40GB آپدیت کن:|. من بعد بازی پاک کردم و دوباره نصب کردم و مشکل حل شد (آپدیت 6.7GB دانلود کردم)
درباره فریم ریت بازی و باگ ها توضیح بدم. فریم ریت بازی که واقعا خیلی بهتر شده و اگر کسی قبل آپدیت بازی کرده باشه، 100% میتونه فریم بهتر بازی احساس کنه. البته بازی هنوزم افت فریم داره ولی نه مثل روز اول. باگ هم تا این جا ندیدم تو بازی.
درباره خود بازی هم بر خلاف این که خیلی ها از بازی خوششون نیومده ولی من این شماره از شماره 4 و 3 و RE بیشتر دوست دارم :d
اول از همه چون دریا، اسب و از این جور چیزا نداره و بیشتر شبیه شماره دوم و اول شده، مبارزات بازی هم که خیلی سخت شده. شخصیت Arno که از کانر و ادوارد به نظرم بهتر بوده تا اینجا. داستان بازی هم خیلی شخصی شده و حالت کلی داستان، قضیه عشق و عاشقی بوده تا این جای کار (من تا پایان sequence 5 بازی کردم).

آخرین ویرایش:
من دیشب بلاخره بازی رو تست کردم ( آپدیت هم انجام دادم ) گرافیک قابل قبول بود و آدم لذت میبره .

بخش پارکور و بالارفتن ها هم خیلی باحال شده ( من 2-3 سری قبلی رو بازی نکردم نمیدونم چجوری بودن ) و کلا حس جالبی میده .

تا اینجا باگ و افت فرم هم ندیدم .

مشکل اکثر دوستان اینه وقتی یه چیز مشنون دنبالش میرن , خوب اصلا بگیم باگ داره شما باید بری تهش رو در بیاری ببینی چجوریه باگش ؟ بازیتو ادامه بده ممکنه اصلا نبینی و حس نکنی چیزی .

من خودم چند دقیقه اول رو حساب ایرادهایی که گرفته شد ( نمیگم الکی بودن , مشکلات وجود داشته حتماً ) یکم دلسرد بودم ولی بعد تصمیم گرفتم بازیو انجام بدم و لذتشو ببریم در حد و اندازه های خودش .

خلاص . شما هم اگه تازه میخواید شروع کنید بازیو همین پیشنهادو دارم واستون .

------------------------

فقط یه سوال ذهنمو مشول کرده , من دو سه سری قبلیو بازی نکردم کسی میتونه تو پ.خ به من بگه داستان دزموند و .. چی شد ؟ الان از این نظر یکم هنگم :دی

اونو ندیدم اول بازیم شاید بعدن اونم نمایان بشه اما کلا بازی تعطیله شمشیر میزنی جا اینکه بره تو بدن یارو میره رو هوا و بعد خون میپاچه بیرون یارو میمیره دقیقا نمره6.4 gamefly هم زیادیشه که داده بهش....وقتی ی موجود یا یک وسیله ای بد تولید میشه شما هرچقد هم هنر بخرج بدی بعدن اوضاش خوب نمیشه جریان این بازی.....

ببین من کلا الان اونجایم که از زندان دارم فرار میکنم همش باگ میبینم به خدا میخوام بفروشمش حتی با هزینه آپدیتشم تصور بازی این عنوان ندارم...هرکی دوست داره فک کنه من پدر کشتگی با این عنوان دارم ولی دلیلی نداره من این همه هزینه کردم لذت ببرم نه ذلت و عذاب بکشم ای خداااااااااااااااااا

Assassin's Creed: Unity PlayStation 4 Video Game | Buy Assassin's Creed: Unity for PlayStation 4 | Rent Assassin's Creed: Unity - www.gamefly.com

مسخره ها کل آپدیتاشون همش fix داره تو عنوانش به نظرم این گند و گ و ه جمع شدنی نیست حتی با 1000 گیگ آپدیت ...

قاطیم بد حرف زدم یا نوشتم شرمنده
سایت Gamefly میانگین نمرات یوسر های سایت Gamefly و نمره منتقد نیست. من خودم الان به نسخه Xbox One بازی مثلا نمره 8 دادم و میانگین نمرات بازی 7.2 و 633 نفر هم رای دادن. کلا این سایت منبع خوبی برای نمرات نیست، چون تمام کسانی که رای میدن، از این سایت این بازی هارو اجاره می کنن و مثلا اگه دیسک بازی مشکل داشته باشه میان به بازی نمره 0 میدن.

درباره باگ ها هم من به جز غیب شدن چند تا از NPC ها، باگ دیگه ای ندیدم. (البته این باگ هم مربوط به قبل آپدیت جدید میشه)

منتقد بهتر از خوده بازیباز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه جدی میگم منم سر این به اون سایت رجوع میکنم وقتی ببینی به tlou 9.3 میدن میبینی منطقی و به nba lhve 2014 نمره 3 دادن پس درسته...
منطقی باشیم من تا حالا بازی خراب بلوری نداشتم نگم با کلید بیوفتی به جونش بازی خراب بشه پس منطقی نیست این حرف ....کاملا هم نمرات اشخاص اون سایت با منطق میخوانه وقتی به killzone shadow fall نمره 6 دادن مشخصه نظرات مردمشون حرف نداره ....
من که گفتم نمرات این سایت مربوط به بازی های اجاره ای و یک دیسک بازی ممکنه به 100 ها نفر اجاره داده بشه. من خودم Kinect Sports از این سایت اجاره کردم و دیسک بازی اجرا نشد یا مثلا یک بازی به جای این که بعد دو روز به دستم برسه، بعد 13 روز به دستم رسید. البته من خودم کم پیش میاد تو این سایت نمره داده باشم ولی اون اوایل به نمرات یوسر ها توجه کردم و دیدم که خیلی عوامل تو نمره دادن به بازی دخیل، از موجود بودن بازی تو سایت گرفته تا سالم بودن پاکت پست بازی. البته بازم نمیگم که همه یوسر های این سایت این طورین و به خاطر این دلایل نمره میدن. نقل قول پست شما هم بیشتر بخاطر این بود که گفته بودین "gamefly نمره داده"، در حالی که این سایت هیچ نمره ای نمیده و مثل meta یوسر های سایت به بازی ها نمره میدن.

آخرین ویرایش:
بعد اپدیت دوساعتی بازی کردم افت فریم ندیدم اما جالبه باگهای جدیدی اضافه شده مثلا تو معابر مردم رو هوا راه میرن یا گاهی دیدم مردم بصورت عمودی میرن تو اسمون مثله اینکه موشک هوا کنی :d

اما از حق نگذریم بازی خیلی از چیزی که اول بوده بهتر شده

بعد اپدیت دوساعتی بازی کردم افت فریم ندیدم اما جالبه باگهای جدیدی اضافه شده مثلا تو معابر مردم رو هوا راه میرن یا گاهی دیدم مردم بصورت عمودی میرن تو اسمون مثله اینکه موشک هوا کنی :d

دقیقا تایید میکنم ی زنه با من با دامنه بلندش از آسمان پایین میامد از ارتفاع 2 3 متری در اضافه حرفای صفحه پیشم میگم حوصله انجام بازی با 10 گیگ آپدیت و دیدن هزاران باگ عجیبو ندارم و شوتش میکنم اونور......
ندیدن باگ و زدن خودتو به اون راه برا آدمای با حوصله خوبه و لازم نیست از بازی که امتیازش پایین بوده و من خودم دارم مشکلاتشو میبینم بیخودی دفاع کنیم بیاییم منطقی باشیم بازی ی چزی شبیه باگه که تولید شده شده بازی....من کلا 20 دقیقه اول بازیم همش باگ دیدم اینکه 16 ساعت باگ ببینم میمیرم....
من نمیگم هرکسی حال میکنه حال نکنه من میگم فقط واقع بین باشیم بازی نمرش بالا 7 هم نیست و بین 6 تا 7 و با 10 گیگ آپدیتم اوضاع خرابه...
3 روز خریدمش بازیش نکردم تا همه دانلوداشو بکنم اما الان زده شدم این حقه منه و ی جوری به فکر رهایی ازشم=((

- - -ویرایش - - -

سایت Gamefly میانگین نمرات یوسر های سایت Gamefly و نمره منتقد نیست. من خودم الان به نسخه Xbox One بازی مثلا نمره 8 دادم و میانگین نمرات بازی 7.2 و 633 نفر هم رای دادن. کلا این سایت منبع خوبی برای نمرات نیست، چون تمام کسانی که رای میدن، از این سایت این بازی هارو اجاره می کنن و مثلا اگه دیسک بازی مشکل داشته باشه میان به بازی نمره 0 میدن.

درباره باگ ها هم من به جز غیب شدن چند تا از NPC ها، باگ دیگه ای ندیدم. (البته این باگ هم مربوط به قبل آپدیت جدید میشه)

منتقد بهتر از خوده بازیباز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه جدی میگم منم سر این به اون سایت رجوع میکنم وقتی ببینی به tlou 9.3 میدن میبینی منطقی و به nba lhve 2014 نمره 3 دادن پس درسته...
منطقی باشیم من تا حالا بازی خراب بلوری نداشتم نگم با کلید بیوفتی به جونش بازی خراب بشه پس منطقی نیست این حرف ....کاملا هم نمرات اشخاص اون سایت با منطق میخوانه وقتی به killzone shadow fall نمره 6 دادن مشخصه نظرات مردمشون حرف نداره ....

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز خوده ubisoft هم این مشکل آپدیت با حجم 40 گیگ رو بر روی xbox one تایید کرد و گفته روی یه سری کنسولها این اتفاق افتاده

و با مایکروسافت در حال بررسی این مشکل هستند ولی در کل حجم آپدیت برای هر دو کنسول همون 6.7 گیگ هستش

اینم منبع
Patch 4 Release Notes [UPDATED]
الان که حجم آپدیت رو دیدم تازه متوجه عمق فاجعه این به اصطلاح بازی شدم.همدردی خودم رو با اونایی که بازی رو پیش از این آپدیت تهیه کردن اعلام میکنم:)):d

با سلام
دوستان هنوز آپدیتش نکردم اما اونجا که از زندان فرار میکنی خیلی خیلی افت فریم داره ....
آپ کنم درست میشه ؟؟؟
افت فریم نداره اما باگ تا دلت بخواد از تو هم رفتن آدما تا دیوار تا شمشیر فرو کردن رو هوا و غیره باگ داره ...ولش کن حال بکن بعد بفروش من قیدشو زدم اما میتونی تحمل کنی بازیش بکن.

افت فریم نداره اما باگ تا دلت بخواد از تو هم رفتن آدما تا دیوار تا شمشیر فرو کردن رو هوا و غیره باگ داره ...ولش کن حال بکن بعد بفروش من قیدشو زدم اما میتونی تحمل کنی بازیش بکن.
نمی دونم دوستانی مثل شما که دارن زجر میکشن ؛ چه اصراری دارن حتما بازی کنن این عنوان رو ؟؟؟

برادر من عمر آدم با ارزش تر از اونه که این همه وقت بذاری واسه پست های انتقادی علیه این بازی ! بدت اومده خب بازی نکن ! میخوای هم به بقیه اطلاع رسانی کنی ؛ نهایتا یه بار ! نه تو هر صفحه شیش بار !!!!

من خودم جزو کسانی هستم که دارن نهایت لذت رو میبرن از این عنوان . از روز اول هم اساسین رو بازی کردم و اتفاقا به نظرم یکی از بهترین نسخه های این آی پی هستش . الان هم حدود ۴۰ ساعتی با این شاهکار زندگی کردم و میکنم ...

نمی دونم دوستانی مثل شما که دارن زجر میکشن ؛ چه اصراری دارن حتما بازی کنن این عنوان رو ؟؟؟

برادر من عمر آدم با ارزش تر از اونه که این همه وقت بذاری واسه پست های انتقادی علیه این بازی ! بدت اومده خب بازی نکن ! میخوای هم به بقیه اطلاع رسانی کنی ؛ نهایتا یه بار ! نه تو هر صفحه شیش بار !!!!

من خودم جزو کسانی هستم که دارن نهایت لذت رو میبرن از این عنوان . از روز اول هم اساسین رو بازی کردم و اتفاقا به نظرم یکی از بهترین نسخه های این آی پی هستش . الان هم حدود ۴۰ ساعتی با این شاهکار زندگی کردم و میکنم ...

تعداد گذاشتن متن فقط و فقط به خودم مربوطه دقیقنم از وقتی اعصابم خورد شد بعد از آپدیت متنامو بردم بالا و اونم وقتی میبینم 10 گیگ پول آپدیت دادم با باگ طرفم تا بازی بگم خوبه الکی ؟؟؟؟؟؟؟یعنی دروغ بگم چیزی که لمسش میکنم

من طرفدار یا کشته مرده این سری نیستم که با هر دلیلی یا چیزی بیخود ازش حمایت کنم... شما نخوان متنای منو ...گذاشتمش برا فروش نترس براتم میفرست جایی که گذاشتمش برا فروش تا بفهمی عمق فاجعه چقدره که زود گذاشتمش برا فروش به فاصله 2روز بعد از حتی 10 گیگ آپدیت....

بالا هم گفتم آدمای با حوصله همه چیز براشون قابله تحمله ولی من کم حوصله هستم حوصله باگ بازی ندارم
.....وقتی بازی به این بزرگی سیستم تکیه به دیوار و اجسامش و فرو رفتناش شبیه بازیای پلی 2 نیست قابل دفاع نیست به نظرم وقتی ی گارد میاد تو تا بکشیش و جلوش میری کاری نمیکنه با 10گیگ آپدیت یعنی چی؟؟ آهان یعنی چشاتونو ببندین فرض کنید همه چی عالیه...اوکی UBI بهترینه ..دفاع از این بازی فقط گرافیکش منطقیه بقیه موارد نه

ی بار هم گفتم بازی برا کسی که عاشق این عنوان فقط خوبه و قابل تحمل ...منطق داشته باشیم همه دنیا ازش نالیدن ما حالا دفاع کنیم که چی بشه الکی...این بازی ی سرنوشتی شبیهKILLZONE SHADOW FALL پیدا کرد ....
من خواستم فقط به کسایی هشدار بد م که از باگ زیاد عصبی میشن و مثل من که فریب خوردم بخرم شاید آپدیت جدید بهترش بکنه نخورن و فقط عاشقای این عنوان سراغش برن...بازم نظر هرکی محترمه حتی طرفداراش...تلاشم این بود بگم 10 گیگ آپدیتشم باگ زیاد داشت باز...بازم شرمنده از طرفداراش راجبش دیگه حرفی ندارم چون قابل دفاع و نقد هم نیست با توجه به سابقه سریایه گذشتش این عنوان

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or